Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chuck
jeg vil i øvrigt give Morten Crone på BT ret i at det var et selvmål af rang at sidde og heppe på FCN - Et Dansk mesterskab til dem vil skubbe Brøndby ned som Sjællands nr.3 de næste mange mange år, og landsholdsprofiler i udlandet vil vælge dem og ikke Brøndby fremover, ikke kun pga. pengene med også brandet.


Crone har heller ikke forstået det.

BIFs mindste problem lige nu, er sgu da om man er rykket ned som 3´er på Sjælland eller ej. Det er jo ikke det BIF´s krise handler om. BIFs krise handler om ekstrem og ufattelig inkompetence på ledelsesgangen og i den forbindelse er det røv ligegyldigt om FCN er rykket forbi BIF eller ej.

Desuden har FCN godt nok langt til at blive etableret som både topklub og storklub. Lad os nu se om ikke bare de har ramt en jubelsæson ligesom FCK gjorde det sidste år. Det tror jeg - Og det skal nok blive hverdag igen. Det blev det i Parken og det gør det nok også i Farum
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Quite
Bare fordi FCK ikke er en naturlig konkurrent lige disse år, så kan vi jo godt hade jeres ulækre købe-kapitalistklub alligevel

Man er alligevel rimelig historieløs, hvis man som Biffan smider den der efter FCK.


Nå? Det var da ellers spøjst at FCK er rigmænds legetøj mens Brøndby er en forening? Og overordentligt pudsigt - og helt forkert - ville det være at antyde at FCK ikke får udviklet så mange spillere selv, men i høj grad køber færdigtudviklede spillere, primært fra Skandinavien.

Nu er det jo heller ikke fordi man ser specielt mange sleske ejendomsmæglere og finanspinger som valser rundt i om omkring kernen af jeres købe-kapitalistklub. Slet ikke :)

Altså, indrøm nu bare at FCK er en kapitalistklub. Det er jo ikke nogen forbrydelse. Så kan vi komme videre derfra :)
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af Bløde babser
Altså, indrøm nu bare at FCK er en kapitalistklub. Det er jo ikke nogen forbrydelse. Så kan vi komme videre derfra :)


Jeg er helt på det rene med hvad FCK er og ikke er. Men man skal som sagt være ret historieløs og ikke kende så meget til Bif, hvis man som dig tager det udgangspunkt at du kan pege fingre af FCK på den bekostning uden det rammer i nakken som en boomerang.
Blot fordi Bif har været evigt håbløse til at opbygge en "kapitalistisk" (hippieagtigt at bruge det som et skældsord i øvrigt) foretning, betyder det ikke man ikke desperart har forsøgt at blive det.

Kend din klub - det kan kun få dig til at fremstå skarpere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0