Snak

Mere indhold efter annoncen

Boldrødt United-regnskab: 983 mio. i underskud

Skrevet af bold
tor 22. sep 14:40

Manchester United har netop præstenteret et stor underskud for 21/22-sæsonen, selvom klubbens indtægter er steget med 18%. Læs hele nyheden her
Skrevet af Istanbul05
Sygt.....
Skrevet af YNWA"96"
The club have now paid out £165m in dividends since they began paying them in 2012. This amount would cover roughly 50% of the overall pre-tax loss #ManchesterUnited have suffered since the club was acquired by the Glazers in 2005. Dividends now paid every year since 2015/16.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Grim Reaper
@YNWA”96”

Glazer familien har kostet klubben £1.5b. Det er alle udgifter som afdrag, udbetalinger til glazer-klanen selv osv, men £1.5b. Det er saftsuseme mange penge og for hvad? Gælden er ikke ligefrem blevet mindre.
Mange ord kan siges om ejerne og ingen af dem er positive.
Manchester United ‘33
Skrevet af haraltidret
Glazer familien bliver ufortrødent ved med at suge livet ud af Manchester United.
Skrevet af Den Trætte
Præcis der render stadigt folk rundt og påstår at Glazers har postet penge i United, det er jo jordens største propaganda.

Glazers har ALDRIG postet så meget som en øre i United, de har kun taget og det er med begge arme.

#Glazersout
Skrevet af Crap_Bag
Glazers aka “de blodrøde djævle”.
Skrevet af Gshock
Der er da ellers blevet købt rigeligt ind endnu engang.
Den virksomhed bliver kørt på en mærkelig måde. Havde det været en fabrik så havde der nok været en bestyrelse som han bedt dem om at bremse op.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af VIF57
Luk butikken!
Skrevet af Rundsaven
Glazers har sgu aldrig postet penge i Man U LOL... De overtog en gældsfri klub og udførste økonomisk voldtægt - Lorte amerikanere.
Skrevet af Toon Toon!
Det burde ikke være ok ift Financial fair play? Men nu er vel bl.a. Man Utd der er med til at lave reglerne så det går nok
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af bl4zt3r
De røde hunde, eller hvad det nu er de kalder sig selv, har godt nok et stort lønbudget for et midterhold i PL... :-/
Skrevet af Wise1964
Barcelona - Manchester United ... same same but different. Vanvittigt at Glazers ikke bliver kastet på porten af et konsortium eller en rigmand med hjertet det rette sted. Ærgerligt at se en hæderkronet klub som denne være så udsat
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af TheUnitedWay
Det er ikke godt. Endnu en grund til at vi skal af med dødvægt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af mholmm
Som Liverpool fan, der ønsker man naturligvis aldrig af Manchester United bliver for magtfulde og domminerende.

Men tager jeg lige mine fan briller af, så er det efterhånden ved at være grotesk med Glazer som ejere af klubben. Det er jo efterhånden ren rovdrift de kører på klubbens økonomi. De investerer ikke i stadion og træningsfaciliterer etc., selvom klubben er den med den højeste omsætning i verdenen. Det hænger simpelthen ikke sammen.

Tænk hvor Manchester United kunne have været i dag, hvis man havde nogle ejere der reelt gik op i det sportslige.

Skrevet af Miggle11
Løn udgifter på 3.2 mia! Tillykke Eriksen!
Skrevet af MM27
Flot med så stor en fremgang på indtægtssiden. Det vidner om, at brandet fortsat er enormt stærkt på trods af nogle sportsligt magre år.

Forretningen er isoleret set udemærket og blandt de få i deres verden, som kan hvile i sig selv.

Det er også værd at bemærke, hvor stor indvirkning pundets lave værdi har på sådan et regnskab.

Det er et stort underskud, der her vises, men må vel være en naturlighed i disse genopbygningstider, så market ser ud som det gør.
Skrevet af MKilgallon
Glazers aka “de blodrøde djævle”.


Crapbag>>>
Boldrøde
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Slettet(101631231501)
MM27

Arh, det er vist en lidt søgt søforklaring du har padlet dig ud på her. Eller også forsøger du bare at se et glas med pis som værende halvfyldt og ikke halvtomt. Under alle omstændigheder er jeg overrasket, at man kan drage noget positivt ud af så alarmerende røde tal, samtidig med, som andre påpeger, at Carrington og Old Trafford står i forfald. Er de begyndt at investere og møblere på sidstnævnte egentlig?
Skrevet af United2008
Luhg

Når det er sagt så er vi en rig klub uden brug af blodpenge. Hvor mange kan sige det? Vi har råd til dyre lønninger fordi vi er blandt verdens største klubber gennem tiderne Manchester United real Madrid Bayern Barcelona GGMU
Manchester United FC LUHG
Skrevet af MM27
@ Kapslock
Hvor mener du, ar jeg går galt i byen?
annonce
0