Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jakobsen86
Virker som et helt rigtigt match. Kent Nielsen er en mester i at tage de her spillere nedefra, der passer lige til hans system og gøre dem bedre.
Derudover er Silkeborg bare afklarede i deres måde at rekruttere på og det er den hylde de får mest value for money fremfor måske at hente et eller andet navn eller noget virkelig eksotisk.
Derudover tror jeg Adamsen vil få meget mere spilletid end i AGF, hvor Patrick Mortensen er selvskrevet og den nye dyre nordmand sikkert også skal have meget spilletid. Fornuftig transfer for alle parter bortset fra Helsingør der begynder at se rippede ud.
Skrevet af Desrouleaux
"Adamsen minder I statur og spillestil om Hedlund i Brøndby, slet ikke Helenius erstatning..."

- Det må vi satme ikke håbe han gør, Hedlund er så pivringe, som modstanderhold er man kun nervøs for, at han trækker et tyndt straffespark mod ens hold. Ikke for at han nogensinde skulle ske at ramme kassen.

OT: Jeg tror Tonni bliver en god mand for SIF. Tænker han er en mand til bænken og til at dække noget af det tætte program. Han kan vel smides ind på alle de 3 forreste pladser efter behov. Hvis Vallys eller Helenius så skrider til vinter fx., så kan man se om han er dygtig nok til at overtage en af de 3 forreste pladser.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Spimi
Det er blot en konstatering af at manden er 27, og aldrig har begået sig på højeste niveau.
Men statistikkerne lyver ganske vist ikke.
Nu rammer han ind i truppen med det højeste topniveau i Superligaen, og det kan selvfølgelig både være en fordel og en ulempe, men jeg går ud fra at tiden giver os svarene.
Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med :)
Skrevet af poh
Vel nærmest 1.divs bedste spiller. Godt arbejde af SIF.
Kent Nielsen ved hvad der rører sig i de lavere rækker.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af HateAllSpareNone
Steffen Dam sidder og gnider sig i hænderne. Han har længe kaldt den handel(at Adamsen ender i suppen), samt at han nok skal lave sine mål/assist.

Han er startet sent - ja hans seniortid: tryghedsnarkoman ude i Taastrup, stort talent, videre til Frem, Helsingør og nu Silkeborg. Vejen til superligaen går ikke nødvendigvis helt lige og Adamsen skal nok klare sig fint. Hans topniveau er ligeledes helt fænomenalt, nu skal han vænne sig til tempoet.

Som ung har han været skolet licensklubber, så jeg tænker, de fleste kendte ham i forvejen, men afskrev ham, fordi han ville spille fast i de nævnte klubber.

Jeg venter med spænding på debuten og holder ekstra øje med Tonni Taastrup!
Skrevet af bruger 162611
Super fedt med disse ovenstående kommentarer , hvor man får lidt “insider”-viden om spillerne :-)
annonce
0