Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jaaja8000
De bliver betalt for at være fans, er det nyt for dig, har du ikke fulgt med. Der er skrevet en million artikler om det. Denne er en af mange.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Har du også fået det bedre over at sætte os "internet krigere" på plads?

Ja. Det har jeg faktisk. For jeg synes det er patetisk, at selvom I måske synes det har uden værdi, så har det måske værdi for andre. Men det kræver selvfølgelig, at man er i stand til at reflektere over tingene.

Nu hvor du ikke selv er en internetkriger hvad er du egentlig så?

En, som synes at niveauet for hvad man kan tillade sig at brokke sig over, på en side som er gratis, er blevet for lavt.

Du kan vel også bare ignorere os, istedet for at bruge tid på at sætte os på plads?

Der er ingen der tvinger dig til at læse kommentarerne. Men jeg håber du har fået det bedre...


Jeg synes, nu det er meget morsomt at se curling-generationen udstille sig selv for fuld udblæsning.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af FodboldFest
De bliver betalt for at være fans, er det nyt for dig, har du ikke fulgt med.
Det er rigtigt, jeg har ikke fulgt meget med, for jeg synes VM i Qatar er ret lamt.

Ingen tvivl om at journalister skulle have gået langt hårdere til den for flere år siden, men journalister laver typisk ikke ´kampagner´, de kommenterer bare på de ting der sker her og nu. Og nu er det her så, og jeg synes artikler som denne fortæller en del om hvad VM i Qatar medfører.
Landsholdet/OB
Skrevet af Kompis
Jaaja8000:
Ingen behøvede at forsvare at man fulgte med i VM i Rusland. Har du mere respekt for Rusland som stat, end Qatar??? Igen, der bliver udvalgt et par få sager imens man er pisse ligeglade med de andre sager, som er ligeså elendige eksempler som Qatar.


Så ifølge din logik stoppede muligheden for kritik i al fremtid, efter man ikke var specielt meget efter Rusland da de havde VM? Wow!
Skrevet af Slettet(521954222112)
Det er da fint hvis de virkelig har fået lidt penge for at bære de trøjer, egentlig også hvis de ikke har, hvis de bare har fået trøjerne gratis - folk render jo rundt med alt muligt trykt på maven - så står der Gucci, så står der Danmark - de mennesker fra Nepal er forståeligt nok lige glade, ikke ligeglade, men lige glade, de fremstår venlige, høflige - iøvrigt kender jeg kun nepalesere sådan.
Skrevet af Kompis
De bliver betalt for at være fans, er det nyt for dig, har du ikke fulgt med. Der er skrevet en million artikler om det. Denne er en af mange.


De fleste artikler er jo gået på rygter om emnet. Jeg har ikke læst mange, hvor man har konfronteret "fansene". Personligt synes jeg det er spændende at læse. Det havde dog været bedre, hvis de var gået hårdere til dem og måske fået nogle indrømmelser fra dem.
Skrevet af AaBager
Disse artikler har et tydeligt formål - at dække det udenom - og er klart adskilt fra fodbolddækningen, så forstår ikke hvorfor mange brokker sig?

Jeg fik nok at de journalister der konstant ville forholde spillerne til Qatars problemer - noget de ikke kan gøre noget ved og som kun forstyrrer - og jeg er stået af Medianos VM-dækning, da man ikke ved om man får fodbold eller DBUkritik, når man tænder for programmet.

Her er tingene klart adskilt og tydeligvis relevante, så historien skal skrives.
Skrevet af Jaaja8000
Kompis: Selvfølgelig ikke, men så må vi forvente i fremtiden, at vi konsekvent har den holdning som samfund, at vi vil insistere på at menneskerettighederne bliver overholdt, især af allierede. Sker det ikke, vil den her Qatar bashing blot fremstå komplet hyklerisk og latterligt.
Skrevet af Geddar , moderator
Du fortsætter med den spøjse tilgang. Det er sgu da ikke kritikken af noget åbenlyst forkert det er galt med, men fraværet i andre tilfælde. Kritikken her er stadig helt legitimt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af loke2300
@JakobFC

Har du også fået det bedre over at sætte os "internet krigere" på plads?

Nu hvor du ikke selv er en internetkriger hvad er du egentlig så?

