Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dr.JoeDoe
schmede
Vil Brøndby det ondt??? Nu er jeg et fredeligsindet menneske, og vil som sådan intet eller ingen det ondt.


Det skulle forstås som Ondt i Sportens verden.

jeg er vokset op med Brøndby som det dominerende hold, hvor ligaen var trættende hvert år, fordi det altid var det samme. Først som B1903 fan og derefter som FC´er.


Ja, det var sku gode tider :-)

jeg har altid synes at Brøndby var en lettere kvalm klub, i deres selvfedhed, og misforståede græsrodsagtige følelse og totalt mangel på selvindsigt


Sådan, sådan skal det lyde. Du er en ægte 03´er. Skal jeg nu fortæller hvad jeg føler om FCK, eller har du det ikke lidt på fornemmelsen??
Det skide ligegyldigt!!

Hovedstaden

Jeg digter ikke, og jeg har det faktisk fra nogle bekendte som var/er bif fans i sluthalvfemserne.


Ok, jeg tror på dig, jeg kan ikke lige selv huske sangen, men det betyder ikke at jeg mener den sang aldrig er sunget.
Egentligt finder jeg det ligegyldigt om der er blevet sunget "vi elsker kun os selv" eller ej. Men jeg ved at vi stadig synger "Hader Hader FCK", når I spiller sammentid og kommer bagud. Det er der intet nyt i overhovedet.

Grunden til jeg hiver det frem, er ganske enkelt at det ofte kommer til fremstå som om at man i brøndby ikke er klar over virkeligheden, og at man stadig sammenligner sig med FCK. Det var grunden til min kommentar i en andens indlæg omkring at nu distancere FCN sig også fra FCK.


Sådan ser jeg det ikke, hvertfald ikke de sidste års tid, men ja for et par år siden var troen i BIF på at vi var på niveau med FCK, men det synes jeg ikke er den opfattelse folk går rundt med nu. Vi har vores egen dæmoner at kæmpe med, og det eneste FCK har at gøre med os nu, er at I er vores Ærkerivaler på en hylde ingen andre hold kommer op på.
Skrevet af Goodla
Der beviset jo bare hvilke sinker, der bevæger sig på brøndby stadion og deres fans generelt. Ordet ærekær kender den slags tydeligvis ikke. Nu håber jeg fandme sted bliver bonget for de feriepenge, så den forretning lukker ned. Fy for helvede.
Skrevet af Goodla
"Hovedstaden:

Hvis vi forestillede os, at FCK allerede var sikret mesterskabet, og at et nederlag til FCM i går, ville sende Brøndby under stregen, så ville du ganske enkelt ikke juble og være glad? Det har jeg meget svært ved at tro på :-)"

Den kan jeg godt svare på. Personligt ville jeg aldrig juble, når der blev scoret mod mit hold. At man så jubler efter kampen pga resultaterne, er noget helt andet. Men det er klart med et liv uden indhold og højdepunkter, er det ganske normalt at man jubler på ændres bekostning.

" At hvad, at BIF Fans hader FCK og når denne sæson er spoleret og den dårligste sæson nogensinde i vores historie, at BIF fans så vælger at juble når FCK muligvis smider deres sæson på gulvet??"

Jeg vil give min venstre arm på, at over halvdelen ikke kan redegøre hvorfor de hader FCK.
Skrevet af attermann
@kibele

Nu husker jeg ikke at have påstået at deltagelsen i EL vil kaste mellem 80-110 mio. i retning af København, men derimod at forventningen til årets resultat formentlig vil blive nedjusteret til noget i den retning!

Det kan da godt være at FCN vil have et overskud der er højere end 100 mio. på deltagelse i CL - jeg kender i sagens natur ikke til deres bonusvilkår ved kvalifikation til CL i forhold til spillere/trænerstab og deres sponsorer, så betragt de 100 mio. som et forsigtigt bud!

Skulle de ende op med en gevinst på ... say ... 120 mio. forstærker det vel bare min pointe om at de andre klubber vil være sat endnu mere bagud, herunder bif hvis "fans" i går, meget uselvisk, jublede over udsigten til FCN i CL!
AttermanN 100% plastic, kaffedrikkende, brilleabe og medløber siden 1992.
Skrevet af fissemike
FCN i Champions League er ris til egen røv - de danske hold får ikke skrabet mange point sammen, hvis vi fortsat skal have direkte ChL-adgang.


ej nej nej nej, nu må du fandeme holde op. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med den danske ranking til de europæiske turneringer. Jeg holder sgu da heller ikke med FCK, når de spiller europæisk! Jeg vil også sige, at hvis FCN tager mesterskabet har Danmark større mulighed for at få to hold med I CL-gruppespillet. FCN ville gå direkte, mens FCK ville kunne kvalificere sig. Mener FCK bør være stærkere end FCN europæisk især i den kommende sæson.

Og til alle jer der kritiserer Brøndbyfans for at juble, da FCN scorede. Det handler vel om mere end, at FCK taber mesterskabet. Det handler også om, at FCN spiller som Brøndby gjorde dengang de var gode. Jeg mener, at FCN viser vejen, og man kan som Brøndbyfan kun mene, at det er sådan noget bold, der skal spilles på Vestegnen. Jublen er jo på en eller anden måde også for at gøre oprør mod ledelsen, hvordan den her klub bliver drevet.

