Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H. drillede FCK-stab: Jeg er sød og rar

Skrevet af bold
man 2. maj 11:11

FCK-staben følte sig provokeret af Bo Henriksen, som konstant stod og klappede i hænderne på sidelinjen, men FCM-cheftræneren fortæller, at det er den lir, som skal være en del af fodbolden.Læs hele nyheden her
Skrevet af Din ægte far
Ikke meget "lir" der er over Bo Henriksens udtalelser. Jeg synes mere det ser ud til at der stadig er et mindreværdskompleks, når man nærmest taler mere om FCK end om sin egen klub. Mærkværdig retorik.

Ved ikke om det bare er mig, men synes ofte at ordet "lir" bliver brugt som undskyldning for at opføre sig under par ovre på heden - selvom ordet døde i kbh for 10 år siden, så har det åbenbart en anden betydning "derovre".
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af law
Synes faktisk det er befriende med en træner der kan sige nogle ting med et smil på læben. Det er da ærligt. Det behøver ikke være så kedeligt det hele... Og så kan det godt være "den ægte far" i tidligere indlæg mener at ordet lir er udgået af den københavnske ordbog.... Det er lidt synd, for hvad vil du erstatte det med... sjov ? Ballade ? Spas ? Underholdning ?
Skrevet af champione939
Bo Henrinsen er en chef og kæmpe gave til superligaen!! Forestil alle være ligeså tør og skrækkelig kedelig som Jess Thorup..den type gør ikke ligefrem produktet mere underholdende! Bo Henriksen er fucking cool, også trods de Haters fra FCK, som har Danmarks kedeligste træner pt!
Skrevet af Pademann
Bo er et rædselsfuldt individ, når kampen er igang. Kvalmende opførsel simpelthen.
Fodbold er sjælløst
Skrevet af futbol92
Hvad så med efter kampen Bo? Hvor du lige skulle ind på banen, sige noget til Lerager, og så ellers stikke af da reaktionen kom. Du er en kylling, skriger konstant, og prøver konstant at lege Ståle light.. bas nu lidt ned kammerat, I var ikke bedre!
Skrevet af AaBager
Ingen:

Ægte far: "Ha ha, bruger i stadig ordet lir derovre i det mørke Jylland, hold nu op hvor er det gammeldags, hvad med lige at oppe jeres ordbog og følge med tiden som os her fra storbyen definerer"

Skrevet af Næver
Helt enig med Pademann, kan faktisk for det meste lide hans attitude efter kampe, men UNDER kampe… belastede type.
Champione: spændende du er vild med hans type i forhold til alt det brok der ellers kommer fra dig i flere tråde, bla. omkring hvordan folk opfører sig uden for kridtstregerne.
Skrevet af Nyholmgfc
Din ægte far:

Det sjovt som du har travlt med at kommentere på Bo H skal passe sin egen biks. Måske du skulle overveje din egen dobbeltmorale og gøre det samme. Du gør jo nøjagtig selv, hvad du hater på Bo H for.
Knap så skarpt!
Skrevet af Din ægte far
"smil på læben"
"klassens frække dreng"
"lir"

Det er muligt at mange jydske fans, gerne vil have håndbold-tilstande i den danske fodboldkultur, men i min bog skriger det til himlen om manglende klasse. Skal vi også til at spille "Den knaldrøde gummibåd" ved hvert spilstop?
Tak, men nej tak.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af settler
trist at der efter et top opgoer i superligaen snakkes mest om:

- Hvor meget en traener har klappet og drillet
- Holdene er mere bange for at tabe end besluttet paa at vinde
- Hvor lang tid VAR skal bruge paa at kigge en situation igennem
- Om Bo er presset eller FCK har gummiben

Det var en fucking kedelig kamp med lange bolde og grimt spil. Hvad bliver det mon mod Broendby eller i sandkassen mod Silkeborg? Det bliver grimt igen og det bliver lange bolde.

"Intens kamp med mange dueller hvor det er vigtigt vi vinder 2. boldene" Hold da op hvor hoerer jeg det tit - jeg forstaar godt vi er noed til at snakke om alt muligt andet end spillet paa banen for det er jo hamrende uinterresant at se paa (eller snakke om).
FCK Man U
Skrevet af MadsThomsen
Hvad så med efter kampen Bo? Hvor du lige skulle ind på banen, sige noget til Lerager, og så ellers stikke af da reaktionen kom. Du er en kylling, skriger konstant, og prøver konstant at lege Ståle light.. bas nu lidt ned kammerat, I var ikke bedre!


Det er sjovt. Videoer på b.la. twiter viser den decideret MODSATTE historie. Bo henvender sig tildommeren, hvor Lerager ud af ingenting kommer ind fra højre og (as a surprise to no one) naturligvis liiiige skal komme med hans kommentar til alting, hvorefter Bo går væk. Har du bare ikke set situationen du omtaler eller?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af futbol92
Madsthomsen

Har ingen Twitter videoer set, det vil jeg gerne medgive. Så kun hvad der skete på Viasats dækning, og der ser det ud som beskrevet. Men vil da gerne ændre mening hvis du stadig har et link til disse videoer :)
Skrevet af Konsulenten
Han er ulidelig på sidelinjen , og det er ikke lir det er simpelthen mangel på klasse , længere er den ik. Det er 6B det her
Skrevet af acgade
Bo er kongen
Den Gule Fare
Skrevet af dask
Hold da kæft de ""Tjøvenhauner tuder altid, til trods for de selv er så flabet, men de må jo have et meget skrøbeligt ego, siden de kun kan tåle at det går den ene vej.
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
Som "ekspert" var Bo H ganske ok. Men som træner er han imponerende barnlig.
Skrevet af Fcunitedrun
Jeg har altid godt kunne lide Bo også selvom jeg holder med FCK men det der er lige barnligt nok og hører efter min mening ikke hjemme i voksen idræt, jeg mener de voksne trænere og spillere skal også være rollemodeller.
Skrevet af Chris1234
Er selv FCK fan og er normalt kæmpe fan af Bo H og synes han er et dejligt friskt pust sammenlignet med slipsedrengene fra København altså JT og NF.

Men det klinger virkelig hult når manden før mesterskabspillet sagde at de ville vinde overlegent. Det er jo langt fra overlegent og langt fra en imponerende sæson. Så jeg synes lidt som andre han skal kigge lidt mere indad uanset om de vinder DM eller ej. Så mangler FCM stadig rigtig meget og det samme gælder for FCK. Der kan jeg være mere i tvivl desværre om Bo H er den rigtige til at løfte den opgave.
Skrevet af fcmidt1650
Det eneste positive for FCM med Bo H er, at han virker vanvittig god til sin mandskabspleje.


Det er jeg så efterhånden ved at være i tvivl om...........
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Slettet(550619222806)
Sikke da noget - at have en træner, der klapper for højt. Haha...
Nu er det jo ikke så længe siden, FCK havde en træner, der plaprede en masse kaudervælsk som vist gik ud på at forklare, FCK var det bedste hold, selvom de lige havde tabt stort.
Thorup hører man ikke, medmindre han siger noget om Brøndby.
Men dét er måske det nye sort på Østerbro?
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
annonce
0