Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pibbles|FCBayern
Ja, det er da også lige præcis sådan landet ligger. Det er til at kaste op over at se hvor mange danskere som pludselig har menneskerettigheder som nummer 1 sag, når der er mulighed for at baske muslimer. Lige om lidt er de alle fløjtende ligeglad igen. Ynkeligt hykleri.

Du er godt klar over, at dette VM er symbolet på den råddenskab der er i FIFA og fodbold generelt, ikke? At FIFA med Infantino i spidsen, nærmest hylder dette VM, på trods af at Qatar har løbet fra nærmest alt hvad de har lovet, får selvfølgelig folk og medier til reagere. Man kan man vel nærmere undrer sig over, at flere ikke fordømmer det noget mere.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Werner Preben
Vi gik lynhurtigt fra at det er syndt for migrantarbejderne til at gøre nar af dem….
Skrevet af Knonstars06
Gad vide hvor de kritiske danskere har fået deres olie, diesel og benzin fra de seneste tyve år. Sjovt nok når det gælder forbrug løbende over tid som har skabt muligheden for de kritiske tilstande så er folk ligeglade, men når det kommer til vm så hykler massen.

Qatar er ikke Ok men skaden er sket over laaang tid og de her små bølgeskvulp af røster angående en enkelt stående begivenhed er en reaktion på dårlig samvittighed mere end noget andet.

Skrevet af Poor Scouser Tommy
Israel/Palæstina er det nye nazikort.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0