Snak

Mere indhold efter annoncen
I tyske medier skriver man om Stuttgart

"diskussioner" skriver man om i teksten på bolddk. Ikke den bedste situation klub og træner i mellem
Hmm håber ikke at rygterne om Cifuentes er sande orker næsten ikke at skulle have ny træner igen...Polen ville vel være et drømmejob for Jon Dahl.
Han kom, så og sejrede.
Vi krydser fingre for en landstræner eller et top 5 job.
Godt nytår.
kimjen
siposip, Cifuentes har kun været i AaB et år og har ikke et langt gyldent cv. Det giver ingen mening for ham eller AaB at bryde den udvikling vi er inde i. I så fald skal Malmø hoste op med en masse penge, for det skader os meget nu vi endelig har fået et system arbejdet ind.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Hører David Nielsen fra GF og Seles som assistent. Håber det dælme ikke!
Er Selles ikke godt tilfreds i fck ? Hvor han tilmed ikk har været længe.

Hvor har du hørt rygtet henne ?
Moral er godt.....
Det ved jeg ikke. Men Malmø er vel eneste klub i Skandinavien, der kan måle sig med FCK? Hørte det fra en kammerat, der NOGLE gange rammer rigtigt, og FOR DET MESTE rammer forkert…
DaveEricGrohl:

Tja, måske der er bare ikke mange trænere der arbejder i norden som siger nej til Malmø så hvis de vil have ham får de ham...Sådan er gamet desværre.
Som stor AaB sympatisør er min holdning, at Cifuentes som gerne må smutte til Malmö for min skyld. Jeg har svært ved at se et stringent spillekoncept i hans foreløbige virke i AaB. Selvom AaB er med i toppen af ligaen, så har specielt det etablerede angrebsspil ikke været godt nok. Mange af AaB´s mål er således faldet ved dødbolde indøvet af Rasmus Würtz. Et stort minus er også, at to landsholdsspillere fra hhv. Serbien og Nordmakedonien samt en svensk U19 angriber slet ikke har kunne bidrage positivt til AaB´s offensiv, og det må siges også at falde tilbage på Cifuentes.
Dwise

FCM er større end FCK. Blot til info
annonce