Snak

Mere indhold efter annoncen

Bodø-træner letter på hatten for SIF: Europæisk standard

tor 9. feb 20:45

Bodø/Glimt-træner Kjetil Knutsen sender store roser til Silkeborg, som torsdag spillede 2-2 mod de norske sølvvindere. Ifølge Knutsen har Silkeborg en europæisk standard i deres spil.Læs hele nyheden her
Flot af Silkeborg mod det måske bedste hold i Norden i øjeblikket.
De er nok et andet sted i deres opstart
Første kamp først i apriel 🌱
Nej, Bodø har deres første kamp allerede om en uge. Så det her var deres general prøve
Sempre Milano e solo tu!
Test-resultater på denne tiden skal man ikke legge for mye vekt på, både Bodø og Silkeborg har nok tunge bein etter hard treningsperiode i Spania. Det er først nå de slipper opp i treningen inn mot tellende kamper.
For Bodøs del håper man sterkt som fans på reprise av Celtic kampene på denne tiden ifjor, når de møter Lech Poznan i ECL i neste uke.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Med ja hatten på ser spillet i perioder rigtig, rigtig godt ud - og Tonni laver sine mål.

Med nej-natten på mangler Salle i forsvaret, og lige så stor fan jeg er af Sonne og Engels offensive kvaliteter har de deres mangler defensivt. Det afspejler antal mål imod i suppen desværre også.

Også har Tonni brændt for meget. Vi har været sindsygt godt vandt ifht hvordan VHS performede vanvittigt højt på mål ifht xPg - folk kommer til at brokke sig over at Tonni brænder for meget… selvom det er lidt unfair..

Også er det vanvittigt for mig at vi skal sælge sidste sæsons topscorer, og stadig have 4 spillere med så højt niveau til de 3 forreste pladser.

Den der ikke spiller af kusk, Tengsted, seb og Tonni kan med rette være skuffet. Mon ikke seb ryger til sommer, og indtil da er det fint at kunne skifte kvalitet ind.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Tonni brænder for meget, ingen tvivl, men det er voldsomt hvor mange chancer vi kommer frem til i den her kamp, og så er jeg egentlig ligeglad med, at vi var i overtal i 40 min. Det er stadig ikke nemt, at nedbryde et hold der står dybt.

Når det er sagt, så har vi den kæmpe fordel, at SIF holdet er sammenspillet, sammenlignet med andre hold. Sonne´s mål er jo fuldstædig forrygende lavet.

Jeg synes det er fedt, at Tonni og Lind får chancen nu. Jeg tror vi kan forvente store ting fra de to, hvis de kan holde sig skadesfri.

Der er grund til at være meget optimistisk. Det hold her får FCK problemer med om nogle uger.
For ikke at nævne Viborgs indsats mod samme for nylig. Flot sejr på 4-3
@Stattmand
Bodø det bedste hold i Norden? Den var sjov. En dansker som profil, og som ikke kunne få spilletid i Danmark. Bodø vil næppe kvalificere sig til medaljeslutspillet, hvis de spillede i Superligaen.
annonce