Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H. om Evander-rødt: Ikke nogen svinestreg

man 20. sep 2021

Bo Henriksen mener, at Evanders røde kort mod FC København godt kunne dømmes, men han vil ikke kalde det nogen farlig eller hensynsløs svinestreg.Læs hele nyheden her
Det er da godt, at selvom man får en fin sejr, kan man stadig lukke gylle ud.
Så det er ikke hensynsløst, at stemple en anden på læggen, hvor de ikke er beskyttet? Det var hurtigt Bo blev ligeså blank at høre på som Bach bak Bach bak Bach bak.
Det er jo noget ævl Bo Henriksen - med mindre du selvfølgelig mener det samme, hvis det havde været omvendt - hvilket du næppe gør.
Haha jeg elsker normalt Bo H, men den her udtalelse er bare idiotisk
Hensynsløs er den ikke, men svinestreg kan den godt kategoriseres under, da Evander tydeligvis kun går efter at nedlægge Wind med et beskidt trick.

Mojn do!
Den skulle du nok ikke have udtalt dig om Bo
Folk måske prøv gå ind på evanders Instagram og læs hvad han selv skriver han har nemlig selv kommet med undskyld, han påpeger han prøvede at komme igennem benene på vind, for at gå efter bolden, men at han kom for sent og det mislykkedes helt, han havde absolut ingen intentioner om at lave en grim tackling. Og har undskyldt til både FCK og og FCM fansene.

Så måske tag en slapper, og hør på hvad den person der begik frisparket skriver, han skriver desuden også dommeren passede sit job og dømmte som han skulle.Evander sparker ud efter Wind, efter at bolden er spillet.

Det er definitionen på en svinestreg og helt bevidst fra Evanders side - uanset hvor meget han prøver at bortforklare bagefter.

Han fortjener sine dage i skyggen.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Evander kan da undskylde på alle sociale medier. Og gøre det herfra og til juleaften. Det var stadig hensynsløst. Og han får forhåbentlig en passende karantæne for det..
@JEGerUenig

Du burde gøre det samme som Bo H. Holde din kæft - det er simpelthen for dumt at rationalisere den handling væk.

Enhver kan se at han går efter manden - ikke bolden.

https://www.bold.dk/video/?id=622449
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
annonce