Snak

Mere indhold efter annoncen

Bonde: Poppet Bendtner-ros fra Wenger

Skrevet af bold
ons 25. sep 2013
Peter Bonde tillægger ikke Arsene Wengers ros af Nicklas Bendtner den store værdi. Han mener det er en smule poppet.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Chambo
Hvorfor den negativitet? Det er vel i alles interesse at få gang i Bendtner igen. Nu må vi se i aften. Hvorfor sender 6´eren den ikke? Der er en dansker med for satan!!!
Play for the name on the front of the shirt, and they will remember the name on the back. - Tony Adams 1924
Skrevet af Lynild
Chambo, Liverpool er over Arsenal i det regi, det ved I jo. Og nu også Spurs og Villa.
Skrevet af Bjk-Show
Tåbeligt.
Arsenal er over spurs og Liverpool.
Besiktas & Arsenal <3
Skrevet af Geddar , moderator
Doh!

Det handlede ikke om ligatabellen men dansker-effekten. Hvis man vil se danskere trækker de to klubber generelt mere, da der er flere danskerminutter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Det er fint at Bonde har så indgående viden om hvad der foregår bag dørene i Arsenal, at han kan konstatere, at Wenger faktisk mener at Tosse er "krudtumulig", hvad det så end er. En ganske værdiløs udtalelse. Hvor mange af Olsen´s forsvar af danske nulbonner som er udtaget til landsholdet, har han mon den samme mening om.

Vi aner ikke, hvilken forfatning han er i. Den eneste måde, vi kan finde ud af det på, er ved at se ham spille kampe. Nu må vi se, om han kommer til det,

Her er den seneste udmelding fra Bonde, hvor han også får sagt følgende;

Nicklas er vores bedste spidsangriber, og vi vil gerne have, at han spiller. Om det så er det ene eller andet sted, er sådan set ligegyldigt. Vi ærgrer os over det, men vi forholder os kun til dem, der er til rådighed, mens vi håber på, at de, der ikke er det, kommer det.

Mest fremstod han dog pigesur over at Tosse ikke melder alt ind til Olsen og ham, blandt andet i forbindelse med hans nylige operation. Nu virker Bonde endnu mere forarget over at Tosse prioriterer klubben over landsholdet, efter at været blevet sat af.
Det komiske er naturligvis, at det var Olsen & Co. som langt hen ad vejen var skyld i derouten til at starte med og den skade han igen er opereret for, var den han fik til VM hvor de spillede ham, velvidende at han havde lyskenproblemer.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af zizoudona28
Det var da godt nok en mærkelig kommentar fra Bonde.

Det gavner da slet ikke nogen steder. Det er selvfølgelig fint nok, at han siger sin mening, men jeg mener også han er helt ved siden af.

Det er vel efterhånden så godt som sikkert, at det var Arsenal der forhindrede Bendtner-skiftet. Det gør de jo ikke, hvis de ikke tror på ham. Jeg synes, at Bonde antyder, at Wenger ikke tror på ham. Wenger tror muligvis mere på Bendtner end Olsen og Bonde, så mega-mærkelig kommentar
Arsenal
Skrevet af EmilWulff
@Chambo

Ja, det er da forrykt, at 6´eren vælger at sende Manchester United - Liverpool frem for Arsenal - West Bromwich....

Tvivler på, at Bendtner præsterer noget, der er værd at glo på. Andet end det hår, der er på billedet - hvad fanden sker der for det?!
LFC siden 1998
Skrevet af Sims91
Bonde er helt væk.

En udtalelse der med afstand er dummere end Jacob Ankersens, hvis man skal drage den sammenligning.
Skrevet af OAJ-Kongen
Årh Peter Bonde stop nu med at udtale dig!
Ingen gider høre mere på dig, du er en Morten Olsen dukke -
Det er dig Peter Bonde og kun dig som har siddet og nikket over kaffe bordet når Morten Olsen har vist dig sine startopstillinger med Simon Poulsen og Niklas Pedersen, du Peter Bonde burde være mand nok til at fortælle manden med de runde briller at du er uening, men du tør ikke
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
Skrevet af Chambo
@EmilWulff

Ironi kan være anvendt. Troede bare, at danskere, der var på banen vægtede mere end kampens potentielle kvalitet eller vigtighed.
Play for the name on the front of the shirt, and they will remember the name on the back. - Tony Adams 1924
Skrevet af Hr. Peter
Ahhh lad nu manden kritisere andre :-)

Han må trods alt lægge ryg til folk kritiserer de tåbeligheder der kommer ud af hans mund hver gang den åbner.

Bosse1983: Hørt!
Skrevet af Pub87
Bonde ved hvad han taler om, han har i årevis rost den ene elendige, ude af form, undskyldning for en spiller efter den anden når de havde dem i landsholds-truppen.. Ham og hr. Olsen er mestre i at rose ubrugelige spillere...
Dog mener jeg ikke at Bendtner er en af dem, han er meget brugbar på landsholdet i mine øjne!

Wenger træner Bendtner dagligt, så selvfølgelig ved Bonde i egen optik bedre. Kunne det ikke bare være, at Bendtner har taget sig sammen og rent faktisk har vist ydmyghed, hård træning og 100% dedikation - hvilket gør at Wenger roser ham..

