Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H. ser god mulighed for ny Dreyer-aftale

Skrevet af bold
tor 23. jun 15:19

FC Midtjylland-træneren Bo Henriksen mener, at klubben har gode muligheder for at lave en ny aftale med Anders Dreyer. Det fortæller han til bold.dk.Læs hele nyheden her
Skrevet af Cta
Vil sku være noget uambitiøs af Dreyer at blive i Denmark, han er alt for god til superligaen.
Skrevet af JEGerUenig
Åhh nej, nu tror jeg rent faktisk på der var gode muligheder, men Bo dine tidligere kommentar om fremtiden er efterhånden blevet til en (jinx fugl der flyver højt) så nu tvivler jeg sku på det sker

Hahaha :(
Skrevet af anygivenday
Håber FCK byder FCM op til dans på økonomien- om ikke andet så for at sikre Dreyer så god en aftale dom muligt ;-)
Skrevet af Pantic
26 point på 1 assist, 2 assist og mål, og så videre?
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Peter Nielsen
Ingen tvivl om at Dreyer er en dygtig spiller, men det er ikke en spiller der kan sælges videre. Om et år skal han vel tilbage til Rusland eller hvad der nu ellers kommer til at ske.

Naturligvis skal FCM prøve om de kan hente Dreyer til en rimelig pris, hans kvalitet er så høj og han kender klubben så godt at det godt kan betale sig, men for mig svarer det lidt til at leje en spiller fra en klart bedre klub. Fint nok at give ham spilletid hvis hans niveau er klart over superliganiveau, men det er ikke noget FCM som sådan får noget ud af, andet end den kvalitet spilleren tilfører holdet nu og her, hvilket klubben godt kan vurdere er pengene værd. Personligt er jeg dog ikke meget for lejeaftaler, og denne Dreyer aftale er jeg ærlig talt også lidt lunken over for.
Skrevet af Slettet(550619222806)
26 point på 1 assist, 2 assist og mål, og så videre?

Nej, han er slet ikke god nok til FCK. Lad det blot fare og lad så FCM brænde inde med denne middelmådige spiller.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
annonce
0