Du svarer på indlægget:
Hvis man kan være på det norske landshold som angriber, med Haaland i truppen, kan man ikke være helt skæv.

Helenius har gjort det fremragende i Silkeborg og AaB, men har været en fiasko i OB, AGF, Paderborn og Aston Villa og er 31 år... jeg ved ikke hvad, der er af videresalgspotentiale, eller hvad han kan gøre sig forhåbninger om. Faghir er vel der, hvor han bare gerne vil spille.

CV forsøgte at hente en svensk landsholdsperiferiangriber, der (sandsynligvis) fejlede lægetjekket, En norsk landsholdsperiferispiller er ikke dårligere, da Norge pt. er stærkere end Sverige. Heggheim har været en fin investering, og passet er underordnet, hvis de kan præstere. Skandinaviske spillere er nemmere at integrere sprogligt og kulturelt.
Reelt set er der vel ikke så mange steder at scoute. Afrika (de største talenter er allerede støvsuget), måske Østeuropa typisk Polen, Kroatien og Serbien (de bedste spillere optræder i Spanien, Italien, Tyskland og England) og Skandinavien. Det er ret logisk. Og forståeligt at en 31 gerne ville tjene lidt inden pensionen, selvom han måske fandt ud af, at det sportsligt var mindre interessant i Dubai.

Jeg bliver mest træt af de forudindtagede kommentarer på svenske og norske spillere i så fald skulle Claesson, Pukki, Allbäck, M. Jonsson, Sørloth, Hedlund aldrig have spillet i danske klubber.

Han er på ingen måde dårligere end hvad vi har:
https://www.youtube.com/watch?v=KyJghQRzBjY
0