Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er med på, at Vallys har spillet enkelte kampe som offensiv midt og central midt, men det virker - for mig - simpelthen så kluntet, at man ønsker at hente ham, for så at positionere ham andetsteds end, hvor han utvivlsomt har vist sig at være bedst.
Er Vallys virkelig så god, at han skal øverst i løn hierarkiet ?

Tænker ikke han er meget bedre end de nuværende spillere i Brøndby, han kender bare Silkeborgs spilsystem gennem flere år, og præsterer godt i den ramme. Han har aldrig præsteret andre steder, og tror ikke så meget på ham.

Kærlighed til FCK hjælper ham heller ikke Brøndby.
FCK above all | Aston Villa inden de vandt CL i 1982 | Brønshøj siden Kent Nielsen og Michael Manniche var teenagere
@Dame
Jeg mener vi vil tage imod med kyshånd!
Vi kom jo også til at holde af Allan Nielsen :-)


Det er fair nok, men jeg er også sikker på at han vil have mindre snor blandt jeres fans end resten af spillerne især med den pris, så hvis han ikke får en god start, så kommer der mildest talt pres på ham ;) Starter han dog ud som lyn og torden, så er jeg også sikker på at BIF fans hurtigt vil glemme. Sådan er det iøvrigt i alle klubber. Men det en situation jeg vil følge med i. :D
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Stop nu det der med han er FCK mand.
Han spiller altså for SIF.
Bliver han BIF spiller så er han 100 procent Brøndby spiller. OG suveræn god
Panik før lukketid??
SønAfKlopp

Hvad er det for nogle aldrende spiller du snakke om, for jeg kan kun få øje på Wass. Den nordmand vi er i gang med at hente er kun 28 så mange år i han i nu og Vallys er kun 25 og Bundgaard kun 18. Så hvis det er nogle af de 3 som du syntes er aldrende spiller, hvad er så en ikke aldrende spiller i dine øjne
hvorfor købe en kant når man mangler angribere !!!

Det skriger til himlen
Ntx32

Sorry, men det er ligegyldigt hvor han spiller ift. det der bliver kommenteret. Det handler om hans udtalelser og det alle ved I forvejen omkring hans tilhørsforhold. Ingen har skrevet at han er FCK mand men han er FCK fan og har netop afvist BIF et par gange allerede. Så det er selvfølgelig interessant og derfor det bliver diskuteret.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Puha, den er jeg ikke vild med. Én ting er at han åbenbart er erklæret FCK-mand, men han er simpelthen ikke en spiller vi skal sprænge lønrammerne for og ovenikøbet ligge hvad, 20 mio(?) i transfer. Han er god, men ikke til den pris. Og der er andre steder på banen der er vigtigere at forstærke os på.

Please don´t, CV.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Gismo

Man har forinden normanden her været sat i forbindelse med yderligere 2 nordmænd på 31 år. Og har intet imod Vallys alder, men hans løn. Han kommer til at tjene dobbelt så meget, som den næstbedst betalte + en høj transfersum.
Bevar Brøndby IF YNWA
annonce