Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: IFK og Superliga-klubber jagter Næstved-bomber

tir 6. dec 12:42

Ifølge bold.dk's oplysninger er Næstved-bomberen Mileta Rajovic et varmt emne i flere 3F Superliga-klubber og Allsvenskan-klubben IFK Göteborg. Læs hele nyheden her
Forhåbenligt kan klubben få en god pris for ham, det er ved at være længe siden der rent faktisk solgt en spiller i stedet for bare at give dem væk.

Jeg så ham dog gerne spille sæsonen færdig, men det er jo svært at sige nej hvis pengene bliver store nok og hvis spilleren selv vil videre.
Næver forever.
Enig. Han skal afsted hvis beløbet er stort nok. Det kan ikke undre at større klubber har fået øjnene op for ham.

Han er faktisk forholdsvis frustrerende at se på, har ikke altid jordens bedste attitude, kan være fuldkommen usynlig i kampene, men til gengæld kan han noget helt særligt: Sparke bolden i kassen. Ikke ulig gode gamle Karsten Jensen (KJ11).

Den evne har Næstved nydt godt af. Der er tippet mangt en tæt kamp i De Grønnes favør, fordi Rajovic har fundet et mål ud af det blå. Bliver sgu spændende at følge hans videre færd i Superligaen (eller Sverige).
https://www.youtube.com/watch?v=jYnC2l1MsfI
Han skal være dyr Næstved! Rigtig dyr ! Den bedste angriber Næstved har haft siden undertegnede
Du ville spille superliga .. Jamen , så vendt og bliv i Næstved , når de rykker op , her til sommer ...
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Haha, Strue.

De klubber skal holde nallerne fra ham. Hvis han vil spille Superliga, bør han blive i klubben og rykke den op til næste år...
Er lidt spøjst - synes faktisk den bedste kamp rent offensivt blev spillet uden Mileta - den mod Fredericia. Omvendt har han så i de kampe der har været mere defensivt præget, ofte været den der har reddet holdet. Vil være en hård spiller at undvære, men omvendt er klubben nok ikke i en position hvor man siger nej til et pænt salg - men det skal ikke være peanuts.

Forhåbenligt kan klubben få en god pris for ham, det er ved at være længe siden der rent faktisk solgt en spiller i stedet for bare at give dem væk.


Enig - men blev Joel Felix ikke solgt for en pæn skilling?
Mener der var et tal på 1-1,5 millioner fremme, men kan kan godt være jeg husker galt.
Enig - men blev Joel Felix ikke solgt for en pæn skilling?
Mener der var et tal på 1-1,5 millioner fremme, men kan kan godt være


Jo, det er da rigtigt, ham havde helt glemt.
Næver forever.

Mon ikke han havner i OB?
Men i forhold til alle de nulboner der blev hentet ind, så var det en dråbe i havet med det salg.

Tænker de fleste af de udenlandske spillere smuttede kvit og frit.

Håber da at et evt. salg vil komme op over salget af Felix og pengene så kan blive brugt til at forstærke holdet og sikre nye kontrakter til andre profiler på holdet.
Jeg kunne godt have en fidus til Njai være på toppen i stedet for på kanten, hvis Mileta bliver solgt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce