Snak

Mere indhold efter annoncen

Boilesen om karantæne-gult: Hårdt dømt

Skrevet af bold
ons 11. maj 21:01

Nicolai Boilesen synes, at det var hårdt dømt, at han fik gult kort i slutningen af kampen mod Silkeborg, der betyder, at han er i karantæne i næste kamp. Læs hele nyheden her
Skrevet af funatic
Komplet latterligt gult kort. Han holdt vel bolden i 5 sekunder efter at have modtaget den fra Jelert, og det var 5:30 minutter inde i de 5 minutters overtid.
FCK '92
Skrevet af JKetelsen
Det er nok det mest urimelige gule kort for tidsudtræk jeg nogensinde har set. Han tører bolden af og skal lige til at kaste da dommeren vil være i centrum. Han burde få ros for netop ikke at trække tiden.
Skrevet af maldini94
Desværre for ham havde holdet samlet sammen til et gult kort. Kort tid før blev der trukket rigtig lang tid på et frispark.

At det er hans ekstra tørring bolden, der var dråben der fik bægeret til at flyde over, er ærgerligt for ham.
Skrevet af Rm4life
Dommeren manglede lige lidt fokus på sig selv.
Skrevet af glvardevej
Jeg synes godt nok, at det er hårdt dømt, at man har behov for det i 95. minut

Tillægstiden er vel ca. der alle kort for tidsudtræk gives, kan godt lide at Boile prøver at få det til at lyde som om lige tidspunktet i kampen det sker på er helt uforståeligt. Havde det været efter 17 minutter og 44 sekunder kunne han have forstået det?
COYS!
Skrevet af schmede
Helt uforståeligt og tosset gult. Som han selv siger er der hav af situationer, hvor FCK har kontrachancer og potentielle muligheder til at lukke kampen endegyldigt, hvor Silkeborg laver små professionelle frispark, der er der ikke gult. Enten må alle de situationer give gult eller også ingen.
Skrevet af Pipsen67
Han tørrer en allerede tørret bold - som var blevet grundigt tørret af en anden i en rum tid - unødvendig og usportslig udtrækning af tid. Han kender reglerne og burde ha´ været klogere når han vidste at han bar rundt på en risiko for at få karantæne. Den må han æde.
Skrevet af davies
Boilesen har generelt også travlt med at opsøge samtlige dommerkendelser, og det ligner han har en bemærkning til både dommer og modspillere i den forbindelse.
Det kan også være Jens Maae har været træt af ham, og ventet på chancen.

Skrevet af Jul
FCK i en nøddeskal. Hele organisationen er gennemsyret af usportslig optræden.
Skrevet af anygivenday
@jul
Juletræt? Dum kommentar
Skrevet af anygivenday
Alle anførere prøver kontinuerligt at påvirke dommeren i deres retning, Helenius taler også med dommeren konstant, det er der intet nyt i
Skrevet af lottomunken
Fra bolden ryger ud til Boile får sit kort, går der 20 sekunder... Det er da så meget til grin at noget kan være.. 20 skide sekunder til at tage et indkast i 95 minut, er sgu ikke meget tid, taget betragtning af der ikke var nogen FCKere i nærheden af bolden da den ryger ud...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af AGF-siden-1991
Boile har udviklet sig til at blive Suppens største pylrerøv.
Først indigneret over at være sat af,
Så er han sur over et korrekt gult kort,
Og nu at han - måske - er stillet en dårligere kontrakt i udsigt. PC er notorisk kendt for at ældre spillere får forringede vilkår, ligesom alle går ned i løn ved nedrykning.
Tør øjnene og spil noget bold
AGF - Spurs - BvB - Barcelona - Bordeaux - Inter
annonce
0