Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: FCK sender stortalent til schweizisk klub

Skrevet af bold
tir 16. aug 04:47

Udsigten til spilletid er ikke lys for Daniel Haarbo, som i stedet skal spille det næste år i schweiziske FC WilLæs hele nyheden her
Skrevet af SoccerMania
Hvis du er 19 år og udsigten til spilletid i FCK ikke er lys, så er du ikke stortalent.
Daramy var stortalent og blev solgt til Ajax som 19-årig efter at have været fast mand i FCK i flere sæsoner
Skrevet af Scouser34
Fast mand i flere sæsoner ? Arh han havde en fantastisk halvsæson som han blev solgt på. Til et i øvrigt alt for højt beløb. I forhold til hva han kan.
Skrevet af LurenDrejer
I skal snart lære forskel på talent, stortalent og ungdomsspiller bold.dk.

Det ved at være en smule plat, at ALLE unge spillere er talenter eller stortalenter, hvilket de IKKE er.

Kan man ikke slå igennem i fck, er man IKKE stortalent!
Skrevet af Højrestøvlen
Mærkeligt han ikke bliver omtalt som kometen eller vidunder dreng ..

Enig med soccermania, jeg synes generelt der bruges for mange floskler for clickbaitens skyld. At skrive talent eller ungdomsspiller i overskriften havde nok været mere retvisende
Skrevet af Fjelle80
Når man var den bedste spiller på u19 holdet i landets største klub sidste sæson, så er talent som minimum da en fin betegnelse. At kræve bold kalder ham "ungdomsspiller" i overskriften kan da kun være fordi man ikke kan lide klubben.

Men rigtig godt hvis han kommer afsted på leje og får noget voksen spilletid den kommende sæson.
Skrevet af Bobby Wrenøe
Helt uenig - man kan sagtens være talent og stort talent og ikke være i spil til førsteholdstruppen - selv i FCK. Visse positioner på banen kræver bare mere erfaring og/eller udvikling førend man får chancen.

Det er relativt smertefrit at lade en kant (som Roony eller Daramay) prøve sit talent af på kanterne. I de fleste tilfælde står der stadig 8-9 mand bag bolden og kan rydde op hvis man mister bolden.

Det er anderledes dyrt at være 6´er, CB eller målmand i en læringsproces i Superligaen - fejler du din beslutning her koster det ofte en kasse med det samme.

Så det er jo konge at en 19 årig - angiveligt med et vist talent - får mulighed for at komme ud og få noget erfaring, som ikke koster kampe for FCK.
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Skrevet af LurenDrejer
Fjelle…

Daramy og Wind er "stortalenter".

Daniel er 19 år pg ikke slået igennem på første holdet, hvordan vil du forsvare titlen "stortalent"?

Som 19 årig, spiller man på førsteholdet hvis man er stort talent.
Skrevet af mimsdk
Synes sgu også talent og stortalent er ord der får en væsentlig dårligere betydning når alle spillere i de store klubbers ungdomstrupper er talenter..

Der er ofte også tidligere talent….. så læser man om en tidligere Brøndby dreng der spiller serie 1 ude i Faxe.. come on
Skrevet af Fjelle80
"Daramy og Wind er "stortalenter"."

Hvis man skal kunne bruge komet eller wonderkid i dansk sammenhæng, så skal det vel bruges om en 19 årig der sælges for ca 100m.

"Daniel er 19 år pg ikke slået igennem på første holdet, hvordan vil du forsvare titlen "stortalent"?"

Den bedste spiller på landets suverænt bedste ungdomshold. Det er altså nogle temmelig gode spillere han skal slå af, for at slå igennem på førsteholdet.
Skrevet af LurenDrejer
Daramy er wonderkid, den medgiver jeg dig.

Men hvis man er 19 år, ikke slået igennem på førsteholdet og udlejes til fC wil, så skulle jeg og tydeligvis mange andre altså iiie mene, man er stortalent.

Det kastes lidt for rundhåndet afsted!
Ligesom igår med brændby var ved at slippe 18 årige waldemar til Esbjerg gratis. Han omtales også som stort talent, hvilket jo heller ikke er tilfældet.

Et STORTALENT, udlejes ikke til mindre klubber eller spiller ungdomsfodbold som 19 årig.
Roony var 16 da han kom pp fck første hold, Daniel er 3-4 år ældre og stadig ikke slået igennem eller set skyggen af en chance.
Skrevet af Fjelle80
Er Roony ikke også pr definition et wonderkid? Altså på listen over wonderkids i Europa?

Men, jo, det kan godt være at "stortalent" er en smule overdrevet. At gå i den grøft at han bare skal kaldes "ungdpmsspiller" er dog meget underdrevet.
Skrevet af AndersUlv
Tror da nok han skal slå igennem i FCK på et tidspunkt. God idé med en udlejning til Østrig, hvor han måske kan jodle lidt sammen med Rasmus Højlund.
Skrevet af Suppedaseren

I mine øjne er man ikke ungdomsspiller eller talent, men et stortalent, hvis man i denne sæson har spillet flest u19-landskampe af alle på sin årgang, været anfører, vundet både liga og pokalturneringen suverænt og kåret som årets spiller og ender på årets top-10 topscorerliste i u19 ….som central midtbane spiller
annonce
0