Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H: Resultatmæssigt voldsomt utilfredse

fre 22. jul 19:35

Bo Henriksen er ikke tilfreds med FC Midtjyllands resultatmæssige start i denne sæson. Spillemæssigt har det dog været godkendt, fortæller han. Læs hele nyheden her
trænermæssigt: Voldsomt utilfredse
Uha Bo H.
Der mangler altså meget i at spille en god fodboldkamp hvis det er topfodbold vi skal spille i FCM. Det der ryster mig mest er at det lyder til at sviachenko og trænerstaben tænker den er halvt inde. Det er bare indlysende for mig og andre FCM ere at spillet har haltet rigtigt meget på flere parametre. Boldomgang, få førstegangsberøringer, uafstemte positioner og alt for meget snak om egne evner. Spil 5 rigtigt gode kampe og så kan vi snakke om, hvorvidt vi er et godt hold.
Måske skulle Bo erkende at forbederelserne til denne sæson ikke har været godt... Igen!
Lad os nu bare få fyret den træner, og få en ind, som ikke spiller fodbold med en bundholds-mentalitet...
At stille op med 3 centrale forsvarsspillere og uden angriber er mig en gåde.
Han er jo helt væk. Komiske Ali, eller noget. Hvad er spilleSTILEN? Hvad er konceptet? Hvad er plan B, når og hvis man bliver læst. Mere kærlighed??
Bo Henriksen, det var tidligt der gik gummi guffer i den
http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o http://www.youtube.com/watch?v=0LOp9hRhhbc No soy sólo perfecto, soy Madridista también.
2 spillerunder mere - så er Bo H fortid. Han skulle aldrig have haft det job. Han er overmatchet.
Ud med Bo, ind med Ole.
Er det reelt Bo der fik Sisto sagen op at køre?
Dårlig mandskabsbehandling?
Ind med ny træner, der kan samarbejde med et enestående talent!Brøleaben er ikke noget taktisk geni, forstå ikke fcm bliver ved med at holde på ham.
Politik er en del af fodbold.
annonce