Snak

Mere indhold efter annoncen
Ganske kedelig kamp. Clichy, Silva og Hart er de eneste der kan være sin indsats bekendt idag mod et ret sløvt Bayern hold. City´ spil har her i de første runder af sæsosnen været alt anden fantatisk, med eller uden Pellegrini. Det samme kan man vel mere eller mindre sige om Bayern. Får de ikke uppet deres game, kan de sagtens risikere et Roma snuppe 1/2 pladsen fra dem. Personligt håber jeg det inderligt!
Fifa er en non-profit organisation.
Citys hold er slet ikke til at parkere bussen, selvom de ganske vist var tæt på at lykkedes, men Bayern var heller ikke fantastiske i aften. En kedelig kamp mellem to hold, som ellers burde kunne leverer noget mere underholdning.
Det må da være noget af en bedrift at finde en city-fan udenfor manchester..


Findes der en dansker, der er fan af et tysk hold??

Jeg har aldrig mødt en. Heldigvis.
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Møg ringe kamp. City ville intet, Bayern kunne næsten intet. Jammerlig indsats. Og hvorfor tillader 4 dommeren at pep nærmest igennem hele kampen står udenfor det tekniske felt/banen...Skandaløst

Pep beviste nok engang han er mesteren i at smadre et velspillende fodboldhold.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Findes der en dansker, der er fan af et tysk hold??

Jeg har aldrig mødt en. Heldigvis.


Så har du ikke været ret langt væk fra sove værelset.

Der er to fra mit fodbold hold, der er hhv. Bayern og Schalke HSV fan.

Daje!
Foxy@

At forlange, at Bayern skal banke et Engelsk mesterhold, selv med de bedste spillere ude, er at forlange for meget. Den eneste som holdt City inde i kampen var Hart.
EFB1924

De lod ham heller ikke gå, tværtimod. Alonso bad selv om at blive solgt få dage før transfervinduet lukkede i, og så er der ikke så meget at gøre hvis en spiller er opsat på det. Lidt svinsk overfor madrid hvis du spørger mig.
...
Ganske udmærket Bayern kamp og fedt at se at det kan fungere med Lahm og Alaba som off. midtbanespillere! Det er jo vanvittigt.
Alonso styrer den kamp fra start til slut og Boateng synes jeg de sidste par år har udviklet sig til en af de allerbedste midtstoppere i verden.
Men ja, uskarpe på toppen. Egentlig spiller Bayern sig jo flot frem til 7-8 store chancer og lige så mange ”lige ved” muligheder. Müller havde ikke sin bedste dag og Lewandowski har endnu ikke fundet selvtilliden foran mål. Det er ikke alle der kan spille for Bayern, hvor forventningerne er tårnhøje, men jeg håber snart Lewa finder sin plads. Götze var en smule for anonym.
City er pinlige i Europa, men det er jo ikke længere så skuffende da det nærmere er forventet. De skal i hvert fald være glade for Hart i den kamp.
Findes der en dansker, der er fan af et tysk hold??


Selvfølgelig og der kommer flere år efter år.

Bundesliga - Mest underholdende og seværdige liga i verden. Ingen rigmænd igen pis. Bedste stadions, bedste priser, flest mål, mest løb, flest tilskuere og så har de Bayern. YIR YIR!!!

♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Nej, der er nemlig kæmpe forskel på at man har rigmænd eller firmaer som støtter klubberne økonomisk.

Hvordan kom Hoffenheim op i bundesligaen? Wolfsburg? Leverkusen? Og næste år har man et hold der hedder RED BULL, nej du har helt ret som altid.

Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
annonce