Snak

Mere indhold efter annoncen
PNE:

Du mener, at man fjerner alt sjæl fra en klub, for at starte noget nyt op?
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Hvis du virkelig ikke kan se problemet med redbull klubben kommer vi ikke videre.
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Men at forsøge at sammenligne City med Leverkusen, Hoffenheim og Wolfsburg er jo også torskedumt. Der er så stor forskel på, hvordan disse klubber bliver drevet til sammenligning med Manchester City eller Chelsea. Ganske vist forsøger RB Leipzig at promovere deres produkter, men det bliver i det mindste i gjort i tro med den tyske model om at udvikle unge spillere. Derudover fremmer projektet talentudviklingen i Østtyskland, hvilket aldeles er positivt eftersom, at Leipzig er en død by fodbold mæssigt, og flere østtyske klubber er på vej ned ad. Blandt andet den østtyske storklub, Hansa Rostock.

Leverkusen, Hoffenheim og Wolfsburg er tro med den tyske kultur, den tyske talentudvikling og vigtigst af alt tro mod klubbens fans. Klubben er således drevet som alle andre klubber, og det er af lokale fans. Derfor er det selvfølgelig klart, at de ikke skal indordnes under den tyske 50+1 regel, og således er der heller ikke fare for, at der kommer indflydelse udefra.

Det kunne de engelske klubber i sær lære noget af.
"Vi er bare ikke bedre"
Hvis du virkelig ikke kan se problemet med redbull klubben kommer vi ikke videre.


Jamen, jeg forstår ærligt talt ikke, hvad det er du vil frem til. Det første du skriver er, at der er ikke forskel på, om det er virksomheder eller en rigmand. Det har jeg argumenteret for, og vist at der er en forskel. Så begynder du at snakke om RB Leipzig, og der ved jeg ikke hvor du vil hen. Men du har stadig ikke argumenteret for, hvorfor det er lige så slemt, at en virksomhed sponsorer og investerer i klubber, som hvis det var en rigmand?

Så hvad er det du vil frem til?
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
PNE

Sjov kommentar du kommer med om du har skrevet herinde om PL, var lige inde at læse om English Lower Leagues tråden, og wupti dit navn op!!!

Så kan godt være at du ikke er PL lover, fordi dit hold er lavere rangerende, men lad vær at påstå at du ikke hælder til det Engelske.

Jeg indrømmer gerne at jeg er stor fan af Bundesligaen, og Bayern i særdeleshed. Og er noget træt af den overeksponering som PL får. grunden til jævnbyrdigheden i PL skyldes den enorme TV-aftale der sikrer mange millioner til alle klubberne, men også det faktum der bliver tilladt ekstremt hårdt spil i PL, hvilket gør at spillere med god fysik, men mangel på taktisk forståelse og særlig god teknik også
kan være med.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
FCBayernM

Jeg følger selv Engelsk fodbold hvilket jeg har gjort mange år herinde, men jeg har ikke et indre behov for at svine andre ligaer, eller fortælle hvor fantastisk PL er.

Og vi er skam mange som gerne så, at udviklingen blev vendt så man havde tyske tilstande i England, her mener jeg priserne på billetter, fan magt, og en langt bedre forstålelse for hvad fodbold mener for folk. Og det var skam ikke ment som at snakke bundesligaen ned, så har du misforstået mine indlæg.

Desværre er det svært med pengene i PL, de gør både godt og ondt ved fodbolden i England.


Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
@PNE
Jeg har Heller ikke til hensigt at miskreditere PL. Jeg er blot ked af den udvikling vi har set med rigmænd der overtager fodbolden. Som fan af tysk fodbold og Bayern München ærgerligt jeg mig over at "vi" skal konkurrere med klubber i England, Spanien og Italien hvor rigmænd næsten uhæmmet kan poste penge i klubberne. Jeg ønsker samtidig Heller ikke at Bundesligaen blev opkøbt af arabere og russere mv. Jeg kunne ønske mig at europæisk fodbold igen blev ejet og kontrolleret af fans i stedet for pengemænd. Det vil give sporten meget af den romantik tilbage som nu er overtaget af plastic og medløbere.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
annonce