Snak

Mere indhold efter annoncen

Bombe i Juve-ledelsen: Hele bestyrelsen træder tilbage

man 28. nov 21:05

Hele Juventus' bestyrelse har besluttet sig at træde tilbage forud for en ekstraordinær generalforsamling. Det erfarer flere italienske kilder.Læs hele nyheden her
Bombe. Håber det giver anledning til selvransagelse i klubben og at der kommer nye og progressive kræfter til. Agnelli var med til at skabe et moderne fodboldudtryk uden for banen, men aldrig indenfor.
Der har også ved flere lejligheder været ugler i mosen. Juve trænger til at starte på en frisk.
Mojn do!
Ja, der spekuleres i om det har sammenhæng med Plusvalenze…
Det er vel ikke en tilfældighed at Agnelli, sammen med spaniolerne, var største fortaler for den der Super League.
Pengerne mangler, og selvfølgelig er det ikke muligt at følge med i overforbruget som Premier League klubberne præsterer; en liga der har mordere, obskure slyngelstater og oligarker som ejermænd
Man Utd og Liverpool er de nyeste klubber som står på listen til at blive overtaget af skumle typer - at brandet “Premier League” ikke lider overlast, det understreger vel bare hvor sindsygt alt er.
Jeg ser ganske enkelt ikke Premier League længere, men jeg er mindre end en dråbe i havet; desværre.
Som om det er første gang med Juve 😏
Arr shit. . . Here we go again.

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Thehitch80

Hvor er det smukt skrevet.

Må være nomineret til årets debat indlæg! Fremragende.
TheHitch: Du rammer hovedet på sømmet, min interesse i PL er også nedadgående, men jeg har trods alt været fan af Utd siden 92. Jeg tror dog at mine dage som Utd-fan er talte hvis vi faktisk ender med at blive købt af Saudi-Arabien. Det vil gøre ekstremt ondt, men jeg kan simpelthen ikke støtte op om den udvikling.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det er jo godt nyt for det italienske landshold, der altid performer stort ved en slutrunde når der er kaos og krise i juve.

Hov, sorry de er jo slet ikke med denne gang...my bad!
TheHitch

Også enig herfra. Min Liverpoolinteresse er støt dalende af samme årsag som din. Og helt korrekt set var Agnelli på vej ud af samme marmorsti. Håber på en mere realistisk og bæredygtig tilgang fra en ny bestyrelse. Som Juvefan har det sgu ikke været specielt sjovt de sidste 3 - 4 sæsoner, men tager gerne 4 nye tamme sæsoner, hvis det er påkrævet for at komme i god balance.
annonce