Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af patricknielsen18
Kæmpe legende, en af de bedste centerbacks i Barcas historie. Og som han selv siger, er det bare et spørgsmål om tid før han er tilbage i en eller anden rolle.
"Det eneste anstændige menneske i Real Madrids præsidentloge er rengøringsdamen" "I’d rather sell groundnuts than play for a pathetic team like Chelsea" - Eto’o in 2005 Barca, BVB og FCM
Skrevet af crn85
Trist. :-(

Men okay, hans niveau er faldende. Og får sjældent kampe længere.

Kæmpe legende. Stor spiller som altid har ønsket det bedste for Barca.
Klart en af de bedste CB igennem tiden i Barca.
Og med den betydning han har haft for Barca de gange de var betragtet som et af de bedste hold gennem tiderne.

Tak for alle de gode øjeblikke i Barca trøjen.
Skrevet af El ninio
Tak Pique

Du har altid udvist 100% loyalitet overfor klubben.
Skrevet af Danaldo9
Vildt 👍 Barca legende
Skrevet af Bruger4321
Der er virkelig nogle typer herinde der ikke er voksne nok til sociale medier eller debatfora

Uanset hvilket tilhørsforhold eller kendskab man har til Pique må man have respekt for den karriere han har haft i Barcelona. Fantastisk da han var bedst og det han bør husket for
Skrevet af Barcafyren
En af de største! Tak for alt du har betydet for klubben! 🙏
Håber at se dig på præsident posten en dag!
Mes que und club❤️💙
Skrevet af Donny
Jeg vil gætte på, at Pique ikke mister særligt meget af sin løn. Jeg gætter på, at han er blevet tilbudt en anden stilling i Barcelona. Så kan han få sin løn, uden at indvirke på spillerbudgettet. På den måde frigives der midler til at registrere spillere.

Vi må se.
FC Skjoldhoegene
Skrevet af BarcaMessi
Skrevet af BlåAalborg
Barcelona står i det problem, at når de snart fyrer Xavi, så er markedet tømt for tidligere Barcelonaspillere til at tage over. De har nok bedt Pique om at pensionere sig, så han kan tage over - og hvem ved, måske kan han endda føre Barcelona til en Europa League-titel på et tidspunkt!
AaB og Chelsea
Skrevet af Chris4700
De pift han fik fra publikum på det seneste var helt på sin plads imo. De skal "blot" ses om utilfredshed for de fejl han har leveret på det seneste, som uagtet historik var absurd grove og med mildest talt voldsomme konsekvenser, men ikke mere end det.

Respekt for at han har selvindsigt nok til at se skriften på væggen. Har været en del dårlige minder, men de blegner stadig i forhold til de mange gode. En sand legende for klub og land, uagtet kontroverser med catalansk uafhængighed.

Måske for kontroversiel til tider, men hans kærlighed til klubben kan ikke diskuteres. Vanvittigt flot at han frasiger sig resten af sin kontrakt. Håber han får en flot afsked på lørdag

Er sikker på han får en stor rolle at spille i klubben på den ene eller anden måde, unægteligt i sidste ende som præsident.
Barca
Skrevet af sacrabosco
Imponerende, Blåaalborg - har du selv brygget den sammen, eller hvad?

On topic: når man rammer hans alder, kan det ikke komme som en overraskelse, at niveauet falder. Så gælder det om at stoppe før man blir ringvrag (sådan som vi ser et par stykker pt). Pique standser, fordi han ikke har en chance for at spille sig op, når han kun spiller en gang imellem. I flere år har han kompenceret med rutine og placeringsevne, samt en god boldomgang, men det er nok klogt at stoppe nu. Ærgerligt at han nåede at kvaje sig mod Inter hjemme - det kostede. Men uanset hvad man måtte tænke om hans spil eller politiske holdninger, så er det en enestående karriere, han nu ender. Og givetvis en tilsvarende der nu får endnu mere fart. En stor spiller - med en personlighed og et mod på niveau med feks Dani Alves. De gode gamle er på vej ud, ja - mon næste (glatte) generation kan byde på nær det samme?
Skrevet af Pep Guardiola
En legende takker af. Som livslang Barca fan og serie-centerback har han altid været en af dem jeg har fulgt tættest. Et ikon. Fantastisk karriere og endnu en af Barcas egne der stopper karrieren efter at have vundet alt hvad der er værd at vinde.

