Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: Silkeborg jagter OB-back

Skrevet af bold
man 15. aug 12:29

Ifølge bold.dk's oplysninger jagter Silkeborg OB's Robin Østrøm, der skal være gardering til højre back. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kingston
Løøøøbbbbb alt hvad du kan Robin Ø - Der er så smuk ved søerne i Silkeborg
Skrevet af SotD
Det gik jo meget fint med Anders Klynge, som har vokset sig ind som en af de vigtigste spillere på holdet.

Til trods for kun lige at være fyldt 20 år, har Öström fået noget mere spilletid for OB end Klynge havde det i sin tid. Så vidt jeg lige kan se har han været i spil ca. 40 gange på seniorniveau. Så selvom han ikke har slået til, så har han dog fået lov at lege lidt.

Er han en offensivt orienteret back eller hvordan vil han helst spille?
Silkeborg IF
Skrevet af Desrouleaux
Nogle OB-fans der kan give en beskrivelse af evner og evt. potentiale? Jeg har selv kun set ham et par enkelte kampe.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Skiveskriver
Det virker lidt besynderligt..

Han er primært CB og de kampe han har haft i OB som HB. Har bestemt ikke været overbevisende hverken offensivt eller defensivt.
Han er forholdsvis god med bolden. Men som sagt. Har hans bedste kampe været som CB. Da han tit bliver udstillet på farten og dårlig placering når han har spillet HB

Syntes selv at han er virkelig spændende i den alder han har. Men har nok lidt under den form OB generelt har været i.
Skrevet af Maxbold
Han er ikke back, men spillede der af nød. Han er fysisk stræk, men forholdsvis langsom. Er ok, på bolden, men er mest DM eller CF´er.
Han vil blive god hvis han kan få fast spilletid.
Skrevet af tørresø
Nu er det nok ikke jer OB fans der skal kloge jer om hvor god den ene og anden af jeres spillere er Klynge så i jo kun røgen af
Skrevet af badazz
Nu er det nok ikke jer OB fans der skal kloge jer om hvor god den ene og anden af jeres spillere er Klynge så i jo kun røgen af

Der er helt konkret en der efterspørger udtalelser fra OB fans, så kom nu lige lidt inde i kampen...
Og det er vel for fanden ikke OB fans der har ansvaret for at Klynge nu spiller i SIF?
Shit, hvor er det bare en dum kommentar.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af MartinHerold
Klynge var aldrig noget specielt i OB, men det er meget nemmere at se god ud på et bedre fungerende hold. Kent Nielsen og Helenius fungerede fx heller ikke i OB trods lang tid og mange chancer.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Desrouleaux
Jeg vil gerne sige tak til OB fansene for nogle gode beskrivelser. De gange jeg har set ham, har jeg også set en stor stærk dreng, men var ikke helt sikker på hvor han stod teknisk og hvad favorit-pladsen er, ved ikke helt om han er hvad vi mangler på backen, men hvis Kent vil have ham, så må vi stole på det. Vi kan fint bruge en gardering til CB også. Selvom Calisir og Busch også har gjort det godt, udover de to startere. Evt. Hvis Salquist ryger
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Karamellerne
Ja tak! Vi har i den grad brug for mere konkurrence på HB. Sonne har i min optik ikke niveauet på nuværende tidspunkt. Mpske konkurrence vil booste ham.
Skrevet af Goegamle
Du skal prøve at se mødet mellem OB - FCK for et år siden.

Aldrig har jeg set en spiller bliver overmatchet så meget, som østrøm blev på højre back. Daramy ødelagde ham fuldstændig.

Jeg tror ikke at han er hvad Silkeborg mangler. Jeg kommer ikke til at savne ham i OB ihvertfald
OB - Real Madrid - Liverpool
Skrevet af 1939
Det er virkelig ærgerligt, hvis han også smutter. I min optik, har han ikke fået chancen. Der er ikke nogen der kan vise noget eller præstere, ved at få en halveg der og blive indskiftet 5-10min før tid her. Det er lidt det samme problemer, vi kører rundt i, i O´nse. Enten er vi ikke dygtige nok til at gøre spillerne klar til 1.holdet/senior. Eller er problemet, at man ikke tør satse på de unge, som man vælge at give kontrakt. Jeg tror grundlæggende, at der mangler det rigtige miljø, for spillerne kan udvikle sig og brænde igennem, for der er masser af talent.
Skrevet af Nickdkinter
Nej det er lidt vildt vi ikk har prøvet ham i centerforsvaret som klart er hans plads. Og nu hvor holdet sejler!
Skrevet af SotD
Altså alle blev jo ødelagt af Daramy i den periode. Der er en grund til ag han blev solgt for 100mio.

Det vil jeg trods alt ikke lægge en dengang 19-årig forsvarsspiller uden nævneværdig erfaring til last.
Men mindre kan altså også godt gøre det i SIF regi.
Møder vi de bedste spillere i hopla, så har vi ret beset ingen der kan følge med isoleret set. Så skal holdet stå godt og løbe de rigtige meter i fællesskab.

Vi mangler egentlig både en centerforsvar og en højreback, så hvis han kan begge dele og kan tåle at være rotation/reserve for en stund, så ser jeg ikke noget kritik i ag han fik røvtur af Daramy.
Det er værre hvis han har problemer med at løbe fra Ementa.
Silkeborg IF
annonce
0