Du kan vel også bare ignorere os, istedet for at bruge tid på at sætte os på plads?

Der er ingen der tvinger dig til at læse kommentarerne. Men jeg håber du har fået det bedre


Manden syntes jo måske ligesom mig at artiklen var interessant at læse og blev forundret over at se hvor mange der brokker sig over indhold de selv har valgt at klikke på.

Jeg syntes også at argumentet om at der sker forfærdeligheder mange steder i verden er tyndt.
Der er sgu da ikke nogen mennesker der kan have styr på alt hvad der sker i hele verden.
Vi nok alle blevet bevidste omkring forskellige problemstillinger rundt omkring i verden og har en holdning til dem.
Hvor mange forskellige problematikker skal vi have taget stilling til før vi må brokke os over hvad der sker under dette vm?

Nej der er ingen der tvinger os til at læse kommentarerne, men når nu vi syntes at historien var værd at læse er det jo meget sjovt lige at se hvad andre mener.
Der er så skræmmende mange der mener vi bare skal kigge den anden vej for vi har jo ikke rent mel i posen.

Men at i gider at klikke på en historie i ved i syntes er ligegyldig for så at sidde og brokke jer er da helt til grin.
Men man bliver vel nød til at beskytte dette vm så man kan sidde og se det med lidt god samvittighed.

Håber i hygger jer.
Skrevet af PFFChelsea
I stedet for at agere skrigeballon kunne man jo også sige at, det er godt at der er så meget fokus på det nu og man må håbe at, man bibeholder den fokus i fremtiden.
Skrevet af Geddar , moderator
Helt enig, PFF.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jaaja8000
Geddar: Det er jo præcis det jeg har argumenteret for i hele tråden? Problemet er, at det eneste som er stensikkert er, at vores retorik overfor stater som skider på menneskerettigheder, ikke kommer til at flytte sig et hak efter VM ift. nu. Derfor er det hamrende hyklerisk.
Skrevet af FodboldFest
Adskillige FIFA-folk er blevet dømt for korruption i forb. med tildelelsen, og der er mange lig på bordet inden det overhovedet er gået i gang, så det er meget tydeligt, at det er helt galt denne gang.

Derudover tror jeg, at folk har fået nok af FIFA, det har nået et punkt, hvor man bare ikke kan tage hele organisationen, og dermed også dens turneringer, seriøst. Det skræmmende er, at man ikke kan høre fra FIFAs ledelse, at de har lært noget som helst. Det kan sikkert blive endnu værre i fremtiden.
Landsholdet/OB
Skrevet af Kompis
Jaaja800:
men så må vi forvente i fremtiden, at vi konsekvent har den holdning som samfund, at vi vil insistere på at menneskerettighederne bliver overholdt, især af allierede.


Kan jo ikke garantere noget, men jeg tror godt du kan regne med det sker. Der er jo ganske meget fokus på, at tildelingen at disse større begivenheder skal flyttes væk fra forbundene og der dermed stilles større krav til de ting.
Skrevet af Geddar , moderator
@jajaa8000

Måske det er sådan du har tænkt, men i det du rent faktisk har skrevet er der et meget tydeligt fokus på hvor forkert det er at kritisere forholdene her, fordi man ikke har kritiseret (hvilket igen er en tvivlsom påstand) i andre tilfælde.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Roscoe
Wow, jeg har læst mange komplet åndssvage debattråde på bold.dk, men denne er alligevel noget for sig...
Skrevet af bruger 189623
Det her:

En, som synes at niveauet for hvad man kan tillade sig at brokke sig over, på en side som er gratis, er blevet for lavt.


Enig..
Skrevet af Jaaja8000
Kompis: Jeg håber du får ret, men chancen er 0,00000000001. Det kommer ikke til at ske. Vi mennesker har en tendens til at være pisse ligeglade med hinanden, hvis det ikke foregår i egen baghave. I samme sekund slutrunden i Qatar slutter, finder TV2 en ny sag de kan tjene penge på.
Skrevet af Jaaja8000
Geddar: Ja, det er da også lige præcis sådan landet ligger. Det er til at kaste op over at se hvor mange danskere som pludselig har menneskerettigheder som nummer 1 sag, når der er mulighed for at baske muslimer. Lige om lidt er de alle fløjtende ligeglad igen. Ynkeligt hykleri.
annonce
0