Snak

Mere indhold efter annoncen

Bombe i Helsingør: Fyrer sportschef efter 26 dage

Skrevet af bold
tir 27. sep 09:29

FC Helsingør har valgt at fyre sportschef Ole Nielsen, der har været ansat i klubben i mindre end en måned. Læs hele nyheden her
Skrevet af AaBager
Galehus :-)
Skrevet af Dreamworkz
En omstrukturering i organisationen kan vel næppe komme på tegnebrættet så pludseligt, at man ikke kunne lade være med at hyre Ole Nielsen i første omgang?
Virker en smule besynderligt - Og sikkert også meget dyrt.
Det er ALTID dommerens skyld
Skrevet af KGSLB1921
AaBager: Noget med at feje for egen dør ...
Skrevet af 1970
Der er kommet nye ejere til - amerikanerne har forladt Danmark og det er nu en lokal forretningsmand som har overtaget. Der er derfor også ny ledelse og bestyrelse, og en administration som består af kun 2 fastansatte, incl. direktøren. Økonomien er meget presset i klubben og der er ikke balancen på driften efter amerikanerne har forladt byen, hvorfor der skal spares alle steder hvor det er muligt. Det er billigst at afskedige en nyansat sportschef under hans prøvetid, uanset om man har brug for en lønnet sportschef eller ej, for selvfølgelig kan man bruge ham/en sportschef, så det må være af nød og derfor en omstrukturering af nød og ikke af lyst. Trist for klubben og synd for sportschefen, som forhåbentlig hurtigt finder noget andet på fyn.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det er billigst at afskedige en nyansat sportschef under hans prøvetid

Hvorfra ved du at han har en prøvetid? Det er ikke sådanne kontrakter man plejer at have i fodboldverdenen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Xinx
AaBager: Noget med at feje for egen dør ...

Han bliver nødt til at tørre den af på andre. Intet bedre end at pege på andre for at sætte fokus væk fra en selv.
Skrevet af martin.hein
Tipsbladet melder om 27 dage….🤔
Skrevet af 1970
Jeg ved ikke om han har en prøvetid, men jeg gætter på at han er ansat på funktionærvilkår og med almindeligt opsigelsesvarsel og derfra er det billigst at opsige i prøveperioden.
Skrevet af Kenken
Pibles

Det er netop sådanne kontrakter der i Danmark ses ret tit når der ikke er tale om spillere.

De fleste administrative stillinger samt fysio, holdleder osv i fodbold Danmark samt også en del trænere i lavere rækler er på funktionær kontrakter frem for åremålsaftaler
Skrevet af kampito
Ole Nielsen må godt nok føle sig groft pisset på..
AK1978
Skrevet af Mr Enrich
"en lokal forretningsmand som har overtaget"... Skal vi ikke bare kalde en spade for en spade: en lokal mand der af Højesteret er blevet dømt til at betale en kæmpe millionbøde for skyldnersvig...
Skrevet af McCalliog
@AaBager
Jeg bemærkede godt din smiley - altid fedt med lidt selvironi:-)
Skrevet af AaBager
KG - Xinx

I er vist ikke eksperter i at tyde symboler. Hvis I nu tænker jer rigtig godt om, hvad tror I så min hensigt var, når jeg sluttede ordet med :-)

Edit: Tak, McCalliog
Skrevet af Slettet(241022222210)
Han har måske lagt an på direktørens datter?
Skrevet af Florafobi
Selvfølgelig er han ansat, i en eller anden form, hvor klubben kan opsige aftalen, indenfor et hvis tidsrum uden for stor omkostning.
Pengene er små i Helsingør, så selvom den decimerede trup er rykket sammen i bussen, og trods alt skabt en del fine resultater, så lugter det ikke af oprykning i Nordsjælland.
annonce
0