Nogen der ved om Bonde´s kontrakt løber ud samtidigt med Olsens? (fingers crossed!)
SønderjyskE Følg @SEfodbold på twitter for liveupdates, citater, statistik og meget mere!
Skrevet af peppesignori
Troede egentligt det var no-go at udtale sig om andres holds forhold. Kan godt forstå, hvis MO eller Bonde føler behov for at antyde, at en spiller bør søge andre græsgange for at få (kvalificeret) spilletid, men at udtale sig om, hvorfor en manager udtaler dette eller hint, det er da ikke noget Bonde skal blande sig i.

Det fremstår desuden barnligt og amatøragtigt og motivationen virker nærmest som et angreb eller en nedvurdering af Bendtner. Det er meget mærkværdigt - gad vide om den er clearet med Lars B?
Skrevet af Bosse1983
Bonde er naturligvis i sin gode ret til at opfinde ord som "krudtumulig" og misbruge andre, som "poppet" og "populistisk" samt at sætte dem sammen til en, ja, poppet kommentar. Havde han forholdt sig til Wengers udmelding, som han næppe har kendskab til, ville han dog vide at Wenger lægger meget vægt på at Tosse skal gøre sig fortjent til tilliden, hvilket er noget der må arbejdes for. Sker det, vil han være et aktiv, men lige nu er bolden på Tosses halvdel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af 1987jbh
Endnu en kæmpe kage af DBU. Det er simpelthen så amatøragtigt at kvindelandstræneren(ironi) skal ud og tale Danmarks(hvis i form), formentlig bedste angriber ned, lige som han er ved at gøre comeback for PL´s nummer 1.
En Bendtner, der spiller 15 kampe i en sæson er da for faen 400 gange bedre end junker, pedersen og hvem de ellers har linet op i kulissen til de mega vigtige sidste kval-kampe.
Man glemmer altså at Bendtner har været vanvittigt vigtig for landsholdet mange gange, ego eller ej.
Skrevet af Ducktor
Nu kan jeg ikke forestille mig, at Bonde selv har kontaktet medierne for at få lov til at præsentere sin mening om Wengers udtalelser. Han er garanteret blevet spurgt om, hvad han mener om udtalelserne. Nu virker han som en meget stille og rolig mand, og jeg forestiller mig at han siger det som han ser det. Hvis han så bare springer med på Wengers bølge og giver Wenger helt ret, så ville han jo være lige så "poppet" som Wenger.

Vi ved jo ALLESAMMEN at trænere roser deres spillere - også når de ikke fortjener det. Det kan godt være at Wenger siger: "Bendtner kan være ustoppelig", men han sidder så garanteret også samtidig og tænker "...men det bliver han nok ikke.".

Desuden er det jo mere en kritik af Wenger end af Bendtner.
Skrevet af Bosse1983
Hvis han så bare springer med på Wengers bølge og giver Wenger helt ret, så ville han jo være lige så "poppet" som Wenger.


Men hvorfor skal han udtale sig på den måde, når han ikke aner en kæft om hvad der foregår? Er han kommet frem til sin udmelding efter at have læst Wengers faktiske ord, er han jo blæst på et niveau, hvor umyndiggørelse er på sin plads. Endnu mere så, hvis han, som du tilsyneladende gør, mener det handler om hvem der er mest eller mindst poppet. Skal en udtalelse være på tværs, eller kunne man have nøjes med; "Wenger har ham til dagligt, så han ved hvor han står. Er han klar til at yde fysisk og mentalt, er det en gevinst for både klub og landshold"?

Hvorfor skal han desuden kritisere Wenger og hvad er det "poppede" i hvad Wenger siger? Tosse har jo vist sit niveau, og Wenger præciserer jo netop, at der skal arbejdes for at nå det, men at det primært er op til spilleren;

"Now he can convince everybody. We are open-minded, we believe in his qualities. I personally believe in his qualities. It´s just down to attitude and fighting [spirit]. When he has that, Nicklas can be an unstoppable striker. He gets his chance. Our job is about that. Take your chance.

"Fans forgive you everything as long as you produce the performances on the football pitch. That´s what people want. I think our fans have a positive attitude towards Bendtner and they will be behind him. Only you can create that with your performances."

http://www.arsenal.com/n…unstoppable
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(442020220602)
Bonde er som sædvanligt en klud.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Det er meget fejt at udtale sig sådan, ligesom da ham og Olsen tog kredit for at dbu valgte at udelukke Bendtner.
Nu prøver Bonde så, at få det til at fremstå som om at de med deres måske månedlige samtaler, er tættere på Bendtner end den arbejdsgiver han har haft siden han var, hvad 16 måske? det er en joke.

Hvorfor skal han desuden kritisere Wenger og hvad er det "poppede" i hvad Wenger siger? Tosse har jo vist sit niveau, og Wenger præciserer jo netop, at der skal arbejdes for at nå det, men at det primært er op til spilleren;


Det er da bare en sølle kamp om ´tilhørsforhold´ -pseudofædre etc. Og har han ikke også en agentfar?
Skrevet af Jila
Olsen og Bonde overgår hinanden i dumme udtalelser. Hvad fanden bilder Bonde sig ind? Hans opgave er sgu at støtte Bendtner på enhver måde, ikke at komme med negative udtalelser som denne. I går var det Olsen det skvat, der sagde at Bendtner skulle spille, før han kunne komme på tale til landsholdet. Ha, mon den også gælder for Stephan Andersen? En utrænet Bendtner vil i øvrigt til hver en tid være bedre end de elendige alternativer Olsen præsenterer os for. Hvordan pokker skal man kunne have respekt for en mand, der igen og igen udtager et nul som Nicklas Pedersen? Olsen og Bonde skulle tage at skrubbe ad helvede til og hellere i dag end i morgen!
annonce
0