Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H. uenig i FCM-fyring: Havde håbet på mere tid

Skrevet af bold
tor 28. jul 10:09

Bo Henriksen er uenig i fyringen i FC Midtjylland og havde håbet på mere tid til at sætte sit præg på holdet, men han respekterer klubbens beslutning.Læs hele nyheden her
Skrevet af rambro
Virker som en overreaktion at skride til handling i denne uge - kunne til nød have forstået det efter sidste sæson var sluttet. Timingen er skidt.

Hvem kommer efter: Peter Sørensen, Thomasberg, David N, Niels F ... Spændende bliver det.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvorfor Svend G ikke har fået fyresedlen er mod en gåde.. han har da skudt i øst og vest og ikke bevist en skid, på trods af at han kunne bruge Benhams netværk.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Mere tid til at sætte sit præg? Laver han sjov, han har haft over en sæson, og en pre-season, og spillet er jo ikke blevet udviklet positivt. Det eneste man bør rose ham for og taler hans vej er hans pointsnit.
Skrevet af bruger 149448
Hyballa er ledig?
Skrevet af Vad
Hvad er det for et præg han taler om? Lange indkast og lange bolde frem og så arbejde på 2 bolde, det behøves ikke at tage 14 måneder.
Sagen er at Bo er taktisk meget svag og kan ikke indarbejde en spillestil der kendetegner et tophold i Danmark
Skrevet af horses in blue
Tror ikke det bliver en dansk træner. FCM ser sig selv et andet sted nu og trænger nok til en koncept træner, der virkelig udstikker en retning.
Skrevet af Karhor
Lars Friis vil gerne, har jeg hørt... Måske kan det fikses i en fart - og mod en mindre kompensation, forstås!

Det er ikke sikkert muligheden kommer igen, så Lars er frisk!
Skrevet af Peter Nielsen
Er Allan Kuhn helt urealistisk ? Min drøm er at se Riddersholm tilbage i FCM, men det er der jo nok ikke store chancer for.
Skrevet af TheUnitedWay
Det bliver nok Kent Nielsen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af SagligDK
Lad nu vær" med den åndssvage tese at BH ikke er taktisk dygtig....
Manden har en P-licens, den får man altså ikke bare stukket i hånden uden at man har bevist en hvis faglig kompetence.
Så kan der være ting som personlighed, mandskabspleje, spillestil der gør at mand ikke fungerer i en given klub.
Men hans faglighed fejler altså ikke noget.
Skrevet af bruger 188580
Bare vi slipper for flere trænere hvor det udelukkende gælder om
Fucking smadre igennem og fucking det ene og det andet
A la David og Bo
Skrevet af Kenken
Saglig

Meget muligt men sp er Bo den dårligste af alle p lixens trænere.

Undskyldningerne Horsens og Brønshøj var at han havde det MK date budget. Nu er der ingen undskyldning. Men alligevel fejler han eklatant ved at være meget begrænset som træner

Og der findes også dårlige advokater, revisorer og læger osv selvom de har deres uddannelse og autorisation
Skrevet af JytteRolf
Tror det bliver svært at finde en træner der kan flytte klubben og holdet til næste niveau. Det er en svær klub at komme ind i.

Bliver spændende at følge med i.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Cta
Tak for nu bo du er en meget sympatisk person, men god træner er du desværre ikke og har på ingen måde flyttet Fcm nærmer noget spændende.. håber nu blot Fcm ledelse kigger væk fra disse typer hvor det kun kommer an på power og smadre igennem… lad os få noget mere teknisk og spilmæssigt spændende koncept ind over.. tænk nyt kig imod de store folk i Europa
Skrevet af MartinHerold
Har der nogensinde været en træner i FCM som man har været helt tilfreds med? Jeg husker det ikke.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af RuneAldoo
Det store problem i FCM er jo at største delen af spillerne bare gerne vil sælges og mest spiller for sig selv, det ændre en ny træner ikke på
Skrevet af Jaaja8000
Som udefrastående synes jeg det er helt rigtigt set af ledelsen i FCM, at gå en anden vej nu. Faktisk er jeg misundelig på at FCM har en ledelse, som turde tage den beslutning, som min egen klub ikke turde tage, da udviklingen udeblev under David Nielsen.

Fra starten synes jeg matchet var underligt. Bo er en fed type, men hører til i mindre klubber. I øvrigt er det gået i hårdknude med to af klubbens dyre spillere, i form af Sisto og til dels Kaba, som ikke virker til at have et godt forhold til Bo H. FCM kan levere bedre end de har gjort under Bo. Thomasberg virker mest oplagt af danskere, Kjetil Knutsen må være drømmen for FCM, men nok også urealistisk.
Skrevet af Fcunitedrun
Jeg har altid godt kunne lide Bo også selvom han blev træner for FCM, hvor jeg syntes han har leveret bedre internationalt end de foregående trænere, hjemme har det så være mere tvivlsomt. Anyway så kan man som FCK fan bare håbe på at FCM henter Thorup tilbage….. og nej vi skal ikke have Bo istedet.
annonce
0