Snak

Mere indhold efter annoncen

Bonde: Schmeichel greb chancen

Skrevet af bold
fre 7. mar 2014
Landstræner-assistent Peter Bonde roser Kasper Schmeichel, men vil ikke være med til at udråbe Leicester-keeperen til nyt førstevalg på Stephan Andersens bekostning.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Remouladekongen
Jeg har overhovedet ikke noget imod Stephan Andersen, da jeg synes han har stået fantastisk på landsholdet, og reddet os mange gange, men jeg synes dog tiden til et målmandsskifte er kommet.

Stephan Andersen har jo nærmest ikke spillet fast siden han forlod Brøndby for efterhånden 3 år siden, mens Schmeichel omvendt har stået hver weekend i Championship de sidste 3-4 år. Derudover skal han med 90 % sikkerhed stå i Premier LEague næste år hvor han vil blive udfordret på et endnu højere niveau. Derudover har han den perfekte alder for en målmand, og kan, hvis alt går godt, være landsholdets målmand de næste 10 år.

Han udstråler også en ro og autoritet, som er nødvendig for at sætte sig i respekt overfor modstanderen. Derudover er han heller ikke bange for at råbe op hvis der er noget han er utilfreds med.
Skrevet af Slettet(501706201307)
Men han er bare lille.. Ja det er Casillas også, men det kompensere han fantastisk med sine reaktionsevne.
Skrevet af TobiasKM
Han er 1.88. Han er måske ikke helt oppe ringe, men han er jo ikke nogen lille fyr. Masser af verdensklasse målmænd som ikke er over 1.90.

Det med højden virker ærligt talt lidt som noget Ekstrabladet har fundet på, bare for at have et eller anden negativt at skrive om.
Skrevet af BerlinerDK
Jeg troede også han var lille. Jeg googlede lige hans alder og de 3 første sider skrev 1.85, 1.88 og 1.89. Nogen der har et målebånd?
I øvrigt er der mange andre vigtige punkter for en god målmand http://www.seriousgoalke…eIndex.aspx
Skrevet af kloge-nielsen
Jeg finder det mærkværdigt at Schmeichel ikke er førstevalg og han burde have været det længe.

Kigger man på Schmeichels karriere, har han prioriteret spilletid hele sin karriere og nu står han overfor PL bold efter sommerferien og har samme alder som sin far, da han kom til MU i 1991. Fortsætter han, kan jeg ikke se hvorfor han ikke skulle spille for en top 4 klub om et år eller to.

Stephan Andersen er i bedste fald DK´s 4-5 målmand efter Schmeichel, Linedgaard, Jesper Hansen og Steffen Rasmussen. Efter min mening har Andersen aldrig haft klassen, hvilket han klubkarriere siger alt om.

Det bedste man kan sige om Andersen er hans agent, som må kunne sælge sand i Sahara. Han mister sin plads gang på gang og tiden i BIF viste med al tydelighed at han ikke evnede at være en fast, stabil støtte, på et hold, der skulle bygges op på ny. Han er usikker og ustabil.

Andersen har været heldig at MO har nogle, mystiske dispositioner og har fået foræret hver en landskamp.

Der er rystende at Bonde stadig sår tvivl om målmandsposten.

Velkommen Schmeichel, jeg har ikke følt mig så tryg ved en keeper på det danske landshold siden din far spillede:-)
Skrevet af Remouladekongen
Stephan Andersen er i bedste fald DK´s 4-5 målmand efter Schmeichel, Linedgaard, Jesper Hansen og Steffen Rasmussen

Skal vi nu ikke lige blive enige om, at hverken Jesper Hansen eller Steffen Rasmussen er bedre end Stephan Andersen? Jesper Hansen er om nogen en overvurderet målmand, og har ikke vist noget udover en god sæson i FCN.

Steffen Rasmussen er alt for svingende, og kan vel bedst komme op på siden af Andersen. Egentlig den samme målmand, som Andersen, men Andersen har dog vist sin klasse på landsholdet.
Skrevet af Turbofisken
Det bragte virkelig minder fra barndommen i 90erne frem, da Kasper efterlignede sin old man. Virkelig en tro kopi i udseende, attitude, vilje og vindermentalitet. Og så lige gøre det på Wembley gør det jo ikke mindre fantastisk - tværtimod. Det øger jo bare interessen gevaldigt, og mon ikke Schmeichel ender i en topklub en dag.


Derudover mener jeg også Stephan Andersen har fået alt for meget snor. I de perioder hvor Lindegaard har spillet for Man U burde han også have stået for landsholdet, men der gået B52 attitude i det for Lindegaard.
Skrevet af Kinesersnot
Andersen har været heldig at MO har nogle, mystiske dispositioner og har fået foræret hver en landskamp.


Kan sagtens forstå at du mener at Schmeichel skal være førstevalg, mener jeg også selv, men synes bestemt at SA har været det rigtige valg indtil nu. Og det mener jeg selvom jeg var en af dem som ikke kunne forstå MO da han ikke valgte Lindegaard som førstevalg.

Så at du kan sige at det er held og at han har fået foræret sine landskampe er da helt hen i vejret! Han er da en af de eneste som har holdt et højt niveau gennem sidste kval og til EM.

Synes at du skyder ham ned fordi han ikke er et stort navn der spiller i en stor klub, men jeg synes bestemt ikke han har spillet sig af landsholdet.

Skrevet af TobiasKM
Jeg synes sgu ikke der er noget i vejen i at holde noget stabilitet på målmandspladsen, i stedet for at reagere på marginale ændringer i form. Der har ikke været nogen målmand der har været tydeligt bedre end resten, som det var tilfældet med Peter Schmeichel og senere med Thomas Sørensen. Så synes jeg sgu det er fint at Morten Olsen ligger sig fast på en af dem, indtil der måske er en der trækker fra de andre.
Det kan vi så håbe Kasper Schmeichel gør nu, og som det ser ud nu bliver han jo også fast mand i Premier League næste sæson - og så bliver han svær at komme uden om.
Skrevet af RS4Break
Steffen Rasmussen er ringere end de unge keepere på vej: Lössl, Nicolai Larsen, Rønnow. Han er så over the hill. At sammenligne ham med udlandsprofessionelle som Andersen, Lindegaard, Hansen og Schmeichel er sgu en hån.

Bare min mening:)
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af 7eren
Synes Schmeichel og Andersen er på samme niveau. Mon bare ikke Schmeichel har en lille fordel pga navnet hos de fleste danskere.
Skrevet af mansemand
Samme niveau!! du må da have set SA træne et eller andet sted. Han spiller jo storset aldrig kampe.Enig med Turbofisken ang. Lindegård der vist aldrig spillede sig af i en tid hvor alle var 2.valg i deres klubber(meldte han selv fra)?
Skrevet af Wba fra 1978
Når selv Bonde har opfattet at Schmeichel stod godt forleden er der håb om at SA er fortid. Shmeichel er bare bedre længere er den ikke.
Wba fra 1978,Zanka er gud, You name it.
Skrevet af kryger1991
Synes Schmeichel og Andersen er på samme niveau. Mon bare ikke Schmeichel har en lille fordel pga navnet hos de fleste danskere.

Virkelig????
winning
annonce
0