De sidste syv år har jeg som mange andre været på stadion og set det samme lortespil i utallige kampe. Man har i hver kamp støttet klubben, selv når det har været værst (Efterhånden når man jubler af Brøndbymål, føler jeg næsten, at det alene er Per B. man støtter). Kort sagt, man har som Brøndbyfan været så meget lort igennem, og derfor er det fint nok, at de i en ubetydelig Brøndbykamp, jublede da FCN scorede. Når intet kører for Brøndby, så er FCK-fiasko nok det, der glæder mig mest.
Skrevet af Chuck
Jeg vil give min venstre arm på, at over halvdelen ikke kan redegøre hvorfor de hader FCK.


Fat nu - Jeg vil ødelægge dem.

Er du dum eller hvad?

http://www.youtube.com/w…OyJTfuvJa9g
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Goodla
Ironi eller ej. Glimragende bevis at sinkeriet ingen ende vil tage.
Skrevet af Bløde babser
Det ville da næsten være umenneskeligt hvis Bifs fans skulle være så frelste, at de ikke kunne glæde sig over FCK´s ulykke.
Selvfølgelig krydser det nogle af deres kvalmene mottoer, men dem er der vel alligevel ikke ret mange almindeligt begavede mennesker der giver det store for.
Jeg er meget mere foraget over CV´s elendige arbejde, flere af FCK spillerens ugidelighed og alt det andet lort FCK har budt os i denne sæson, end jeg er over at Bif bare er et dårligt fodboldhold der ikke kan spille op med FCN og at deres fans hygger sig med det de nu har at glæde sig over.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Gandalf1
@ bb
Fordi FCK kunne nemlig spille op med FCN , eller hvordan er det lige de kampe endte denne sæson ?

Dig enig i at BIF spiller umådeligt ringe , og frygter da en nedrykning næste år
Skrevet af Bløde babser
Fordi FCK kunne nemlig spille op med FCN , eller hvordan er det lige de kampe endte denne sæson ?


Det er blevet til to sejre til hver i de fire indbyrdes opgør - FCK tager den dog på målscoren.
Men jeg fornemmer dog ikke det var den slags fakta du var ude efter.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Gandalf1
@bb
Det var det lige nøjagtigt...

Iøvrigt sødt du pludselig bringer landspokalen med ind , og samtidig undlader at nævne FCK havde hjemmebane i 3 af de 4 opgør...
Skrevet af Bløde babser
Iøvrigt sødt du pludselig bringer landspokalen med ind , og samtidig undlader at nævne FCK havde hjemmebane i 3 af de 4 opgør...


Hvorfor - ændrer det da på fakta eller søger du desperat efter et halmstrå?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Gandalf1
Haha , ska vi hellere sige DU søgte ...
Skrevet af fissemike
BlødeBabser

Lige meget, hvor meget jeg hader din klub og den måde du sviner Brøndby, så har du ret. Det var nemlig det eneste vi Brøndbyfans har kunnet glæde os over. Det er lige præcis sådan det er..vi har ikke en skid at juble over, og det har vi heller ikke haft de sidste mange år.

Egentlig også sjovt, hvordan alle FCK-fans normalt ikke skænker Brøndby en tanke, men når i så taber mesterskabet på gulvet, og de danske stadions begynder at synge hadesange mod jer, skal Brøndby alligevel have nogle hårde ord med på vejen, og der skal langes kritik ud mod vores fans, fordi vi håber i taber mesterskabskampen. I skulle hellere tage og fokusere på jeres eget her i slutningen af sæsonen...I har vidst nok lort at se til.
Skrevet af Benjaminbb
"Sidste år tabte FCK i Odense, som var med til at sikre OB sølvet foran bif, hvor FCK for længst havde sikret sig guldet, og nej jeg var iriterret over at de tabte kampen.
Uanset hvad ville jeg aldrig juble eller heppe på modstanderholdet, det er der grænsen går for mig."


Personligt ville jeg da også skide på om FCK fik sølv eller bronze. Men nu er det et mesterskab og en tur i CL, der er på spil. Noget ganske andet :-)


Skrevet af Gandalf1
@ fissemike

Nu har de jo ik tabt endnu... Det er vel sandsynligt at ACH kan tage point på onsdag og at FCK vinder deres kamp , og så havner mesterskabet alligevel i parken
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Tror de skal være glade for at fansne har støttet dem så trofast i så mange år. Når glæden ikke kommer på banen, så må man selv være kreativ, som tilskuer.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Bløde babser
Haha , ska vi hellere sige DU søgte ...


Næ, det ville jo ikke give mening.

I skulle hellere tage og fokusere på jeres eget her i slutningen af sæsonen...I har vidst nok lort at se til.


Enig, det skrev jeg også i mit første indlæg inden Gandalf begyndte at tisse på sig selv.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af fissemike
@Gandalf

ja det er jeg udmærket godt klar over, og tror endda det bliver svært for FCN, men da jeg sagde, at FCK "tabte mesterskabet på gulvet" mente jeg nu bare, at de selv har haft alle muligheder for at lukke dette DM til egen fordel, men de har misbrugt alle mulighederne :)
Skrevet af Gandalf1
Næ, det ville jo ikke give mening.
@ bb

Det gør det da netop nå du desperat bringer landpokalen ind i din lille stattestik hahaha
annonce
0