Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: Brøndby lokker Vallys med gigant-løn

tir 30. aug 10:24

Der er ifølge bold.dk’s oplysninger igen kommet gang i forhandlingerne mellem Silkeborg og Brøndby om en Nicolai Vallys-handelLæs hele nyheden her
Stop nu mens legen er god.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
WOW CV.
Nu rykker du.... Sådan
CV din amatør
Cyka Blyat Idi Nahui
Penge gør meget...... Men jeg synes nu lige han skulle holde fokus på at komme et sted hen, hvor han kan udvikle sig.
Hvordan mon BIF fans vil tage imod en selverklæret FCK fan som ikke har været interesseret før der kom en gigant løn, hvis det nu skulle ændrer Vallys mening? Tænker han vil være i minus fra start.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Mon ikke Vallys takker nej og enten fortsætter i SIF eller FCK :)
Fc København Tottenham Hotspurs
I så fald håber jeg godt nok at Silkeborg tager sig godt betalt for ham. Ingen grund til at gå under de allerede nævnte 30 mill her sidst i transfervinduet. Hvis handlen bliver en realitet, hvor længe mon der så går, før Kasper Kusk trækker den (rigtige!) røde trøje over hovedet?

Tror også hans mange år på Section12 som ung og den seneste tids kærlighedserklæringer til FCK kan give ham problemer med sådan et skifte. Bliv du i Silkeborg Vallys, og gør det klar til at flyve til udlandet i næsten transfervindue
Jeg forstår slet ikke de gider. Manden er erklæret FCK fan, han kommer aldrig til at skifte til Brøndby. Hvis ikke han skifter til FCK, så bliver det Silkeborg dette efterår eller udlandet.
@Dame
Jeg mener vi vil tage imod med kyshånd!
Vi kom jo også til at holde af Allan Nielsen :-)
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Har længe været fortaler for CV, men hold nu fast et skuffende vindue, han har gang i. Lønstrukturen er på vej til at blive smadret. Byder overpriser på aldrende spillere. Og nu rygtes Filip Bundgaard også til 7.5 millioner. Fantastisk spiller, men hvad med Schwartau? Det hele virker mere som et forsøg på at redde sig selv, oven på det store pres fra fansene.
Bevar Brøndby IF YNWA
annonce