Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: Brøndby i dialog med norsk angriber

Skrevet af bold
tor 11. aug 12:57

Thomas Lehne Olsens agenter har ifølge bold.dk været i dialog med Brøndby om en fremtid på VestegnenLæs hele nyheden her
Skrevet af ABCDE FC
CV må have verdensrekorden i at hente flest spillere fra Norge / norske spillere.

Har den mand ikke et netværk udenfor Norden...
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af miklzo
Tænker ikke det giver mening. Endnu en relativ anonym skandinav, fine nok stats fra Norge, men så er det vel heller ikke mere spændende end det.

Derudover er det vel fair at gå ud fra at manden har tjent fint nede i det mellemøstlige. Hvorfor skulle man ellers skifte dertil? Kunne godt lugte lidt af endnu et løntungt flop allerede...
Skrevet af vaffancul0
Til de Brøndby fans der endnu ikke har fået lange løg, så må det da efterhånden være tæt på at blive en realitet med alle disse nordmænd der er rygtet til.

Har svært ved at forstå at man ikke bare betaler prisen for at få Faghir hjem til Danmark, eller æder videresalgspotentialet i Helenius, hvor man så får sig en proven goalscorer i Superligaen i stedet for at prøve lykken med en spiller der ikke har præsteret andre steder end Norge.
Skrevet af realmadrid94
Hvis man reelt har råd til Faghir så tror jeg klubben er klar til det. Er dog i tvivl om prisen.
Skrevet af Jaaja8000
Vaffen: Det er vel ret sandsynligt, at hverken Faghir eller Helenius ser sit næste skridt i karrieren gå til Brøndby? Tænker begge spillere har bedre muligheder umiddelbart.
Skrevet af Jegharenholdning
Jeg synes han ser spændende ud det vil Faghir også være men dette er et mere sikkert kort end Faghir - men hvorfor ikke begge..
Skrevet af VikingStar
Ingen tvil om at Lehne er god spiller, hvis han er i fysisk god forfatning. Men det var det da.. Wikheim skiftet fra Saudi land til Djurgården, og har brukt et halvt år å bygge seg opp og ennu gjenstår vel en del på fysiske biten. Men nå har ikke Lehne vært sålenge i pengeland så mulig formen er tilstede, da er det utvilsomt en kanon signering for Brøndby. Så vet jeg ikke med kantspill/offensiv spillet i Brøndby om det fungerer optimalt ellers om dagen. Trenger jo støtte, er ingen Messi Lehne :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af rolignu
Hvis det er rigtigt, så bestiller jeg allerede nu en flybillet til vinter, som Thomas Lehne Olsen får i velkomstgave. Tænker CV skal træde tilbage og blive økonomichef, så vi kan få en ny sportschef ind, hvis netværk rækkere længere end til norge.
brøndby
Skrevet af Slettet(380911223008)
Selvfølgelig en nordmand….!! Hold nu kæft hvor er det patetisk…..
Skrevet af STAR IN THE HOOD
Jeg forstår ikke denne handel. Vi har endnu tilgode at se en spiller fra Norge eller hentet fra den norske liga som er blevet en profil hos os eller solgt videre til et pænt beløb.

CV udtalte at man ville vente til den sidste del af transfervinduet, da der ville og kunne opstå nogle muligheder for at hente spillere fra en hylde man normalt ikke vil kunne hente.

Nu er så vej til at hente endnu en nordmand der spiller i en ligegyldig liga som Dubai. Manden har tjent en god sum penge på skiftet og motivationen når han kommer til Brøndby kunne jeg frygte vil være ikke eksisterende og en der bare skal lønne sig i karrierens sene efterår.

Hvis det er hylden CV mente kunne være en unik mulighed. Ja, så ser det for mig ret alvorligt ud hvis det er benchmarken.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Well jeg kan sætte mig ind i skuffelsen. Men noget der også skinner igennem i den her tråd, er den massive uvidenhed om strategien. Man ønsker at søge dansk, så norsk/svensk. Så alt andet. Divkovic er hentet i tredje lag og er så pisse ringe. Så hvor han er fra siger intet om noget. Håbede selv på noget med noget mere langsigtet, men at det er den anden angriber i over 30 vidner om desperationen
Skrevet af Tagdetnuroligt
I er blevet sortseere på vestegnen :-) Stod der 26 mål i Norge? Hvem har gjort det før? Junker? Én af hans kvaliteter i et par sæsoner er da ikke så dumt et køb? Modstanden må afhænge af hvor stor lønnen skal være. Kvaliteten kan I ikke garantere er så ringe som det lyder på jer?
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Skrevet af MesutCazorla
CV må have verdensrekorden i at hente flest spillere fra Norge / norske spillere.

Har den mand ikke et netværk udenfor Norden...


Om end jeg forstår frustrationerne, så er det jo langt hen ad vejen i tråd med strategien, først at kigge "lokalt". Klubben ønsker først og fremmest at satse ungt og nordisk, men købene af Riveros og Radosevic og Divkovic viser trods alt, at man gerne bevæger sig udenfor Norden, såfremt man ikke kan finde den ønskede kvalitet i nabolandene.
Skrevet af VikingStar
Kommentarene her virker farget av at Brøndby har hentet flere defensiv spillere i Norge og Viking. Hvilket jeg heller ikke fatter hvorfor de ser den vei for å hente forsvarere.
Men Lehne Olsen er altså angriper og der er jo rette veien å gå om man skal hente noen herfra. Lehne Olsen er klassisk fox in the box der var et dyr forrige gang han var i Lillestrøm. Så er det jo bare å håpe for Brøndbys del om de henter ham at fysiske formen er noenlunde tilstede.

https://www.youtube.com/watch?v=VWeNZrNG-6c
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Pademann
Det må blive et kæmpe “nej tak” herfra!
Fodbold er sjælløst
Skrevet af Quite
Synes det lyder ok spændende. Vi må erkende, at vi ikke har råd til nogen som med absolut garanti scorer over 15 må på en sæson, men ham her har bevist at han kan score mål, og må qua sin alder have noget rutine. Og så dyr kan han heller ikke være. 2 år til ham lyder ikke dumt.

Og mon det kan lade sig gøre at hente Justin Lonvijk i Viborg? Han ville pynte i vores offensiv!
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af K. Michael
Giv nu manden en chance. Jeg er ligeglad hvor han kommer fra, hvis han er garant for mål. De har ikke rigtig andre der kan.
Skrevet af Kasadin
Hvorfor skulle Helenius ville til Brøndby?
Skrevet af Osteopaten
Hvorfor skulle han ikke ville det?!
Skrevet af T-Knogle
Hvorfor skulle Helenius i Brøndby, være bedre end Helenius i OB eller Helenius i AGF?
annonce
0