Snak

Mere indhold efter annoncen

Bjerregaard: På tide at stoppe

ons 30. jan 2013
Efter 40 år i Brøndby er Per Bjerregaard færdig som formand i amatørafdelingen og helt ude af klubben, men der var måske på tide, erkender han.

Læs hele nyheden her
ja..
Det er ærgerligt, at en af dansk fodbolds helt store personligheder - på godt og ondt - skal have sådan et eftermæle, som han umiddelbart får. Manden har været med til at rykke dansk fodbold i en professionel retning med det, der engang var radikal nytænkning. Han fortjener respekt for sin indsats, uanset hvordan det er gået de sidste år.
Enig, nixcha!
Tja Per, det hele er jo gået i opløsning.. så er det vel "på tide at stoppe"
Shabba
kommunen kunne godt sponsorere en statur! uanset hvad har manden været god for dansk fodbold og god for Brøndby! alt andet lige..
Fan af Brøndby IF og jürgen Klopp Inspireret af Dortmund og Brøndby Følger Seattle Sounders
"I Brøndby er det ikke noget vi markerer"

Det er sgu for fattigt!
Ja, så er der ingen tvivl om at Brøndby bliver erklæret konkurs inden ugens udgang.

Så er PB´s mission lykkedes. Han førte klubben fra asken til ilden og tilbage igen.

Hvorfor forlader han ellers først klubben nu?

. Se! Det er stemning... http://www.youtube.com/watch?v=Q2EWHJKtiXc . http://www.youtube.com/watch?v=GkMKwtoqB7I&feature=related

Ja, så er der ingen tvivl om at Brøndby bliver erklæret konkurs inden ugens udgang.

Så er PB´s mission lykkedes. Han førte klubben fra asken til ilden og tilbage igen.

Hvorfor forlader han ellers først klubben nu?


Du er fuldstændig spot on lige der. Selvfølgelig var hans plan først at føre Brøndby helt til tops i Danmark, for så at få dem på randen af konkurs.
Helt seriøst, mon ikke Per Bjerregaard bare har haft et brændende ønske om, at få hele sit livsprojekt tilbage på sporet, inden det kom i fare for konkurs? Og det måske er derfor, han er blevet de sidste 5-6 år, fordi han har kunnet se, hvor galt det egentlig kunne komme til at gå?

- Udover det, er det en kæmpe personlighed i dansk fodbold, der takker af. En kæmpe personlighed først på rigtig godt, men nu desværre også på rigtig ondt. Synd, han ikke forlod Brøndby i storhedstiden efter mesterskabet i 2005. Farvel til Per Bjerregaard, og goddag til en ny tid med forhåbentlig bedre chancer for investorer og magtliderlige rigmænd.
Med mindre denne artikel er fra 2006, så er det alt for sent at PB forlader den synkende skude.
Jeg ser dette som et tegn på, at lønnen "på grund af tekniske problemer" ikke bliver udbetalt i morgen, hverken 100% eller 25%.
Kampene mod Skjold og FA 2000 bliver the new, new firm
Brøndby Tiden sårer alle læger. Det er på tide at gå, PB.
Inden vi nu alle går i selvsving over Per B afsked og hvad han har betydet positivt for Brøndby, så er det også ham der er en af de primære årsager til at klubben er ved at gå konkurs, så der kommer ikke mange tårer herfra grundet hans dårlige eftermæle. Ja han vil få et godt eftermæle for at indføre professionelle tilstande i dansk klubfodbold og føre BIF op i subtoppen af Europa (under givne vilkår inden Bosman dommen), men vil samtidigt også være manden med eftermælet der har siddet som enerådig konge på vestegnen og været med til at nedbryde selvsamme klub. Det største problem med dette er bare at folk altid har en korttids hukommelse, så folk vil primært huske Per B for de seneste år, og ikke de mange år i opbygningsfasen (og ja det minder unægteligt meget om f.eks. Brixtofte og Don Ø der også har lavet mange rigtigt gode ting i opbygningen af deres ting, men til sidst troede de kunne gå på vandet og så ramlede det for dem).
annonce