Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk møder danske 'fans' i Qatar: Hvem er Schmeichel?

Skrevet af bold
lør 26. nov 07:40

bold.dk har snakket med en flok nepalesere, som bekendtgjorde, at de holdt med Danmark, selvom de ikke kunne nævne en eneste spiller og ikke har billet til Frankrig-kampen.Læs hele nyheden her
Skrevet af ForzaJfc
Hvorfor ´jage vind´? Er vi ikke alle sammen klar over, hvad det er, der er på færde. Og hvor slemt er det! En mopset artikel værd? Endnu én?
Nogen blandt arrangørerne har tænkt, at de måske kunne pifte stemningen en anelse op ved at hyre nogle styker og iklæde dem samtlige respektive deltagerlandes trøje plus muligvis noget mere, - jeg har ikke været på location og tjekke.
Nej, de pågældende nepalesere aner ikke hvem Danmarks målmand er, - og de har givetvis ikke indgået nogen aftale/forpligtelse til at vide det. Det er en anden aftale af en eller anden slags, de har indgået.
Hvis incitamentet … det ene eller det andet … har været attraktivt for dem, i en eller anden grad, ja, så går de naturligvis rundt og griner i nogle røde trøjer uden at interessere sig spor for hvem landet eller målmanden er. What´s the problem ?

PS: Det hedder ´snakkesalig´, hr. chefredaktør ;-)
Skrevet af TurboDrengen
Top ligegyldig artikel
Skrevet af Jaaja8000
Stop nu de her lorte artikler helt uden nyhedsværdi, med eneste formål at sværte andre til. Den danske presse har været tåkrummende pinlig under det her VM. Ingen gad at dække det, da man kunne gøre en forskel for mange år siden, men en uge inden VM, hvor det udelukkende handler om clicks og at få sovs kartoffel segmentet med på at bashe nogle muslimer, fik den pludselig fuld gad med at stå op for menneskerettigheder.

Sikke mange danskere, som pludselig har fået menneskerettigheder som førsre prioriteten. Normalt er i alle sammen fucking ligeglade, vi har lukket øjnene for Israels massakre mod sagesløse Palæstinensere i årevis, i var pisse ligeglade da Danmark gik ind i en ulovlig krig i Irak og jeg kunne fortsætte i evigheder med eksempler her på. Vi sender fucking syrere hjem til Syrien, fordi vi som det eneste lnd i verden vurderer at det er helt trygt at komme hjem til Syrien. Kan i seriøst ikke selv se hvor pisse dobbeltmoralsk vi fremstår som land?

Det her har aldrig handlet om menneskerettigheder for den danske presse. Tænk man kan være så selektiv med hvornår man orker menneskerettigheder og hvornår man ikke gør. 🤮🤮🤮
Skrevet af Evaldo
helt ærligt. Hele Asien har arbejdsforhold som Qatar. Vi skriver om de små lande. Firmaer som Mærsk MD med flere udtaler sig ikke om Qatar.
Thailand er også udskammet men kongehuset har lige været i Vietnam....sgu da en joke hvem vi kan lide og hvem vi ikke kan lide.
Vi er så evigt gode i Danmark...gu er vi ej og vi skulle tage at stoppe med at være overdommere og fortælle hvordan andre skal opføre sig.
Forøvrigt har jeg intet mod Homoseksuelle men på den andre side er jeg træt af at se regnbueflag alle steder. Det er en privat sag, ligesom religion er det og begge ting skal jeg bare se i alle sammenhænge !
Skrevet af Rasbak
Jaaja8000
Du har helt ret.
Det er kvalmende at alle skal stille sig op ved håndvasken, og pludselig handler alt om LGBTQ+ og menneskerettigheder og undertrykkelse.
Jeg tænker at de ukrainere der dagligt står op uden el og vand i 10 graders kulde er forundrede over at hele europas fokus forsvandt, blot fordi at vi nu skal snakke farvede armbind.

Tøffe har skrevet en formidabel artikel i Tipsbladet der sætter stor fokus på den dobbeltmoral der er i vores samfund.
Specielt er den "bedrevidende" holdning meget dansk. "Nu skal vi liiiige fortælle de muslimer hvad der er rigtigt".

