Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg takker for god tilbagemelding de herrer her i tråden, jeg er glad for at jeg ikke er alene i min tilgang til dagens fodbold; som er pilrådden langt udover det normale vil jeg påstå.
Jeg er selv en stor Milanista, og alle ved jo at Hr. Silvio ikke er helt ren i alle livets facetter; men derfra og til det som i dag foregår gir mig kvalme.
@TheHitch80 Jeg er slet ikke woke nok til at forfærdes over hvor penge kommer fra.

Hvorfor er Arabiske olie millioner dårligere end Amerikanske olie millioner. I Danmark har vi en klub ejer der har tjent sine penge i et firma der snyder, bedrager og benytter børnearbejdere til at fiske Kobolt ud af jorden.

Hvis alle klubber skal leve op til den slags æreskodekser du finder er så vigtig så forsvinder 3 af 4 store hold i de største ligaer. Emirates køber sig ind som hovedsponsor for FA cuppen (Nu skal du afskrive alle Engelske hold, for de får jo arabiske olie millioner) Derefter skal du skrotte Milan, Arsenal, Lyon, Real Madrid osv. osv.

Men derudover er der en masse konglomerater der investerer i fodbold hvorfor du end ikke ved hvem der ejer diverse klubber.

I min verden er det dybt infantilt at fravælge et hold fordi man hævder at penge lugter. ALLE penge lugter hvorfor du nok bliver nødt til at afskrive fobolden helt og holdent.
Suk.. Det her er så alvorligt at det godt kan ende med tvangsnedrykning igen.
At hemmeligholde et minus på €216 mio. samt lave lysky handler med mørketal som børsnoteret selskab er ikke noget man slipper ud af uden store konskvenser.

Hold kæft hvor er jeg skuffet over ISÆR Agnelli. Han fortjener ikke at dele efternavn med L´Avvocato.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Trist at det skal være nødvendigt at snyde. Er der efterhånden nogle af de store lande tilbage, som ikke har klubber der kan se sig fri for at have skeletter i skabet? Bundesligaen har vel næsten set sig fri for udenlandske ejere, af tvivlsom karakter. På den anden side, har man så hold med tysk ejerskab, som kan knyttes til ting der er endnu værre.
Savner ikke Ståle.
Jeg er enig at der er nogle lorte ejere i Newcastle og City, men at give Premier League skylden for formodet fusk og svindel i regnskaber i Juventus og Italien genrelt er måske at strække den.

Det er ligesom ikke første gang man ser det.
Hvor er det vildt. Italien er efterhånden et land bestående udelukkende af facister og mafiosoer som driver rovdrift på alt hvad der er penge i.
TheHitch80: elsker du er så naiv..
Hvorfor er Arabiske olie millioner dårligere end Amerikanske olie millioner.

Den ene bruger sine penge på at undertrykke sin befolkning (især kvinder), drive moderne slaveri (kafala-systemet) osv og den anden har tjent sine penge på at træde ned på folk, der allerede var ret langt nede.

Begge to er klamme typer, men jeg er ret sikker på at de fleste nok vil pege på den første som klammest.
En sort dag. Jeg er træt af vi endnu en gang står med sådan en sag i Juve. Så mange skriver så hellere gå lidt ned i niveau men vigtigst af alt ku se os selv i øjnene. Håber klubben starter på en frisk og en ny ledelse ikke fortsætter i samme spor. Hvis vi må en tur i serie b tar vi det med. Fino della fine
NUR DER HSV
#ludomania
Jeg forstår udmærket din pointe, men jeg synes ikke at alt det klamme og ulækre som foregår i dagens fodboldsejerskab, og så alt det “woke” som ellers foregår i samfundet kan sammenlignes.

Jeg har også iPhones’ og alt det der fint noget.
Men, og jeg synes altså at vi er kommet dertil at der kan sættes sådan et “men”, fordi at det som foregår i fodboldverdenen er langt ud over det ‘normale’ svineri; langt ud over.

Barcelona har solgt ud af deres værdier, som en klub for folket og frihed i Catalonien - deriblandt med at spille i flotte trøjer uden idiotisk tekst på.
Men de solgte værdiheden til beskidte penge.

Real Madrid fjernede et kors i et ældgammelt logo, for at tiltrække og for ikke at støde folk i en mongolsk og klam religion.

Engelske klubber er mere eller mindre alle som en solgte til noget som de ikke burde kunne stå inde for.
Kan Liverpool fortsat synge “you’ll never walk alone”, hvis klubben bliver solgt til blodpenge?

Kan UEFA fortsat proklamere, at unionen er skabt for det gode her i verden, mens P(Q)SG er klubben som snyder mest her af alle; og sådan kan vi fortsætte.

Jeg synes ikke, at mit mådehold imod det som forgår i fodboldverdenen har noget som helst at gøre med den generelle “woke” awakening at gøre.

Jeg har fulgt europæisk fodbold i mere end 30 år; jeg har været til flere store finaler i UEFA’s regi; og jeg troede ikke, at jeg ville komme dertil, at jeg ville sige, at det her er jeg ikke med til længere.

Men det er hvad vi er kommet til; så nej Hr. Ludomania; fra min del har det ingenting med “woke” at gøre på nogen som helst måde.
annonce