Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hkb500
At en klub som FCM hurtigt er ude i sæsonen og fyrer Bo er vel næppe nok til at kalde det et galehus/ cirkus - tværtimod er det vel rettidig omhu at skifte hurtigt, så de ikke spilder sæsonen væk??

Eller det havde været rettidig omhu at skifte efter sidste kamp i foråret? Det kan vel være en tanke?
Træner fyring og Sisto ballade, har set andre klubber omtalt som galehus for tilsvarende ;-)

Men kan godt se - at især mange fra BIF og FCK har ufattelig travlt med at nedgøre FCM i ALT hvad der kommer op omkring artikler om holdet??


Og det er der slet ingen af dine FCM venner herinde der kunne finde på?
og ja det kunne da være rart at få slettet alle de tråde man ikke bryder sig om, men så er det vel næppe et debatforum.
Den bedste måde at hæve niveauet på er at starte inde fra. Er ret sikker på det ikke hæver niveauet at beskylde mange andre for at være tåkrummende pinlige. Men det er vel en god mod at starte den gode konstruktive tone du ønsker? ;-)
Skrevet af genialtdetder
Kom dog tilbage til OB BO. Vi kunne godt bruge en træner der bringer lidt optimisme og tro ind i truppen.
Skrevet af Kay Kay
Lasse599, jeg er Brøndby-fan, og nedgør bestemt ikke hverken FCM (eller andre klubber i øvrigt).
- BRØNDBY IF -
Skrevet af schmede
Lasse599
Hvorhenne bliver fcm nedgjort? Én skriver fc muh, men er det ikke det?
Skrevet af MestAaB
Persson tidligere AaB træner
Skrevet af sacrabosco
Så´ det nu, Laudrup!
Skrevet af lottomunken
Det var lige godt nok noget af en overraskelse, og så endda så tidligt på sæsonen..

Så burde vi her på vel i det mindste kunne ligge myten om "enhver træner kan blive mestre med det budget" i graven..

Man kan da Fusme håbe for superligaens fremtid, at FCM kikker lidt i historie bøgerne og ser på hvorledes FCK startede deres storhed tid via en vis Roy Hodgeson, istedet for at rende rundt og tro på at deres U19 og diverse hjælpe trænere er den nye Ståle Solbakken.. .

Og nej, pænt meget nej kære FCK med fans, at Midtjyderne endelig skulle hente en kompetent træner er på ingen måde en trussel... Det vil alle dage være en gave såfremt Midtjyderne hævede baren yderligere, da PC og Thorup ikke har andet valg end at følge med... Tænk sig hvis FCM begyndte at blive farlige i de sæsoner der står Europa på programmet.. Og FCK ikke længere kan lalle sig til et mesterskab som vi så tit under Ståle.. Det ville dulme blive sjove tider... (så længe man ikke skal tvinges til at anerkende deres mesterskab... Som sidste gang)
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af y2k United
At kalde Brøndby større end FCM, kan vist kunne være historisk og kulturelt. Sportsligt og økonomisk er FCM pænt foran Brøndby.. og det siger jeg som BIF-fan.
Skrevet af Mr.Slotved
Det er jo grotesk dumt på så mange plan det er helt uhyggeligt.

Det er forfanden ikke 3 kampe der afgøre om en træner skal fyres eller ej.

HVorfor fandt man ikke ud af det i slutningen af sæsonen og fyrede ham der så en ny træner kunne få en hel opstart med holdet.

Skrevet af AaBager
Ifølge en artikel i Tipsbladet, er det HJ der står for de offensive spilmønstre. Er det så ikke lidt underligt at ansætte ham midlertidigt, når det er dem der halter?
Skrevet af stik i rend dreng
Ifølge en artikel i Tipsbladet, er det HJ der står for de offensive spilmønstre. Er det så ikke lidt underligt at ansætte ham midlertidigt, når det er dem der halter?


At lade assistenten overtage når man fyrer cheftræneren er vel så langt fra underligt som det bliver. Fuldstændig standard procedure.
Skrevet af FCKNørrebro
Hent Jes tilbage og så er jeg som Fck fan ovenud lykkelig
Skrevet af AaBager
Stik i rend: Det plejer at være sådan man gør, det er jeg helt med på, men jeg synes det er underligt at ansætte den person, der har ansvaret for det der går dårligt... Vil du forholde dig til det eller har du andet banalt at belære mig om?
Skrevet af Langeløg
Jess Thorup. Please. Vil være en super signing. Passer perfekt
Skrevet af tørresø
De har dårlig fortjent en ny træner sådan som de tonser rundt som en børnehave uden styring
Skrevet af pibbles|FCBayern
Bo Svensson?!?!
Der er vidst nogen der har højtflyvende tanker om deres klub...


Ironi kan være svært at forstå en gang imellem.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce
0