Det minder om muhammed-krisen om igen, hvor vi, med misforstået "ytringsfrihed" også liiiige skulle sætte hele den islamisk/arabiske verden "på plads"
*
Skrevet af JakobFC
Waaauw hvilken banebrydende journalistik.

Tilbage i 2002 da vi var i Japan og Sydkorea var der en masse lokale mennesker der støttede de forskellige hold der havde boet i deres byer. Heldigvis var der ikke nogen der hetzede dem dengang...
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det er da altid dejligt at se internetkrigerne gå i gang med at brokke sig i bedste Nationen-stil.

Der er ingen der tvinger jer til at læse artiklerne, ej heller kommenterer på den. Men det er jo den danske tilgang til tingene. Bare brokke sig over noget man ikke er tvunget til at bruge tid på. Men jeg håber I har fået det bedre. 😊
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af JakobFC
Det er da altid dejligt at se internetkrigerne gå i gang med at brokke sig i bedste Nationen-stil.

Der er ingen der tvinger jer til at læse artiklerne, ej heller kommenterer på den. Men det er jo den danske tilgang til tingene. Bare brokke sig over noget man ikke er tvunget til at bruge tid på. Men jeg håber I har fået det bedre.


Har du også fået det bedre over at sætte os "internet krigere" på plads?

Nu hvor du ikke selv er en internetkriger hvad er du egentlig så?

Du kan vel også bare ignorere os, istedet for at bruge tid på at sætte os på plads?

Der er ingen der tvinger dig til at læse kommentarerne. Men jeg håber du har fået det bedre...
Skrevet af Jaaja8000
Og hvordan vil du forslå at undgå de her nyheder, hvis ikke man vil melde sig helt ud af verden og fortsat opdatere sig om hvad der sker? Held og lykke med at åbne en hvilken som helst dansk nyhedsside, uden at få kastet denne slags artikler i skærmen. Hykleriet er gigantisk og alle burde kunne se det. Det er enhver danskers pligt at irettesætte vores 4. Statsmagt (medierne), når de kegler rundt, som det har været tilfældet den seneste måned. Og hvad fanden har indlæg her i tråden at gøre med at være internet kriger, skulle du bare skrive en eller anden nedladende kommentar? Din kommentar i tråden er da det klart bedste bud på en internet kriger uden indhold i sit indlæg.
Skrevet af Paven82
Jaaja8000

Lol, du hiver ligefrem "Israels Massakre" Ind?

Du mener vel de 100vis af raketter som Hamas fyrer ind og Israel forsvarer sig imod.

Israel har snart skabt fred med mange af deres naboer og hvis palæstinenserne ønsker en fremtid, må de også acceptere visse ting og komme til forhandlingsbordet
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Spændende så mange der støtter op om autoritære regimers metoder. Det er da i høj grad væsentligt at skrive om, hvordan værterne forsøger at kreere en opbakning i Doha, der reelt ikke er der.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Jaaja8000
Poor scouser: Var det i høj grad væsentligt at sætte pres på for 12 år siden, da slutrunden blev placeret i Qatar og man reelt kunne have ændrer besæutningen, eller er det i høj grad væsentligt at sætte pres på en uge op til VM og kræve boycut, når alle ved at løbet kørte for mange år siden? Har ikke set en herinde, som støtter op om deres regime.

Paven: Ja, alle ved jo at Israel forsvarer sig. Det er nok derfor at Amnesty har kaldt Israel en apartheid stat. Men Amnestys vurdering er du måske ligeglad med i det her tilfælde, selvom du kæmper en indædt kamp for menneskerettigheder i Qatar lige pludselig? Det understreger jo meget godt min pointe.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er en spøjs logik, når man skal undlade at være kritisk over for én åbenlyst forkert ting, fordi man i et andet tilfælde ikke har været kritisk.

Derudover er der lidt en tendens til at folk er lidt hurtige med påstandene om, at der ikke er kritik i andre tilfælde.

En uanset er det kun fint at udstille en slutrunde, der er historisk beskidt på en virkeligt bred palette.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Jajaa

Der har været kritik lige siden beslutningen blev truffet. Det kan godt være, at du først har opdaget det nu.

Whataboutism kan jeg ikke bruge til noget. Du aner ikke, hvad jeg “lige pludselig” gør og ikke gør.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Kompis
Geddar:
Det er en spøjs logik, når man skal undlade at være kritisk over for én åbenlyst forkert ting, fordi man i et andet tilfælde ikke har været kritisk.


