Snak

Mere indhold efter annoncen

Bo H: Vores topniveau kan matche Brøndby

lør 7. apr 2018
AC Horsens kan spille lige op med Brøndby, hvis spillerne rammer deres topniveau, fastslår manager Bo Henriksen forud for søndagens dyst.

Læs hele nyheden her
Ah hva. Må jeg lige få den igen bo?
Måske mener du at jeres topniveau kan måles med Brøndby når BIF spiller med u19 spillere :-)
Ingen grund til at være arrogant og overlegen Viking. Brøndby plejer at smide point når det ikke kører for dem, og de er håbløse op defensive dødbolde.
Og han hedder altså Bo ikke bo;).
Brøndby spillede ikke med U19 for en måned siden, så helt håbløs kommentar Viking....
Når det er sagt tror jeg bif vinder, hvis de formår at kværne i et konstant højt tempo
Jeg er sikker på BH mener, hvis ACH rammer DERES TOPniveau og BIF samtidigt IKKE rammer deres, som tilfældet var sidst de mødtes i Superligaen.
Måske mener du at jeres topniveau kan måles med Brøndby når BIF spiller med u19 spillere :-)


Hvilket er en idiotisk kommentar. BIF mødte ikke med et u19 mandskab for en måned siden.

Brøndby har gennem hele sæsonen bevist, at de hører til helt i toppen af rækken, men hvis vi rammer vores topniveau, så kan vi matche dem, og det så vi også for en måneds tid siden, da vi spillede 1-1 på CASA Arena Horsens.


Bo Henriksen er bedste træner i SL nogensinde. Med økonomiske muligheder der ligner FCKs budget for en middagspause i kantinen har Bo Henriksen skabt et top 6 hold. Alle andre hold i top 6 har langt bedre økonomiske muligheder.

Jeg ønsker alt muligt held og lykke til Horsens og Bo Henriksen. Jeg håber i vinder en hulens masse kampe i mesterskabsspillet for i spiller med hjertet.
Idiotisk kommentar Bo.
Når brøndby rammer deres topniveau moser de samtlige hold i superligaen på hjemme eller uden bane, Horsens moser aldrig nogen, de parkere bussen og håber på det bedste.
Når brøndby rammer deres topniveau moser de samtlige hold i superligaen på hjemme eller uden bane, Horsens moser aldrig nogen, de parkere bussen og håber på det bedste.

Det lader til der er en som ikke har set Horsens spille siden sidste år. Alle som har set dem spille i år vil hurtig vide at det ikke er tilfældet. Hvordan hænger den kommentar sammen med at Horsens var klart bedst mod Midtjylland første halvleg i sidste runde, og også i den første kamp i foråret de spillede mod dem? Lad være med at udtale dig om noget du tydeligvis ikke ved en pind om, så vil du automatisk komme til at fremstå som værende mere intelligent. Zorninger nævner det også i en anden artikel, men måske ved du mere om fodbold end han gør?
En fair udtalelse i mine øre. Som Horsens fan kan jeg da til hver en tid sige at Brøndby er et bedre fodbold hold end os. Men som sagt er vi utrolig gode hvis vi rammer toppen i år
Arg er nu ikke helt sikke på i kan det hvis Brøndby også rammer deres, men med held kan i dog godt få lavet de mål som skal til, da i er klart bedste i superligaen i luften, men på jorden er i langt fra de andre hold i top 6. God kamp til alle
annonce