Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H: Vores sæson kan stadig blive en succes

Skrevet af bold
søn 12. maj 2019
Bo Henriksen er optimistisk inden nedrykningsbrag på trods af katastrofal stime.

Læs hele nyheden her
Skrevet af oliver34
Yes. Horsens vader i succes :). Kommer vist kun til at savne Bo H. Horsens spil må dog gerne forsvinde ned i 1.division.
AGF :-)
Skrevet af Jensen99
Nej BH. Sæsonen kan ikke blive en succes med 2 point i de sidste 10 kampe uanset hvordan det hele ender. Dyre og panikagtige spillerindkøb har fejlet - Sivert og Junker og ja problemet Borring som absolut intet har vist. Det bliver på mere held end forstand hvis AC overlever selvom holdet på papiret burde kunne gøre det. Lige som spillet beror det på tilfældigheder.
Skrevet af Bobby Axelrod
Der er også muligheder i det åbne spil, men det går jeg ikke i dybden med her. Det holder vi internt, siger Bo Henriksen.

Hahaha good one Bo :-)

I skal bare fortsætte jeres stil med en quarterback der kan kaste bolden 30 meter - og så håbe I kan heade eller losse den i mål.
Det er alt hvad det handler om i Horsens. I skal ud af Superligaen! I er en skamplet for dansk fodbold.
Skrevet af VBK - Leeds
Jeg håber Horsens giver den et skud og rent faktisk går ud og spiller fodbold som de har vist de kan i stedet for at gå benhårdt efter 0-0 og så håbe på et tilfældigt mål.
Skrevet af VBK - Leeds
De stiller op i en 4 4 2 men med kun en fuldblodsangriber. Det lugter ikke af mange mål. På positivsiden tæller at Quist ikke starter inde.
Skrevet af Mikesas
Åhhh, kære Bo. Oftest tror jeg kun du snakker for at holde dig vågen.
annonce
0