Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jaaja8000
Det er sgu ret grineren, at AaB er så meget mindre attraktiv en klub at spille for end AGF, når nu folk i AaB stålfast har holdt fast i at vi er fra samme hylde de seneste år :)

Jeg er ikke overbevist om den her - som spiller er det nok ikke realistisk at vi henter en bedre spiller end Grønning til den rolle, håber ikke der bliver brok og at rollen er afstemt. Har tidligere vist lige rigelig attitude til min smag.
Skrevet af Kispus
Ifølge Nordjyske må han ære overrasket

- Vi styrer jo ikke hele processen, og vi har også nogle økonomiske rammer, vi er nødt til at overholde, siger AaB-bossen, der indrømmer, at han bliver overrasket, hvis angriberen i løbet af de kommende dage skriver kontrakt med en anden superligaklub.

Tror jeg ikke du skal regne med.
Grønning har jo ikke vist ret meget i Superligaen.
Vi må hente Prica hjem,sæt igang .
Viborg F.F.
Skrevet af L. White.
@ Anden1977

Har Prica vist mere end Grønning?
Skrevet af haraltidret
Lidt overraskende at AGF henter endnu en angriber i dette transfervindue. Men som andre også skriver må det betyde at AGF har valgt at sælge Kurminowski, som åbentbart har masse bejlere i polsk fodbold.
Skrevet af Jaaja8000
Også kun lidt overraskende. Hverken Jelle eller Kurmi ligner spillere, som kan konkurrere med Mortensen og Haugen sådan for alvor.
Skrevet af Anden1977
Ja vil jeg mene
25 superliga kampe 5 mål 2 assist og cirka 900 min.
Og har lavet 5 mål og 1 assist i den Østrigske Bundesliga,i indeværende sæson er vidst spillet 6 runder.Og er mindst lige så god som Superligaen.

Sebastian Grønning 6 mål og 17 superligamål og 1400 min.
Suwon Sydkorea 14 kampe og 0 mål.
annonce
0