Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toon Toon!
Se, nu får BH skæld ud for at tale lidt frit. Det er derfor vi altid får standardsvar fra trænere og spillere - alt kan blæses op.

Synes det er fint at BH hænger Kaba lidt til tørre, han har fortjent det.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Søpindsvinet
Kan godt lide Bo H, men det her er sgu ikke i orden. Sådan noget holdes internt
Skrevet af siposip
LOL der var sgu ingen mere forkælede spillere med milliongager end de Engelske spillere og de udlændinge der spillede i England...Synde-registrene er nærmest uendeligt lange og giver en indikation om at hvis man spiller fodbold i England har man ret til lidt mere end "almindelige mennesker" er ikke noget jeg byder velkommen i Danmark.
Skrevet af jup
Jeg tror de har opgivet at tjene på dem. Derimod bruger Bo denne situation på at sende et signal til omverdenen om, at man i FCM står sammen som et hold og arbejder for hinanden. Hvis man retter sig ind, kan klubben hjælpe en op på et højere niveau, som klubben har vist i dette transfervindue. :-)
Skrevet af phoneyorphant@gmail.com
Den sorte pendant til Bendtner?
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Skrevet af Slettet(172333222811)
hvis han havde skrevet kontrakt med Bernio Verhagen.......


Verhagen er så meget Viborgs GOAT.
Skrevet af Ukendt Profil
@siposip
Korrekt, nutidens unge engelske spillere er forfærdelige!!
Det var også derfor at jeg meget bevidst refererede til spillere fra 90/00´erne med en no-nonsense attitude, som godt vidste hvordan man fik folk til at makke ret eller skride fra klubben… :-)
Skrevet af SlapNuAf
Så lykkedes det da lige for Bo H. At få smidt en spiller under bussen.
God ledelse?
Skrevet af dondyhrs
Sjovt at FCM fans ser ud til at være sure på en spiller der nægter at spille en træningskamp, Jeres egen sportschef har fået Ronnie Schwartz til at gøre det samme for at tvinge et skifte igennem. Karma is a bitch.
Skrevet af Slettet(221359222003)
Ukendt Profil: altså de spiller der knepper sin bror´s kæreste.

træner der spark en støvle i hovedet på en spiller, volds episoder på banen og uden for banen.

man kunne blive ved.. de var ikke en skid bedre.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af stik i rend dreng
Jeres egen sportschef har fået Ronnie Schwartz til at gøre det samme for at tvinge et skifte igennem. Karma is a bitch.


Det har jeg godt nok aldrig hørt om skulle være Svends idé. Det har du vel en eller anden form for kilde på?
Skrevet af siposip
Ukendt Profil:
Det var sgu da de tumper der startede det pjat alkoholikere hele bundtet som taler om fortiden som om de var krigere der fortalte om episke slag, fjolserne lever i fortiden.

Og at du tror f.eks Ferdinand er en good guy gør det ikke mindre til grin. Manden gik bevidst ikke til doping kontrol, drak som et hul i jorden og lignede altid et stort spørgsmåltegn når han blev spurgt om noget, for slet ikke at tale om da han skred fra West Ham til nyrige Leeds for så at tage til United da Leeds gik konkurs...
Skrevet af Toffer
Det er nok ikke lige den type udtalelse, der får kommende bejlere(klubber) til at købe ham. Men der må jo være en bagtanke med det..
Skrevet af Slettet(031508220511)
Siposip
Hvad er det for noget fordrukkent sludder.
Leeds har aldrig været erklæret konkurs!
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Bosse H siger vel blot, på sin egen måde ganske vist, at da Sory K tre gange inden for kort tid havde sat sig op mod ledelsens ret til at lede og fordele arbejdet, fik de nok af ham. Det ville jeg satme også få, hvis jeg betalte en god hyre til en medarbejder, som nægtede at udføre sit arbejde som anvist.
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af panoz
Det fremmer vel ikke mulighederne for et fremtidigt salg af Kaba - han er trods alt kun udlejet…
Hej
Skrevet af Forhammeren
Normalt nogo for en chef men fodbold er i underholdningsbranchen så det går nok.

Tror ikke der er de store forkromede overvejelser bag men at Bo H har sagt hvad han mente da han blev spurgt.
FCM vidste hvad de fik med Bo.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Dr Phil
Det eneste småkontroversielle her, er vel ordet "vanvittigt", men hvis man ellers har hørt Bo Henriksen snakke, ved man at lige præcist det ord bruges enormt tit om ting der ikke er specielt vanvittige. Derudover er det jo ikke en officiel udtalelse, men blot noget som er blevet sagt til et internt arrangement, hvor man altså ofte siger tingene noget mere direkte end når der står en journalist.

At Kaba var en meget dårlig indflydelse på holdånden i FCM, burde være så tydeligt for alle, at vi vidste det i forvejen.

Shit, har jeg lige forsvaret FCM?
.
Skrevet af Claus145
Har ofte undret mig over denne "gangster attitude" Belgierne har trukket nitten
Skrevet af Ukendt Profil
@siposip og D_Messiahs
Jeg tror i misser min pointe omkring de engelske spillere fra "gamle dage"…
Jeg siger ikke at de er good guys, rollemodeller eller noget som helst andet i den retning.
Men hvis Kaba havde været en del af Uniteds trup dengang, så havde han ikke to gange forladt en træning i protest, eller nægtet at spille en ny plads - for så havde de hårde drenge jordet ham 50 gange til træning, smidt hans tøj og sko i toilettet, og mon ikke også Keane havde delt et par sherif-stjerner ud, hvis der lige manglede det sidste for at han fattede budskabet.
De var nogle skøre skiderikker dengang, og hovedet kørte ikke altid i højeste omdrejninger - men de kunne fandme få banket ind i hovedet på folk, at ingen er større end holdet, og man har bare at rette ind!
Når vi nu ikke længere har den slags indpiskere i klubberne længere (og misforstå mig nu ikke bevidst igen - jeg savner hverken Keane, Barton eller Vinnie Jones i dagens fodbold), så syntes jeg fandme det er fint at Bo i det mindste fortæller åbent og ærligt, at det her er en totalt uacceptabel opførsel fra en spiller.
Hvis man ikke kan opføre sig efter helt normale spilleregler i en klub, hvorfor skulle klubben så gøre en kæmpe indsats for at beskytte den pågældende klaphat ? (udover det åbenlyse i at beskytte værdien af sin investering). Kunne det ikke netop være en investering i fremtiden, at man statuerede et eksempel, så de andre i truppen var klar over hvor stregen gik ?
Evander var fx. for halvandet år siden ikke fem potter pis værd, fordi han havde en attitude som Kaba - mens han idag er 50 mill. værd, fordi han har fattet, at man skal indordne sig i fælleskabet og først og fremmest sørge for at holdet spiller bedst muligt.
annonce
0