Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H. ikke overrasket over sensationel sejr

man 1. jun 2020

Det overrasker ikke AC Horsens-træner Bo Henriksen, at hans mandskab tidligere i dag slog FCM med 1-0. Jeg vidste godt, hvad vi kunne komme med, fortæller han.Læs hele nyheden her
Bo er Gud :-)
Han har i hvert fald altid ret...
Han er vores store guru. I hvert fald i dag :-)
ACH - Den gule fare.
Ja utroligt hvad en inspirerende træner kan gøre i disse tilskuere frie tider, der sover FCM nok med manglende statistik.
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Resultatmæssigt må det ihverfald være kommet bag på Bo Henriksen, at Horsens kunne tage tre point i Herning. Horsens kan på deres gode dage være rigtigt svære at spille imod. Men FCM´s bundniveau på MCH arena er bare normalt så højt, at de vinder selv på en halvdårlig dag. Men uanset hvad så var det en flot sejr til Horsens. Og positivt at det fik åbnet lidt op for mesterskabskampen igen.
Den overskrift ligger jo også ordene i hans mund, for det er slet ikke det han siger. Det han siger er at indsatsen ikke overrasker ham, samtidig siger han, som der også er skrevet at man ikke kan forvente en sejr, ergo er han nok også lidt overrasket over det, alt andet vil da være mærkeligt. Men han viser igen hvor en kæmpe motivator han er, jeg kan ikke forestille mig en bedre manager end ham i Horsens, og tror desværre kun det er et spørgsmål om tid, før større klubber snupper ham, så jeg glæder mig over at vi har ham, så længe vi kan holde på ham.
Bo Henriksen er en god og mandskabs orienteret træner hvor der er plads til menneskelige hensyn, det tror jeg alle spillerne vil skrive under på. Han kunne også gøre FCK eller FCM til danske mestre, men det var ikke alle trænere der kunne holde ACHorsens i superligaen.
ACHorsens
Det var fandme smukt! Vi skal som AC Horsens kæmpe for det, og det er dét vi kan!
AC Horsens - Sammen er vi GULE
Han kunne også gøre FCK eller FCM til danske mestre, men det var ikke alle trænere der kunne holde ACHorsens i superligaen.

Det ved vi jo ikke noget om da han aldrig har haft chancen. Bo er fantastisk ingen tvivl om det og elsker hans energi. Da han var i tingbjerg var han grunden til at Brønshøj overpræsterede i alle årene og dem der tuder over at han lever med i kampene har jo ikke fodbold i hjertet
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Han kunne også gøre FCK eller FCM til danske mestre, men det var ikke alle trænere der kunne holde ACHorsens i superligaen.


Bo Henriksen er fantastisk til den rolle han har haft i Brønshøj og nu i ACH. At optimere resultat-output på mini budgetter... At være træner for FCK eller FCM er dog en helt anden størrelse med langt flere facetter/ambitioner. I disse klubber er ét point i en Superligakamp ALDRIG en succes... For slet ikke at snakke om mediepresset i store klubber...
annonce