På tide. En fin spiller på sit højeste, men skidt kørende i en længere periode nu.


Jeg bliver så trist når jeg ser den slags indlæg. At fodboldspillere ikke kan peake for evigt er naturligt, men at man ikke engang kan vise respekt for en spiller der har betydet og vundet så meget er i min optik et eklatant mangel på format.
Stod det til din type skulle alle spillere indstille deres karrierer som 30-åroge mens de er på toppen, for du kan ikke abstrahere fra øjebliksbilledet og anerkende en stor og fantastisk flot karriere.
Dit fodboldloven må være gråt og trist, blottet for respekt og nostalgi.

Er det en bombe ligefrem?


At en af de mest vindende spillere og største forsvarsprofiler stopper sin karrierer, for en storklub, midt i sæsonen, out of nowhere? Ja. Det vil jeg ubetinget mene kategoriserer sig som en bombe. Men du havde måske set den komme?

Barcelona står i det problem, at når de snart fyrer Xavi


Din analyse er forkert. Xavi er ikke umiddelbart fyringstruet, trods Europa League til foråret.
Men dit formål var vel også mest at provokere, var det ikke? Du kunne bare have provokeret flottere og væsentligt mere intelligent, hvis du kunne gøre det uden at udstille din egen manglende viden og indsigt.
Men træerne vokser ikke ind i himlen og ingen er forpligtet over evne.
Skrevet af Rioja
Han er en af de største spillere i Barcas historie- lad os håbe han behandles sådan i weekenden.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Franke68
Bye bye verdens højeste
Skrevet af realmadrid7
❗️Gerard Piqué will give up the remainder of his Barcelona contract i.e for the remaining 1.5 years.
#FCB 🇪🇸
Menes der den løn han skyldes fra før eller hans resterende kontrakt? Hvis det er det sidstnævnte, hvornår har nogen nogensinde fået løn samtidig med man selv stopper før tid?
Skrevet af Så længe bolden er rund
Mindes hans mange sammenstød med Ramos, det slog gnister. Og så 3 dage senere spillede de sammen uden problemer på det spanske landshold.
Skrevet af The Goat
Dejligt og se en spiller som tager konsekvensen af ikke og kan være med på det niveau mere og som ikke bare “høster” lønnen kontraktperioden ud, som Özil mfl.
Kæmpe respekt herfra til Pique og tak for alle de gode minder


Han har nu høstet fint med løn. Han var en af dem der var overbetalt under Bartemou. Han har vel mistet motivationen til træning, når han alligevel bare skal sidde på bænken og når han samtidig ikke vil spille for andre, så er det bare med at stoppe.

Lige ang. Ozil, så vil jeg sige at min klub Arsenal var selv udenom det med den kontrakt. Præcis det samme med Auba. Når det er sagt, så kan man godt forvente meget mere af dem som spiller og personer for den løn. Auba var endda anfører
Skrevet af Kenken
Legende. En af de bedste CB i historien og fantastisk personlighed.
Skrevet af Vingsted
En klasse spiller!
Skrevet af Cerezo
Flot karriere af en meget elegant forsvarsspiller. Han er vel et af de største symboler på den spillende midtstopper der er blevet langt mere fremherskende som type de sidste 10-15 år.

Piqué var en central del af det Barca-hold der dominerede fodbolden især under Pep Guardiola mellem 2008 og 20012, men i nogen grad også de efterfølgende år.

Han er samme årgang som Messi og det må være specielt at have spillet sammen med en holdkammerat i så mange år, især når vedkommende blev så vanvittigt god som Messi da han var på sit allerhøjeste niveau.
annonce
0