Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af StormenDK
Jeg har aldrig været mindre overrasket :/

Lad os nu tage den konkurs og starte forfra (igen), og så må fremtidig målsætning være ikke at have en ene-ejer som alt hænger på, og så leve med at vi nok kommer til at friste tilværelse i 2. eller 3. division fremover.

Men jeg forstår slet ikke ledelsens agreren med skrivning af kontrakter med spillere, nok velvidende at skuden var noget hullet.

At man ikke krævede at ejerne stillede kapital til rådighed for resten af sæsonen er mig en gåde. Tænkte man virkeligt at man kunne køre med at der skulle overføres penge hver måned, uden egentlig at vide om der var penge til noget som helst en måned eller 2 ud i fremtiden.
Skrevet af skkh
Tragisk for klubfolk og fans i og omkring Fremad Amager.

Men sorry to say: En sejr for fornuften. Stop nu med at tage spekulanter og kortsigtede investorer ind i jagten på sportslig succes. Vendsyssel, Roskilde, Næstved, Fremad Amager, SønderjyskE, close call i Helsingør. Hvis I "hører til" i Superligaen, så skal I nok komme derop med knofedt og gode lokale kræfter - og så bliver det nemmere at tiltrække investeringer med hjerte og hjerne på rette sted.
Skrevet af Globetrotteren
Det virker vel lidt som dårlig ledelse, at man i Fremad Amager indgår aftale med amerikanere kendt for svindelsager - OG ikke sikrer sig, at man får de ønskede penge.

Det burde man simpelthen have gjort bedre.

Når det er sagt, så håber jeg, at man finder en løsning. Fremad Amager er af de klubber, som bare skal være i divisonerne.

----- AaB og ManUnited siden 1982
Skrevet af Rm4life
Sådan er det når man sælger til kriminelle
Skrevet af Forhammeren
" De alternativer vi har arbejdet på"

Bold kunne godt have spurgt hvor længe man har været klar over den var gal.
Det er næppe alternative løsninger man har stampet op af jorden en søndag eftermiddag.

Storm, jep men det er en person som har franarret mennesker deres pension så snakketøjet har jo nok været i orden.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af filthat
Næstved, Vendsyssel FF og nu måske Fremad Amager.
Ikke alle udenlandske ejere er sådan, men nu har vi tre dårlige eksempler.

Som løndmodtager kan jeg godt lade mig irritere over jeg skal sponsorere gennem garantifonden, at de ansatte får deres løn fordi udenlandske ejere ikke lever op til forpligtelserne.


Der var heldigvis aldrig økonomiske problemer i Næstved mens de var ejet af Fabian Ernst og Alex fra Ghana. Det var så bare alt det andet der var problemet.


Men skidt for Fremad Amager, det er altid et fint stadion at besøge.
Næver forever.
Skrevet af guldhammeren
Hvad med at sørge for at lave overskud??
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
Skrevet af _PerXX_
@SotD
Rent sportsligt tænker jeg en konkurs er til at overse. Man kan (som Lyngby) genopbygge klubben, som lige pt. ligger og kæmper mod nedrykning til 2. division. Ret mig hvis jeg tager fejl, men kan man ikke reboote lige under divisionsniveau, som Lyngby gjorde i sin tid?


Nej, en konkurs betyder at man rykker 2 rækker ned. Ligger man så samtidigt til nedrykning, så tages den først, så det bliver 3 rækker i alt.
Det var det der skete da Lyngby gik konkurs.
De spillede i superligaen, så blev rykket til 2. div pga konkursen. Da de også lå til nedrykning, så blev det så til Danmarksserien.
Skrevet af JytteRolf
@Filthat;
Beklager i så fald.
Lige meget hvad måtte lokale folk træde til da de ikke ville lægge flere penge i det. Samme i Vendsyssel FF, hvor der vist heller ikke var direkte fallit.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Chief Jay Jay
Problemet er vel ikke nu og her, men dengang tilbage i tid, da man solgte til de russiske ejere eller andre udenlandske investorer tidligere (har ikke styr på historikken).
Klubben kan jo frit skifte hænder fra den ene ejer til den anden. Det er på ingen måde noget Allan Ravn har indflydelse på. Han er ansat som administrerende direktør - hvilket vil sige, at han er ansat af bestyrelsen til at lede driften af klubben.

Om han så er god til sit arbejde er et andet spørgsmål. Jeg hæfter mig ved, at han udtaler, at de er nødt til at agere. Agere gør man ikke på nuværende tidspunkt. Det skulle man have gjort for længe siden. Det er hans ansvar at der er styr på likviditeten. Her er der tale om at reagere.

