Snak

Mere indhold efter annoncen

Blackpool får bøde for svagt hold

Skrevet af bold
tor 27. jan 2011
Blackpool og manager Ian Holloway er blevet pålagt en bøde for at stille med for mange reserver i en kamp mod Aston Villa i efteråret.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Talentet91
Har jeg aldrig hørt om..
er det ikke manageren der bestemmer hvem der skal spille, og ikke forbundet?
Fc Barcelona <3 Og ingen andre!
Skrevet af wallachi
Øhh jeg forstår ikke lige den der...
Ville umiddelbart sige at manageren selv bestemmer.

Nogen som kan forklare mig nærmere om hvad den bøde er berettiget imod(ved godt at det er at stille et for svagt hold, hvilket jeg ikke er helt enig i). Korruption ville være min eneste gisning..?
Keeeaaannnooo! YNWA(You\'ll never walk AGAIN!) Captain Fantastic Cantona - \"When seagulls follow a trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea. http://www.youtube.com/watch?v=ZzkresBOxnQ ----> United RULE!
Skrevet af Jurgensen
Tåbeligt!! Ganske enkelt tåbeligt.
I\\\'m doing an Arsène Wenger here. I did not see it. But I saw the beautiful goals.
Skrevet af kryger1991
ja, det er jo latterligt at få bøde for. de kan da ikke vurder hvordan spillerne er til træning osv. manden har sikkert sin egen måde at være manager på.
winning
Skrevet af Cools59971
Derudover, at tabe 3-2 til villa som oprykker, det må i min verden siges at være et ok resultat, alt taget i betragtning.
Skrevet af Mkarner
Jeg synes også det latterligt..

De får lov til at registrere 25 spillere, de 25 spillere ER jo inkluderet i førsteholdstruppen, så de burde være gode nok!

Fuldkommen latterligt af FA.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Drogba The best
Hva så med United for nogen sæsoner siden? De tabt da også en kamp hvor spillede med reserve hold? Tror det var den sidste kamp i Premier Legue, de skulle spille CHL finale mod Barca.
Skrevet af Thomasschön
Enig med alle andre, en skandale..

Lad manden træne sit hold!
Skrevet af FredeOB
Håber ikke Holloway gør noget ved sin trussel. Ville da være synd for Blackpool og ham selv.
Skrevet af mikolo
Det må så betyde at holloway stopper som træner for blackpool, det sagde han da det engelske fodbold forbund tog sagen op..
Skrevet af Topscoreren
Jeg synes, det er forkert, at mangeren ikke selv må bestemme. Så skulle Arsenal jo også have bøde mod Wigan, da de spiller med 9 reserver fra kampen i forvejen.

Men man skal ikke sige, at man ikke kan vide, om han har vurderet, at det var den bedste trup. Der var ingen tvivl om, at det var et reservehold de stilte.

Ligesom sidste sæson mellem Wolves og United. Der vandt Wolves weekenden inden og til kampen mod United var alle 11 skiftet ud, inklusiv målmand.
Skrevet af brpe0309
Havde det været et stort hold der havde "sparet" spillere mod et svagere hold var intet sket! Kan overhovedet ikke forstå denne konklusion og vurdering som FA har truffet.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Skrevet af UNITEN
Kan sgu da ikke passe, at klubben og manageren ikke selv kan få lov at sætte sit hold. F.A. kan da på INTET tidspunkt, gå ind og vurdere om det er "lovligt" eller ej, at stille med spillere, der måske normalvis ikke starter inde.

Skændsel.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
Skrevet af ChristianH.
Hvor står disse regler formuleret, som Blackpool har forbrudt sig på?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af wallachi
Nu har jeg lige tjekket, og FA har dømt ham på følgende 2 paragraffer.

*B 13: In all matters and transactions relating to the League each Club shall behave towards each other Club and the League with the utmost good faith.

E 20: In every League Match each participating Club shall field a full strength team.*

*Disse er direkte uddrag fra "The premier league Rules"

*Så jeg mener ud fra de 2 stykker, at han er dømt på et grundlag af nogle af de mange korruptions paragraffer som er i alle ligaer. Måske ved FA noget vi ikke ved, om nogle personer tæt på ham som har vundet penge på at Blackpool tabte kampen, eller noget i den stil.
Måske er det gjort for og statuere et eksempel, for at minde andre managers om at der bliver holdt øje med dem og reglerne.*

*er ikke sikker, men jeg gætter.
Keeeaaannnooo! YNWA(You\'ll never walk AGAIN!) Captain Fantastic Cantona - \"When seagulls follow a trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea. http://www.youtube.com/watch?v=ZzkresBOxnQ ----> United RULE!
Skrevet af Gehenna
Skandale!
Den der går i andres fodspor vil aldrig gå forrest!!! Nottingham Forest
Skrevet af MrLund
Jeg har ingen anelse, om det kan have noget med det at gøre, men mener at holdende i Premier League skal registrere 25 mand til deres trup. Kunne det ikke have noget med det at gøre? I hvert fald synes jeg, at det er en latterlig dom at give.
Danmark: AGF England: Liverpool FC YNWA!
Skrevet af aavvdkdk
Det er fordi det forstyrrer balancen, ved at alle SKAL spille med bedste opstilling hver gang, så er konkurrencen i ligaen (åbenbart) mest lige. At FA så selv har indført regler om en 25-mands trup er jo ret ligegyldigt da alle under 21 kan sættes på holdet. Ved dog ikke om blackpool gjorde det, men at sige man "bare" kan bruge alle de tilladte spillere for at få den optimale opstilling passer ikke. Så det forstyrrer stadig konkurrencen selvom man stiller med alle mulige. Eller det mener FAs regler i hvert fald.

Som så mange andre er enig i at disse regler er mærkelige, men i sidste ende er det vel for alles bedste. Der er mange eksempler på hold som rykkede ned på bekostning af andre fordi deres nærmeste konkurrenter mødte et tophold som fx. skulle spille cl osv. Stort set alle hold er blevet beskyldt for at spille med et svækket hold af andre, nogle gange mere begrundet end andre. Sådan er det bare.
\"Hver gang Glen Johnson har bolden på egen banehalvdel får jeg det fysisk dårligt\" Liverpool FC AGF AFC Liverpool Real Murcia
Skrevet af parma
"Havde det været et stort hold der havde "sparet" spillere mod et svagere hold var intet sket! Kan overhovedet ikke forstå denne konklusion og vurdering som FA har truffet. "

nemlig, det ser ud til at de er FA der bestemmer hvor gode reserverne er og tommelfingerreglen er vist at alle indenfor ca top 4-6 har en god nok 25-mans trup og har lov til at bruge den som lige som de har lyst til mens bundholdene ikke har lov til det samme. De kunne lige så godt bare lave en regel der siger at top 10 har lov til at registrere 25 spillere mens bunden har lov til at registrere 18 spillere. Så kan de ikke bryde den regel der åbenbart kun gælder for de hold med de mere løn-lette spillere.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Skrevet af Younabenn
hvilken regel er det de har brudt.. hvis arsenal spillede et reservehold, ville det se således ud:

Fabianski
Eboue - Squillaci - Djourou - Gibbs
Denilson - Diaby - Rosicky
Vela - Chamakh - Bendtner


ville de blive straffet for det?? Nej fandme nej. Det er for klamt det der FA!!!
\'It was like the ref had a brand new yellow card and wanted to see if it worked.\' - Richard Rufus
annonce
0