Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af HG
Hvor er det latterligt. For få år siden - inden FCK selv kom i tanke om, at lange indkast er en god ide, rykkede de banderne ind, når FCM kom på besøg, for at forhindre dem i at udnytte det våben, FCK ikke selv synes, at de ville bruge!
Iøvrigt er jeg vild med Bo Henriksen og hans ageren på sidelinjen. Han brænder for det, og det lyser langt væk. De der halvsure miner og sorte bøger i skødet er da til at kaste op over. Men sådan er vi jo så forskellige og heldigt for det :-)
Skrevet af Slettet(550619222806)
Hvor er det latterligt. For få år siden - inden FCK selv kom i tanke om, at lange indkast er en god ide, rykkede de banderne ind, når FCM kom på besøg, for at forhindre dem i at udnytte det våben, FCK ikke selv synes, at de ville bruge!

Men nu, hvor det ikke rigtig virker længere, er de begyndt at hente hele klitter fra Vesterhavet og hælde dem ud ud på banen.
Jo da, der er STIL over det på Østerbro!
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Bolettes bold
Til næste kamp møder Bo H. nok op med en megafon eller moon´er måske til modstandertræneren......Hvis FCM fans så synes det er "god lir" - så fred være med det.....men måske de bare skulle lade gyllen forblive ude på markerne derover på heden....

Nogen der seriøst ikke ville krumme tæer på dansk fodbolds vegne, hvis Bo H. havde den attitude overfor Jose Mourinho, Pep G. eller andre SERIØSE trænere i en international kamp ?

"Get a haircut and get a job......." !
Forza FC !
Skrevet af fcmidt1650
Du har fuldstændigt ret Bolette, så er det meget mere seriøst at se WK med en kaffekop.........
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Arnemanden
Jeg kunne faktisk godt lide Bo i staten, men jeg synes han efterhånden er patetisk og ekstremt plat.. han trækker hele fcm ned på et latterligt barnligt niveau.
Skrevet af Slettet(550619222806)
Det er så herlig provinsiel opførsel Bo H. har gang i

Javist.
Find et kompetent menneske og send vedkommende til Herning. Så skal vi lære jer at dyrke græs.
I øvrigt taler Thorup jo om "én kamp af gangen" - det er der jo noget AaB over. Det er jo svært, siger han. Intet er afgjort.
Det er sådan lidt "småklubsmentalitet" ikke?
Så vidt, han ved, har I endnu ikke slået SIF. Er det ikke lidt underdrevet, provinsiel tristesse? Det bør I da kunne. Men det bliver naturligves svært for jer på den nye strandsandsbane.
I tør ikke engang tage favoritværdigheden på jer.

Morale: Fej for jeres egen dør først.

PS. Husk at flytte banderne lidt væk fra sidelinjen, så I kan få gavn af jeres lange indkast.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af HG
@oros Fint svar

Jeg er enig. Hvis FCK er så meget mere en international storklub, så kan træner og klub vel helt uproblematisk påtage sig favoritværdigheden.
Skrevet af Corner11
Oros, enig i det med og feje for egen dør. Resten er bare unødvendig ævl.

OT: Bo er da sjov nok, men han lige så barnlig som han er sjov. Ingen af top 2 holdene spiller god fodbold i øjeblikket. Må bedste hold vinde DM.
Skrevet af Biletto
Sjovt som FCK nu kaster lange indkast.
Måske de burde lade greenkeeperne rykke banderne ind til sidelinjerne, så de ikke risikerer selv at nedlade sig den slags provinsielle værktøjer, som de har forbandet så meget hos FCM?

Men okay, greenkeeperne er vel optaget af at kaste mere sand på banen - og male det grønt.
Skrevet af Pep Guardiola
@Billetto, haha, flot diss du fik sendt afsted der.

Desværre er din historiske viden ikke så omfattende som din saltede bitterhed. Det hverken FCK eller FCM der har opfundet lange indkast, men prøv evt. at Google "William Kvist indkast" så tror jeg su vil opdage at det langt fra er et nyt våben i FCK.

Måske det var en ide at læse op på tingene inden man angriber andre, når man ikke besidde viden nok i forvejen. Så slipper man i hvert fald for at se så dum ud som du lige formåede.
annonce
0