Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ChristianH.
Tak for svaret wallachi.

Må jeg i samme ombæring spørge, og Wolves ikke lavede et tilsvarende nummer, hvor de slet og ret sparede førsteholdet i en kamp mod Manchester United?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af svir
latterlige FA som altid
Skrevet af ThE SpEciEl 1

Så latterligt mand!...og så "svækket" et hold kunne det heller ikke have været når man som oprykker taber 2-3 ude mod Villa og indkassere det sidste mål efter 89 minutter.
Real Madrid siden 1997
Skrevet af jsm
what? det har jeg sku aldrig hørt om, virker da fuldstændigt latterligt!
Og så svagt kan blackpool-holdet da umuligt have været, de taber 2-3 til aston villa på udebane, hvor villa´s sidste mål falder i de døende minutter.
Det eneste argument jeg kan finde, hvis jeg skulle prøve, ville da være at tilskuerne har følt de har spildt deres penge på en billet, men det tror jeg næppe, da det var en rigtigt dramatisk kamp især i slutfasen.
Skrevet af Zaptech
Med fire kampe på tolv dage fra d. 1/11-13/11, kan det vel ikke undre nogen, at Blackpool må spare de vigtigste spillere i en af kampene. Niveauet bliver ikke ligefrem højnet af, at lade udmattede spillere spille. FA mener åbenbart også, at Blackpools reserver er langt under Premier League standard. De mindre klubber skal åbenbart altid bruge de bedste, mens de øverste bedre kan tillade sig at skifte ud. Sager som denne gør mig rasende!
Skrevet af aggerisgod
hold kæft hvor er det noget af det latterligste jeg længe har hørt. FA skal sgu da blande sig uden om hvordan han vælger at stille op, han har 25 spillere til rådighed, og det er da en direkte hån at FA åbenbart mener at dem på yder mandaterne i truppen ikke er gode nok. hvis man vælger at opretholde sådan en idiotisk regel, så skal det vel være ens for alle? så må FA vælge de stærkeste 11 for alle hold i premier league, og så skal det KUN være tilladt at skifte ud i opstillingen i tilfælde af skader. det er naturligvis ikke alvorligt ment, men kan ikke se hvordan de ellers skal bedømme om man stiller i stærkeste opstilling, eller hvorfor de overhovedet skal blande sig.
Liverpool - YNWA Brøndby til jeg dør!
Skrevet af Kasperbang
har kun en kommentar... gaaaaayyy FA er da åndssvage..
CHELSEA FOOTBALL CLUB - SINCE 1998!!! 1955 - 2004 - 2005 - 2010 - 2011?
Skrevet af Kongen
"Hva så med United for nogen sæsoner siden? De tabt da også en kamp hvor spillede med reserve hold? Tror det var den sidste kamp i Premier Legue, de skulle spille CHL finale mod Barca."

Nu vandt United jo rent faktisk den kamp.

Wolves blev også straffet for det samme nummer.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Luis E
Nu vandt United jo rent faktisk den kamp.



De overtrådte stadigvæk denne regel:

E 20: In every League Match each participating Club shall field a full strength team.*
Skrevet af mpw
Der er noget helt galt, når et forbund går ind og blander sig i, hvilke spillere et hold benytter, når der er tale om lovlige spillere(altså spillere, der har tilladelse til at spille for klubben).

Men skulle det ske et sted, så skulle det vel være i England. Det er jo ikke første gang, man ryster på hovedet af FAs bøder.
Intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Dem holder jeg med: England: Ipswich Town FC Danmark: Hvorend Ove Christensen er træner
Skrevet af Jellies
Det er intet mindre end en skandale. Store klubber gør det hele tiden, og selvfølgelig skal de også have lov til det! Man udvælger da en trup på 25 for at man kan lave lidt rotation en gang imellem! I øvrigt spillede Blackpool lige op med Villa og var lige ved at få uafgjort. Den blev 3-2 i de sidste minutter! Fuldstændig skandaløst. Lad os håbe vi aldrig får den sindssyge regel i Danmark.
Liverpool
Skrevet af Plaffer
Endnu engang et eksempel på at fodbold i England ikke har noget med sport at gøre.
[ http://is.gd/fckoeln :: http://is.gd/prinzpoldi :: http://is.gd/novagol ] Antipati (subst., utrum): Den følelse man får når snakken falder på fodboldklubber som FC København, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, Man Utd eller Chelsea.
Skrevet af D.B.R. ©
Endnu engang et eksempel på at fodbold i England ikke har noget med sport at gøre.

Øh okay godt så.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af nixcha
Fuldstændigt enig med det overvældende flertal; det er sgu da det mest korrupte jeg har hørt om længe. Og naturligvis vil en håndhævelse af reglerne ramme små klubber med færre store profiler, der så skal drives rovdrift på. Med forbehold for at FA ved noget, som vi ikke er bekendt med (illegalt spil på kampen), så virker det helt hen i vejret. Holloway går nok ikke af (gætter jeg på), men han skal nok få fyret en bredside af mod FA.

edit: 50/50 - han bliver, men holder måske mund. Holloway er lidt i defensiven efter det kom frem, at han får procenter af salg fra klubben (Adams til Liverpool-rygtet), så det kan være den ellers så slagfærdige mand kører lidt lav profil. http://www.guardian.co.u…s-blackpool
Skrevet af Gryphon
Beslutningen er latterlig - men logisk - set i lyset af, at wolves blev straffet for at skifte ti spillere ud i sidste sæson.

I øvrigt virker det ikke til, at blackpools bøde er blevet gjort betinget ligesom wolves bøde blev det?
Out of darkness cometh light
Skrevet af NewB
Endnu en korruptions-skandale undveget, eureeka! Endelig kan den runde ignorance fortsætte, direkte på din skærm.

Blackpool, skift navn til Whitepool og bliv benådet af dronningen :D

Alle 4 magtinstanser gør sit for at feje matchfixing under sengen, så konen ka kneppes, hunden fodres og diamanten pudset ;)

Fuck bold.dk
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Welcome to English football. We are FA, and We like to bash on the little guy.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ajdo
God dom - Blackpool sparede bevidst flere profiler i kampen mod Villa for at have dem klar til kampen mod West Ham tre dage efter.

Desværre lykkedes deres foretagende, da de fik 0-0 på Upton Park og dermed spolerede Hammers chance for at hive tre point mod et hold, som lige havde været i kamp.

Blackpool tuder nu så meget om, at de da spillede godt og at et 3-2-nederlag til Villa, da ikke var dårligt, men det ændrer ikke ved factsene om, at de spillede med et dårligere hold end de ville have gjort, hvis det havde været en hjemmekamp mod for eksempel Wigan eller West Bromwich.

Håber så inderligt, at West Ham kan sparke den vrælende Holloway ad H til på onsdag, når de mødes igen.
Næstved West Ham Lazio Hansa Rostock Ferencvaros
Skrevet af casperj
@ ajdo

Fuldstændig enig! Det er godt at sagen har fået konsekvenser, til trods for at Ian er en yderst sympatisk person. Det kan så diskuteres, hvor det lige blev Blackpool det skulle gå udover - men omvendt skal man jo starte et sted.

I La Liga er det ofte er kæmpe problem sidst på sæsonen, hvor bundholdene stiller med et skod-hold, for at spare spillere til de vigtige "bund-kampe"
annonce
0