Snak

Mere indhold efter annoncen
.Engelske klubber er mere eller mindre alle som en solgte til noget som de ikke burde kunne stå inde for.
Kan Liverpool fortsat synge “you’ll never walk alone”, hvis klubben bliver solgt til blodpenge?


Er det ikke kun City og Newcastle, samt Chelsea under Abramovich, selvom de nye amerikanske ejere også ser ud til at bruge flere penge end de reelt tjener. Leicester er vist også støttet fra Thailand, men ikke med beløb der ændrer fodbold verdenen. Glazers har nærmere tømt United for penge end smidt penge i.

Langt de fleste Premier League penge tjenes ved at de har været langt dygtigere til at promovere deres liga internationalt end Spanien, Italien og Tyskland.

De har ganske enkelt været dygtigere forretningsmænd og haft mere styr på økonomien, men det passer ikke ind i det spanske og italienske narrativ så nu bruges England som undskyldning for deres egen inkompetence.

Nu går jeg ind på noget som jeg ikke helt har helt styr på, men da Inter smed kassen på spillere som Lukaku og Hakimi osv, så gjorde de såvidt jeg ved for kinesiske penge, at han så senere løb tør for penge og måtte sælge igen, så gør det vel ikke moralsk bedre?

Var Juventus ikke indblandet i penge fra Gadaffi og Algeriet?
Bliver lidt spændende om det her er starten på enden for Agnelli-ejerskabet af Juve.

Nogen der ved om der findes andre ejerskaber af fodboldklubber der strækker sig længere tilbage?
@TheHitch80 Jeg tror godt Premier League kan undvære dig og dit dobbeltmoralske syn på tingene. Selvindsigt er der i hvert fald ikke meget af.
er enig at der er nogle lorte ejere i Newcastle og City, men at give Premier League skylden for formodet fusk og svindel i regnskaber i Juventus og Italien genrelt er måske at strække den.

Det er ligesom ikke første gang man ser det.


Haha, præcis. Hvis der er nogle der er indbegrebet af snyd og bedrag, så er det da netop italienerne. Ufatteligt tonedøvt at skyde på Premier League, når Serie A har været plaget af korruption og svindel siden midt 00’erne.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Som en vist nævner indirekte, vi har landsholdet, det tror jeg på langsomt bliver det primære, mht lidenskab. Lad os se om en opkøber viser interesse
Faktisk mest til pudersne d-:
Juventus har formøblet 9 mesterskaber og en klar dominans. Dårlige træner-valg og endda tilbage til en fuser. Finansielt overlegne med en rig ejer og en fornuftig udnyttelse af det kommercielle, herunder den eneste klub, hvis stadion ikke er ejet af det offentlige.
Nu bliver de så taget i snyd… igen.
Det tog mange år at komme sig over sidst, og ser det samme denne gang.
Sikke et trist forfald.
Nogen der ved om der findes andre ejerskaber af fodboldklubber der strækker sig længere tilbage?

Næppe hvor en familie, investeringsfond eller enkelt person har ejet klubben.

Men der findes nogle fodboldklubber som stadig er ejet af medlemmerne. Real, Barca og Bilbao kan nævnes.
Sao Paulo FC i Brasilien er vidst stadig medlemsejet, men klubben er grundlagt 7 år efter Agnelli familien indtog Juventus.
Farvel og tak, bold.dk
Jeg syntes at det er herligt dobbeltmoralsk når folk herinde sidder ved deres bærbare computere der er produceret af underbetalte Kinesiske slaver. Computere hvis batterier består af Kobolt der er hentet op af børn i små miner i DR Congo. Sidder ved deres computere og forbander kvinde undertrykkelse i den muslimske verden.

Det mens de stolt kigger på deres "Liverpool" trøje for de supporterer jo deres klub. En trøje der er lavet af slaver i asien og Indien. Sko der er lavet af børnearbejdere og slaver i Bangladesh.

Men sørenme om ikke kvinder skal behandle ligeværdigt i lande hvis religion ikke har bevæget sig lige så hurtigt som vores egen.

Når man så inkluderer et land som USA der har dødsstraf og hvad der ligner slavelignende forhold i forhold til Danske forhold hvor mennesker er tvunget til at acceptere den løn de bliver tilbudt da der ikke er andet arbejde at få, hvor mennesker har to - tre jobs bare for at forsørge deres familie. Deres penge er helt fine fordi.... hvorfor egentlig?

Bare for sjov, Glencore, hvor Brøndbys tidligere hovedsponsor har tjent sine penge hos, er et af de firmaer der tjener penge på at lade børn ned til 7 års alderen finde Kobolt. Og for at fortælle dig hvor meget penge stinker, Glencore der sælger kobolt til batteri producenter der leverer batterier til de fleste store el bil producenter i dag.

Nu kan du tage ALLE klubber der modtager penge fra et bilfirma og sætte det på listen af fodboldklubber der burde forbandes. United, City, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Liverpool fra England skal på din sorte liste, for de er udmærket klar over hvordan batterier hos deres sponsorer bliver til.

Fakta er at ALLE penge stinker. Om du køber tøj eller elektronik (Eller fodboldklubber) så ryger du ind i ting der er kommet til verden gennem noget svineri. Sådan er verden anno 2022, og det bliver bare værre og værre.
annonce