Snak

Mere indhold efter annoncen

Bjelland efter VAR-straffe: Skal passe på hvad jeg siger

Skrevet af bold
lør 20. aug 07:10

Andreas Bjelland var ikke tilfreds med, at VAR gav FCK et straffespark i et opgør, hvor Lyngby blev straffet for deres fejl i defensiven. Læs hele nyheden her
Skrevet af Boleyn Ground
Han kan sige, hvad han vil.
Der er straffe. Godt at VAR kaldte den.
Esbjerg fB West Ham United
Skrevet af F nansen
…men så bliver der set video et eller andet sted…
Er manden en komplet tåbe ?
Skrevet af PoD
Bjelland er en tæge. Elendig og pengegrisk.
Skrevet af BeerBellyBoy
Jeg var faktisk meget i tvivl om der var straffe eller frispark og gult eller rødt.
Bjelland starter forseelsen udenfor for feltet som klar sidste mand, men slipper lige omkring feltet og i mellemtiden er der kommet back-up i Lyngby forsvaret.

Er der en dommer-kyndig der kan forklare udfaldet?
Skrevet af anygivenday
Enig, havde han dog sluppet trøjen på Pep inden de røg i feltet så havde der kun været frispark
Skrevet af Socialistens
Han er vist ked af at blive fanget, hvad det er han så passer på med at sige, er vist meget godt at han holder for sig selv, der er intet der tyder på at det ville være specielt klogt :D!
Skrevet af Pedro1
Det var ikke en klar og åbenlys af dommeren, at dømme frispark. Hvorfor går han ikke selv til skærmen.

Men dømt er dømt og Sundberg i VAR rummet er ikke ligefrem Lyngbyvenlig, det så vi flere gange i 1 div.

Men Lyngby skal kigge indad og var selv skyld i det klare nederlag igår. Kynismen mangler i den grad i begge ender. Defensiven sejler, men den offensive del skylder efterhånden en del point.. Holdet spiller flot og frisk til, men det er ikke nok for nuværende
Skrevet af Agent X
Når så rutinerede spiller laver så store fejl ,så bliver der vist ingen sejr til den kongeblå før efter vm i quartar , tabellen lyver aldrig
Skrevet af TheUnitedWay
Fair nok at du ikke bryder dig om manden, og synes at han er elendig, men pengegrisk? Jeg tvivler kraftigt på at LBK er lønførende i Suppen, tværtimod.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er ikke dommerkyndig, men for mig er det ret tydeligt at holdeforseelsen fortsætter til han rører stregen på feltet og dermed skal der dømmes straffe. VAR kan i min optik derfor ikke undgå at omstøde den oprindelige dom. Jeg mener også gult er korrekt, da det ikke var en oplagt scoringschance , da der som du selv siger var kommet opbakning.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Fjelle80
@pedro1
Der er da ingen grund til at dommeren selv går ud og ser den igennem. Det er da tydeligt i slow at han ikke slipper trøjen inden de når stregen
Skrevet af Kristoffer1921
Sjovt som mange mener at Bjelland er pengegrisk, mens man synes Barcelona er usympatiske i forhold til MB. FCK gjorde også hvad de kunne for at få Bjelland væk.
Skrevet af Harder2000
Det var helt tydeligt at han holdt til stregen blev brudt og der var straffe.

Havde han slippet før var der kun frispark men til gengæld også rødt kort da der ikke var backup og det derfor var en åbenlys chance.

Havde virkelig håbet at Lyngby kunne komme med noget mere og holde sig oppe, men det ser svært ud.
Skrevet af grumblesnake
Folk herinde er da også bare ufatteligt nærtagende. Dag ud og dag ind brokker man sig over VAR og dommerne, men når en spiller man ikke kan li´ antyder den mindste smule skepsis kaster man sig frådende over ham.

Han har ikke set videoen og følte at han begik frisparket udenfor feltet. Mere er der virkelig ikke i det.

Han siger ovenikøbet senere: "Jeg ville bare have ham ned, men det skete åbenbart ikke tidligt nok...", så det er jo ikke engang sådan at han afviser at dommen er korrekt.

Så slap af, gå en tur og find noget af betydning at bruge energien på.
Skrevet af Roscoe
"Øv bøv buuh bææh, Bjelland var engang på en så stor kontrakt at FCK var liiiiige ved at gå konkurs og så var han bare - garanteret med vilje - skadet hele tiden..."
annonce
0