Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H. afviser: Det var ikke som BIF og Zorniger

Skrevet af bold
fre 13. maj 07:52

FCM's Bo Henriksen mener ikke, at man kan sammenligne torsdagens 2-2-kamp mod BIF med dengang, hvor han som AC Horsens-træner var med til at ødelægge gulddrømmen for Alexander Zorniger.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(232135222111)
Han snakker og snakker; det er da præcis det samme.
Skrevet af elskerbabser
Bo H er en bitter klaphat!! Vind en titel før man skal kunne tage dig seriøst
Skrevet af BoldForSjov
Det er tæt nok på for mig :-)
Brøndby IF
Skrevet af Debussy
@Bangfire Nej, det er bestemt ikke det samme.
Skrevet af Martinovic
Han snakker og snakker; det er da præcis det samme.


Overhovedet ikke.
Mojn do!
Skrevet af VIF57
Sikke en masse snak den mand kan præstere, med tilhørende tudekiks.
Skrevet af Rossonero3
Jeg er ikke Bo H fan men det kan jo på ingen måde sammenlignes. BIF indkasserede to mål i overtiden til et markant dårligere hold, og de stod selv med muligheden for at vinde mesterskabet. FCM kunne have vundet igår og resten af kampene, og stadig ikke blive mestre. I virkeligheden var det værste pointtab mod Vejle, hvor vi smed en sejr i overtiden.
Skrevet af Peter Nielsen
Brøndby kunne selv afgøre mesterskabet og smed det imod Horsens, FCM var selv med lutter sejre i de sidste kampe afhængig af andre resultater. Plus BIF v Horsens var så vidt jeg husker sidste kamp i sæsonen.

Desuden så er point tabt mod Brøndby vel også mere forventeligt end mod Horsens.

Anyways, at tabe mesterskabet i sidste kamp, i en kamp hvor man selv kan afgøre det er ikke det samme som at tabe et vigtigt skridt i forsøget på at indhente FCK i tabellen.

.
.
.
Jeg savner Riddersholm i FCM.
Skrevet af Debussy
@Peter Nielsen, det var næstsidste spillerunde
Skrevet af Forhammeren
Formelt set har Bo selvfølgelig ret i at BIF ikke fratog FCM muligheden for selv at afgøre mesterskabet men reelt røg chancen for FCM i går.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Biletto
Super Bo Henriksen tackler igen anti-FCM-medierne og deres medløber-københavnerfans helt ud over deres arrogante og evigt hovski-snovski kun-FCK-og-BIF-har-lov-at-vinde-danske-mesterskaber....baglinie.
Godt gået af Bo - han skal blive ved med at stikke til dem.
Og det mest hykleriske ved de i forvejen hykleriske københavnerfans er, at både BIF og FCK ville slikke ham bag i, hvis han var træner i København.
Skrevet af Mac2907
Tja, dengang i HORS løb Bo rundt som en der havde fået "det berømte for første gang" og ned langs hele sidelinjen - nærmest med berøring af hjørneflaget, så jeg har det helt fint med han sank ned i den billige plastikstol denne gang……
Skrevet af KommerNu
@Biletto.
Er du helt okay? Jeg er oprigtigt bekymret for dig, mit dejlige medmenneske.
Skrevet af lottomunken
Det er vel FCK der reelt set kan lave en "Horsens".. Såfremt de taber point til Randers (evt i overtiden) og Aab, og Midtjyderne vinder resten..??
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af tjeeving
Hvorfor egentlig ikke bare sige:

“Det er da nogenlunde sammenlignligt og sådan en sen scoring i så vigtig en kamp, gør jo virkelig ondt. Det er svært at komme udenom.”
Skrevet af 14-2029
Han er da fuldstændig til grin ham Bo "gummiben" Henriksen.
Skrevet af davies
Men den gør nas, ikke Bo?
Skrevet af BeerBellyBoy
Det er ikke præcist det samme, men det er stadig en stor kæp i hjulet… og Bo er efterladt mere bitter end kæphøj som før.

Helt ærlig FCM. Få nu en ordentlig træner. Den trup kan meget mere
Skrevet af AaBager
At Bos mentalitet og væremåde gør så ondt i røven på så mange, siger ikke noget om ham, men kun noget om dem med øm mås.
annonce
0