Meget enig her. Det virker til mange gerne vil retfærdiggøre, at de synes det er fedt at se VM. Det er der bare ingen grund til, for det er helt ok. Men det er også ok at bruge lejligheden til at kritisere forholdene, selv om de er være eller lige så slemme andre steder.
For mig starter kritikken ved måden Qatar har fået tildelt dette VM. Beviseligt bestikkelse. Derfor sætter jeg også pris på, at man fremhæver alt det lort der kan findes på den stat og ligeledes FIFA. Når man har betalt sig til at vise et falsk billede af sin lorte-land, glæder det mig for hver en dårlig historie der kommer frem og tilsværter dem og det korrupte FIFA
Skrevet af Jaaja8000
Geddar: Nej, det der er spøjst er, at man er røv ligeglad med menneskerettigheder i en top beskidt verden, men at man lige pludselig begynder at cherry picke en sag hvor man vil håndhæve menneskerettighederne og gør det til sat nummer 1. Men fair nok, nu hvor danskerne er vågnet op, vil jeg se frem til at vi også tager afstand fra eksemplerne i mit forrige indlæg… For man må jo formode, at det ikke bare stopper her ved Qatar, hvis vi faktisk mener alvorligt, at vi vil gøre noget ved menneskerettighederne i verden. Hvis ikke det sker, holder jeg fast i at TV2 har gjort det godt i deres kamp for clicks op til VM, hvor de har formået at få alle mulige mennesker til at følge med, som normalt aldrig ville følge med i et VM.

Kompis: Ingen behøvede at forsvare at man fulgte med i VM i Rusland. Har du mere respekt for Rusland som stat, end Qatar??? Igen, der bliver udvalgt et par få sager imens man er pisse ligeglade med de andre sager, som er ligeså elendige eksempler som Qatar.
Skrevet af gozz
Kan du ikke smutte ind på Enhedslistens forum og snakke med dine røde venner i stedet for at skulle ud med det her?

Mht. Palæstina og Syrien, har du nogensinde overvejet at størstedelen af danskerne er ligeglade med den befolkningsgruppe og rent faktisk gerne vil have dem hjemsendt?
Skrevet af Jaaja8000
Hahaha gal en blødning. Understreger perfekt pointen, vi er ligeglade med menneskerettigheder, hvis det ikke flugter med vores personlige holdning, men liiige pludselig i Qatar… har du slet ikke forstået hvorfor der er noget der hedder menneskerettigheder? Det er præcis for at beskytte borgere, imod folk som dig og regeringen i Danmark, som er ligeglade med regler og rettigheder, hvis det er mennesker de ikke bryder sig om.
Skrevet af Bo Henriksens hår
Man kan nogle gange blive forbavset over hvor stort jødehadet er herinde hos enkelte. Som regel lige proportional med kærligheden til terroristerne der sender raketter og springer bomber.
Skrevet af FodboldFest
Jaaja8080 mfl.:
Hold nu fast en gang hellige internetkrigere, som ikke mener en journalist må skrive om historier, fordi det handler om nogen med brun hud. Jeg kan ikke se anden forklaring.

Men denne historie sværter jo ikke de flinke ´danske´ nepalesere til, den sværter et VM/FIFA til, som har brug for at skabe en ´stemning´, kunstigt. Men jeg tænker at Jaaja mfl. ikke kan håndtere, at de stakkels brune mennesker bliver spurgt ind til trøjen, hvilket måske iflg. Jaaja mfl er en ydmygelse, eller hvad? Hvorfor må de ikke spørges?

Noget andet er, jeg havde set et par hints nogle steder om folk med nationale trøjer på, som de åbenbart ikke havde et tilhørsfolhold til. Jeg har fulgt med i begrænset omfang, og dette er første artikel jeg ser, hvor man kommer ´tæt på´ sådan en flok ´fans´. Det er da fin dokumentation, og ja, det har derfor nyhedsværdi for mig.

Det eneste problem med artiklen er, at vi aldrig finder ud af, hvorfor de har den trøje på? Er det fordi arbejderne har arbejdet på en ´dansk´ område, eller får de bare nogle gratis trøjer, eller? Det finder vi aldrig ud af.

Landsholdet/OB
annonce
0