Trist situation for Fremad Amager, men de har efterhånden stået i denne situation mange gange.
En klub med et kæmpe potentiale forretningsmæssigt, hvis man fik den rigtige ledelse og et langsigtet projekt.
Skrevet af Forhammeren
XX

Betyder det at går Fremad konkurs nu "sparer" man lige en nedrykning for pt ligger man nr 10.

Det sætter jo timingen lidt i relief selvom der selvfølgelig også er en deadline med løn. Måske har Ravn vidst den var gal langt tidligere.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Chief Jay Jay
Det er vel svært at sige, at de ligger til nedrykning, når de egentlig kun ligger til at spille med i nedrykningsspillet?
Skrevet af Slettet(381305221403)
Amen for helvete….
Fatter da har af, at det kan ske!? Hvordan kan den ejergruppe overhoved komme i betragtning og få mulighed for at købe aktiemajoriteten!!??

Har bestyrelsen snorksovet?

Amager har i lang tud virket som en professionel organisation drevet af amatører!

Hvad er Allan Ravns baggrund for at agere som direktør udover, at han har scoret mod Bayern?
Hvori ligger hans kompetencer og faglige baggrund for at være administrerende direktør i en virksomhed?
Skrevet af Balder24
Ansæt nu økonomifolk i klubberne. Det er altså bedre at have stærke kompetencer inden for økonomi, når man skal klare sig på smalle budgetter.

AC Horsens er et godt eksempel på en økonomisk turn arround.
Skrevet af JLS
Lad dog for pokker dette være sidste skræk og advarsel i rækken af tvivlsomme udenlandske ejere af danske fodboldklubber - eller for den sags skyld, danske ejere med fantast tanker om utopia.. Der findes vel reelt kun én klub, hvor det er lykkedes - FCM..? Vejle og SønderjyskE er også i frit fald.. FC Vestsjælland led samme skæbne, og eksisterer end ikke i dag.. Næstved lå sæsonen før de fik udenlandske ejere ét point fra, at spille kval til Superligaen - og rykkede så ned den efterfølgende sæson, efter de nye ejere havde maltrakteret et helt hold - incl træner Michael Hemmingsen.. Og der er flere andre skræk scenarier..

Syntes sq det er synd og skam, at endnu en traditionsklub, skal dreje nøglen pga dårlig ledelse.. Og om ikke dreje nøglen, så blive efterladt i dårligere sportslig forfatning, end inden man blev lovet guld og grønne skove..
Skrevet af LarsenSindaco
Trist udvikling. Der er en bestyrelse og en direktion, som ikke har levet op til deres ansvar. Det er synd for klubben.
Det handler om det der er bedst for dansk fodbold.
Skrevet af Forhammeren
Ravn har en MBA og været direktør i flere firmaer.
Kvalifikationerne er der men han har åbenbart ladet sig besnakke af ejerne.

Hvor er bankgarantierne ?
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af SotD
Det er godt nok en interessant holdning at have, med at skrive at klubben burde lade sig gå konkurs, så kan de bare starte forfra.
Fedt, lad da bare de Danske skatteborgere betale endnu engang. Det er vi jo efterhånden så vant til.
Lad også bare bageren, der har leveret morgenbrød til klubben i et halvt år med forventningen om at blive betalt, skyde en hvid pil efter de penge.
Alle dem der går på arbejde hver morgen og møder op i klubben, de kan så heller ikke forvente at skulle gøre dette længere.

Hold kæft en holdning at have. Det er sgu lige før man bliver helt harm.


Det er jo altid en afvejning. Hvem skal betale prisen synes du? En eller anden rig onkel der på sin nåde smider penge i kassen? Eller skal klubben behandles som en hvilken som helst anden virksomhed der ikke kan drives længere? Jeg tænker da at det sidstnævnte er mindst ligeså gangbart.

At man bliver harm over en konkurs, er satme grinagtigt. Der må være kort til tårer i din residens.
Silkeborg IF
Skrevet af Afløseren
@JLS

Blot til info i din opsummering, så er FCN også ejet af udenlandske ejere i form af den egyptiske Mansour-familie. Spillet på banen lader noget tilbage at ønske pt., men økonomien er rigtig god.
FCN
Skrevet af DanishBhoy
Hverken Ravn eller Fremad Amager har jo haft noget at sige med de nuværende ejere - man skal fra DBU´s side ha nogle klare regler vedrørende ejerforhold og økonomi ved salg af en klub - og evt licens til en kommende sæson ift bankgarantier til at økonomien kan løbe rundt i minimum en sæson
Is it cold in his shadow?
annonce
0