Snak

Mere indhold efter annoncen
Uanset hvilken farve trøje eller hvilket logo en spiller går med på trøjen, så er det aldrig sjovt at se spillerne komme ud for de grimme skader og der er også et liv uden fodbolden, og selvom jeg ikke er FCK fan, så skal der lyde et stort god bedring til Boilesen herfra og håber, at han kommer godt tilbage på banen igen :-)
Cash
Særdeles positiv udmelding efter noget der kunne se ud som at det ville være meget værre. Godt at høre! Og god bedring til NB.
Hilsen en blå/gul
Synd for Boilesen, men må finde trøst i at skaden trods alt ikke viste sig at være så slem som frygtet. Surt for FCK, men jeg tror landsholdet overlever, for han har trods alt kun fået 22 kampe på 11 år og mange år siden han var starter.
Forhåbentlig slår karma til i den nærmeste fremtid og sender Daniel Wass ud på sidelinjen med en langtidsskade...Fingers Crossed!
Peter Pan.

fedt skrevet <3
Forhåbentlig slår karma til i den nærmeste fremtid og sender Daniel Wass ud på sidelinjen med en langtidsskade...Fingers Crossed!


Så bliver det næppe mere usympatisk..
fodboldfan85

Da først det gik op for folk at det var alvorligt var der faktisk rigtig mange der klappede mens han blev båret fra banen. Der var desværre også en del der fortsatte tilråbene mod ham. Det er for dumt.
Jeg siger ikke man skal klappe ( det ville være rigtig fint at gøre), men det er helt unødvendigt med tilråbene.

God bedring til Boile.
vi har midterforsvarer i overskud på Vestegnen, så sig til hvis vil låne en

god bedring
Peter pan

Når nu spillere og fans fra din egen klub har snakket om hvor usympatisk brøndby fans er med tilråb osv. efter en skadespiller, så er det ret fedt du lige vil toppe det og ønske andre spillere skadet. Det er faktisk endnu dummere og desværre et godt bevis på der findes fjolser over det hele.
Der er selvfølgelig idioter allevegne, men den her tid viser meget godt at der nok er flest tosser blandt BIF-fansene, det var dagen og kampen Igår vel også et meget godt bevis på.
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
annonce