Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor er prisen faldet på Adam?
Ligegyldig artikel. Bold.dk forsøger at lave spin over at de pga nedrykning mister omtalte spillere. Som anden bruger (?) har påpeget er der ikke nogen fra ideal-opstillingen der iflge bold.dk skal videre.
C. Adams var solgt til anden klub ligegyldig hvad. Kan kun hidse mig op hvis han - gud forbyde det - røg til spurs: Vi har nok midtbanespillere på bænken.
Tottenham Hotspur siden 1978 (den argentinske forbindelse) Ingen er større end holdet. Come On You Spurs
Trist.
Jeg er Liverpool-supporter og ønsker mig brændende en ny mand til midten, og jeg har selvfølgelig også bemærket hypen om C. Adam, set hans frisparksscoringer osv.

Men jeg har ikke set ret mange hele kampe med Blackpool - hvad er det, der gør, at lige han får så meget opmærksomhed? Er han så god, eller er det gået selvsving i den? Er der en, der kan sætte lidt ord på mandens kompetencer (ud over målene)?
Han er god til frispark.
I'd rather walk alone.
Charlie Adam for de sgu ikke lov til at beholde! Håber han kommer til Liverpool.
Prisen på Charlie Adam må være faldet eksorbitant. Så kan de ærgre sig over de ikke solgte i januar vinudet til LFC.

Tåbelig kommentar. Hvorfor pokker skulle Blackpool være kede af, at de ikke gav op i januar måned? Hvad kunne de have vundet ved at give op på forhånd?

Det du siger svarer jo til, at når man læser aktiekurserne i avisen og ser at en aktie er gået voldsomt op, så skulle man ærgre sig over, at man ikke købte et læs af lige præcis den aktie for to dage siden. Den tankegang er jo så bare idiotisk, for du havde jo ingen viden om at aktien ville stige voldsomt for to dage siden, og derfor ville det ikke have givet mening at købe. Der ville have været alt at tabe og meget lidt at vinde.

Tilsvarende med Blackpool og Adam. Holder Blackpool sig i PL så tjener man kassen og leverer sportsligt. Sælger man Adam for kortsigtet profit, så giver man også op hvad angår PL og vinker farvel til PL indtjening, alt imens man sportsligt ryger ud i ligegyldigheden. Hvordan hulen kan man nogensinde ærgre sig over ikke at vælge den løsning?

Selvfølgelig kunne Blackpool ikke sælge Adam i vinterpausen. Den beslutning har næsten givet sig selv, og selvfølgelig ændrer den nuværende situation ikke på beslutningssituationen dengang. Det var det rigtige valg dengang, og derfor kan man ikke nu ærgre sig over, at man gjorde det rigtige dengang.
Tåbelig kommentar. Hvorfor pokker skulle Blackpool være kede af, at de ikke gav op i januar måned? Hvad kunne de have vundet ved at give op på forhånd?


Et salg af Charlie Adam, havde måske givet ro omkring holdet og mulighed for at hentet, 1,2,3 spillere som kunne løfte hele holdet, frem for én som gik ned de sidste måneder af sæsonen.

Hele januar handlede om hvad der skulle ske med ham og derefter røg de fra en 8 plads og under stregen.
Hvem ville i så være i dag? Brønshøj, selvfølgelig. Godt, så er vi Liverpool.
Et salg af Charlie Adam, havde måske givet ro omkring holdet og mulighed for at hentet, 1,2,3 spillere som kunne løfte hele holdet, frem for én som gik ned de sidste måneder af sæsonen.

Hvad indikerer det til resten af holdet, hvis man går efter at score en stor check på "stjernespilleren"? Så kan man snakke om solide forstærkninger, men der er jo alligevel ingen større navne, som tager til en oprykkerklub frivilligt.

Altså skal resten af holdet overbevises om, at et salg af stjernen og tilgangen af nogle relativt mindre navne er en sportslig forstærkning. Den tror jeg personligt ikke bliver helt nem at sælge.

Selvfølgelig, hvis ledelsen havde vidst, at man ville rykke ned ved at beholde ham, så ville valget nok have været anderledes, men hvordan skulle man have vidst det i januar måned?
Der er ingen vinterpause i England. Derfor ville 2-3 nye spillere ikke kunne spilles ordentligt ind på holdet, men derimod komme direkte i ilden. Blackpool var bedre tjent med at beholde Adam, og han var også klart medvirkende til, at de var med til sidste spilledag. At det så ikke lykkedes, det overlever klubben nok, da de har ageret økonomisk ansvarligt.
Dr. Syg - Autoriseret kvaksalver "I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me." - Hunter S. Thompson
annonce