Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: AaB køber Kasper Høgh

Skrevet af bold
tor 13. jan 2022

AaB henter ifølge bold.dk's oplysninger den 21-årige angriber Kasper Høgh fra Hobro.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
Har ikke set ham i Hobro. Spændende! Håber ikke det er en ny Edgar B vi har ladet gå i Randers.
Skrevet af Footboy
Bliver spændende at høre hvad Hobro tjener på at have haft ham gående i et halvt år.
Og i øvrigt pudsigt hvis han ender under sammer træner, som han ikke kunne slå igennem under i Randers
Skrevet af DaveEricGrohl
Vi har før fundet guld i 1. Div, så velkommen til ham. Så må vi se om han kan omstille sig til tempoet, det tager altid lidt tid.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af bruger 149773
Hvad skal vi med alle de angribere, vi skulle hellere kigge lidt på vores centralemidt. Så skulle vi vel os kigge lidt på det centraleforsvar, vi kunne måske hente Kramer i Viborg.
Skrevet af HobroVb
Vil som hobro fan ikke kalde ham guld, indtil hvilsom blev skadet, var han mere indskifter, så han er ikke ligefrem en jeg ville komme til at savne
Skrevet af DaveEricGrohl
Han må have kunnet et eller andet siden vi har set os varme på ham, vi har ramt plet ofte i 1 div. Men det er naturligvis en lottokupon at købe fra 1 div og prisen er jo derefter.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af HobroVb
@daveericgrohl

Ja han er den der har scoret næst flest mål, men vil sige det siger mere om niveauet på holdet en det siger noget om ham, men han har da scoret 4 mål
Skrevet af Wile E. Coyote
En af de mere mystiske transfers hvis sandt. Han viste aldrig noget i Randers, men det kan være AaB kan se noget der kan udvikles.
Randers FC Når jeg har sagt det der skal siges, er jeg ofte videre og vil sjældent se evt. reaktioner på mine indlæg
Skrevet af Pjotr
Så nærmer vi os at halvdelen af AaB`s trup er offensivspillere. Der må snart nogen ud igen - mon Rufo følger træneren (igen)?

Det lader også til at AaB vil prioritere mere hovedstødstærke spidser med Ementa og nu Høgh.
Skrevet af horses in blue
Spændende men uforløst i RFC.
Har attitude, talent og en god fysik - men specielt coolness foran mål har været en mangelvarer som senior spiller.
Skrevet af Slettet(351118220707)
Enig med Footboy - Det virker mærkeligt, hvis AaB køber en angriber som TT før har sorteret fra. Selvfølgelig kan det også betyde at TT ikke bliver AaB træner.
Uanset hvad, så ville det være mere sikkert for spilleren at vente til man ved hvem den kommende træner er og har hørt hans tanker om spilleren.
Høegh har før siddet på bænken uden kampminuter, og det skal han være sikker på ikke sker igen.
Skrevet af Jakobsen86
Hvorfor den hastværk med at hente en reserve-/udviklingsspiller? Vent da til, at den nye træner er på plads. Især hvis det bliver TT, som har bortsorteret ham.En reservespiller fra første divsion er næppe livsvigtig at have med på træningslejr.

Derudover forstår jeg slet ikke den her transfer. Ja man kan finde guld i første division, men her snakker vi om en kasseret U19 spiller fra en aktuelt jævnbyrdig Superligaklub og som har været reserve for et bundhold i 1. division. Det er da meget mere risky og slet ikke så oplagt som med AK f.eks. Derudover synes jeg meget mere, at vi mangler en hurtig eksplosiv kant så vi kan skifte formation, en opbyggende dynamisk central midtbanespiller, fornyelse af backs og noget fremtidssikring af midterforsvaret.
Skrevet af starks
Kapper the rapper.....det er useriøst AaB.
KSDH
Skrevet af HobroVb
@Jakobsen86

Jeg kan heller ikke se hvad AaB vil med ham, men altså de må da gerne få ham, hvis de giver pengene, men så snart hvilsom kommer tilbage, og forhåbentlig ikke er fuldkommen afdanket, så kommer Høgh jo tilbage på bænken igen, som indskiftningsspiller.

Kunne bedre forstå, hvils det ville have Klitten tilbage, ham vil jeg mene er bedre end Høgh, samt har også spillet mere for holdet, end Høgh har.
Skrevet af Friisenfriis
Vil som hobro fan ikke kalde ham guld, indtil hvilsom blev skadet, var han mere indskifter, så han er ikke ligefrem en jeg ville komme til at savne


Hmm, Hvilsom var skadet da de hentede Høgh og har været det siden. Så vidt jeg kan se, har de ikke på et eneste tidspunkt været i samme trup? Så det giver ikke så meget mening.
Hobro
Skrevet af HobroVb
@Friiswnfriis

Ja det er min fejl, men derfor ændrer det ikke pointen i at, han er blevet hentet ind som en erstatning for Hvilsom
Skrevet af Mdog82
Hans talent er uomtvisteligt, men tænker at det var bedre for hans udvikling ihvertfald at spille sæsonen færdig i Hobro og fokusere på fast spilletid. Det er jo ikke fordi han har brændt 1 division af med hans præstationer.
annonce
0