Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlecT
Man bliver så træt..
Skrevet af Michelino
Hvis man kan være på det norske landshold som angriber, med Haaland i truppen, kan man ikke være helt skæv.

Helenius har gjort det fremragende i Silkeborg og AaB, men har været en fiasko i OB, AGF, Paderborn og Aston Villa og er 31 år... jeg ved ikke hvad, der er af videresalgspotentiale, eller hvad han kan gøre sig forhåbninger om. Faghir er vel der, hvor han bare gerne vil spille.

CV forsøgte at hente en svensk landsholdsperiferiangriber, der (sandsynligvis) fejlede lægetjekket, En norsk landsholdsperiferispiller er ikke dårligere, da Norge pt. er stærkere end Sverige. Heggheim har været en fin investering, og passet er underordnet, hvis de kan præstere. Skandinaviske spillere er nemmere at integrere sprogligt og kulturelt.
Reelt set er der vel ikke så mange steder at scoute. Afrika (de største talenter er allerede støvsuget), måske Østeuropa typisk Polen, Kroatien og Serbien (de bedste spillere optræder i Spanien, Italien, Tyskland og England) og Skandinavien. Det er ret logisk. Og forståeligt at en 31 gerne ville tjene lidt inden pensionen, selvom han måske fandt ud af, at det sportsligt var mindre interessant i Dubai.

Jeg bliver mest træt af de forudindtagede kommentarer på svenske og norske spillere i så fald skulle Claesson, Pukki, Allbäck, M. Jonsson, Sørloth, Hedlund aldrig have spillet i danske klubber.

Han er på ingen måde dårligere end hvad vi har:
https://www.youtube.com/watch?v=KyJghQRzBjY
Skrevet af SpecialOne
@Viking Star - tak for info. Han set ud som en goal getter

Min tiltro til YouTube videoer er meget lille da vores tidligere angriber Ante Erceg som var håbløs på YouTube ser dygtig ud!

1964 - 4 EVER
Skrevet af Neigaard
Godt Brøndby har Hermansen på mål ,for så kommer de da ikke til at spille med 11 udlændinge igen, selvom det igen er rigtig mange udlændinge, 9 i sidste start opstilling.
Skal i ikke have nogle Danskere ind?
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Skrevet af Shotcaller
Dybe perspektiver i denne tråd må man sige..

Det eneste underlige, er skiftet til en arabisk klub. Hvis man høvler kasser ind i Norge, så kan man nok også gøre det i Danmark. Synes ikke det lyder helt skidt.

Fint hvis han stort set er gratis. Vi kan ikke alle sammen betalte +40 mio for vores lottokuponer..
Fodboldbøller er en byld i røven for en hver klub. Lad os stå sammen mod deres evige kamp for at give vores helte et skidt ry, fremfor at pege fingre..
Skrevet af HelleDusseDa
Kan godt være den kommer til at bide mig i numsen men virker som en Thomas Dalgaard type med en eller to gode sæsoner nogensinde.

Syntes det er uambitiøst af Brøndby at hente denne 31årige spiller til klubben i modsætning til Andersson som lignede det helt rigtige, så virker ham her som en hovsa løsning.
Skrevet af AS Giallorossi
Milan Jevtovic i AGF - YouTube viste en klassespiller - drop de sporadiske YouTube klip
Skrevet af HjemmelavetLyonnaise
Han må ikke være helt ved sit velbefindende ham
Nordmanden
Skrevet af dr. køge
Sølle.. Er det virkelig der vi er nået til.. Intet stjernestøv.. Håber det er en and..
Skrevet af VikingStar
Dr køge.. Han er stjerne i Lillestrøm og på Romerike:) .. men nu får vi puste litt. Nettopp LSK har meldt seg på i kampen, spørs dog om ikke Brøndby har de større pengene av disse. Ble ikke særlig Europa penger på romerikingene iår heller..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
annonce
0