Snak

Mere indhold efter annoncen

Bonde glæder og ærgrer sig over FCK

Skrevet af bold
tor 26. aug 2010
Peter Bonde glæder sig over, at interessen for dansk fodbold øges med FCK’s billet til Champions League, men han ærgrer sig over, at kun tre danskere var i startopstillingen mod Rosenborg.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Crashie
Ville ikke have noget imod at afprøve Vingaard på landsholdet. Han har et godt overblik over spillet, og virker sikker i sin afslutninger/afleveringer.
BRIGATE ROSSONERI AC MILAN 1899 7 x UEFA Champions League 18 x Scudetto Serie A
Skrevet af schmede
Har længe villet ha´ Vingaard på landsholdet. Boldfast dygtig teknikker, med et kanonskud, som samtidig er energisk og løbestærk. hans sidst års tid har været godt hos FC.
Skrevet af Kemiskdild
Synes også Vingaard ligger billet ind til landsholdet, i hvert fald istedet for Jakob Poulsen!

Klasse med FCK i CHL!

Kom så med Barcelona :D
Skrevet af Puma Bepe
Han har altså allerede 6 A-landskampe. Så mon ikke Morten og Oeter holder godt øje med ham :-)
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
Skrevet af RammingDK
Nu kan man så sige at der var en dansker i Rosenborgs startopstilling! :)

Tæt på at være deres bedste mand!
Skrevet af Puma Bepe
mht. landshold er det som dansker også ærgeligt, at konstatere, at der i mødet mellem nordens 2 bedste hold - repræsenterende Norge og Danmark - var hele 7 svenskere på banen fra start. Det kunne hverken danmark eller Norge præstere og derfor klarer svensk landsholdsbold sig for tiden lidt bedre (ja jeg ved godt vi lige har banket dem de sidste to gange men alligevelsynes jeg faktisk de p.t. spiller bedre fodbold)
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
Skrevet af liver
Syntes det er dybt pinligt at vingaard ikke er med på landsholdet længere. Der er folk som Johnny thomsen der er udtaget, altså hvor er vi henne?? syg syg verden!!!
Skrevet af OAJ-Kongen
Kære Peter Bonde, vi er alle ligeglade med din mening - efter din performance i Fodbold uden filter så syntes jeg vi skal stoppe den her inden det bliver pinligt.
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
Skrevet af loldude
Man kan sige at hvis fck skal hente danske spillere til , for at forstærke holdet, er det jo næsten kun landsholdsspillere der kan bruges. Og lige pt ser jeg gerne at vi får en ekstra angriber, og hvis han også skal være dansk, hvem skal det så være ?? en Jon Dahl, som er så piv ringe for tiden ???
Success is temporary, Loyalty is forever
Skrevet af Spikes
Svaret er meget enkelt specielt os på der var så mange flere Svensker, nemlig at danskere er for dyre at hente og dem der er upcoming bliver hentet tidligere fordi der er større fokus på dansk fodbold..
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af bruger
Det er da fuldkommen ligegyldigt, Peter Bonde! Der er flere i FC´s trup og de skal nok få noget ud af deres tur i CL.
Skrevet af Raaen
Nu er Johnny Thomsen med som højre back og Vingaard er alt andet lige noget mere offensivt orienteret. Men mon ikke han bliver efterudtaget alligevel.
Skrevet af J.Anderson
Forstår godt Bondes kritik af holdet, og det er da også synd at der ikke er flere klubber der i en længere årrække har været bedre til at udvikle talenter og når de endelig kommer frem tidligt og er gode nok til en klub som FCK, så ryger de også meget hurtigt videre til udlandet.

Så vidt jeg har forstået mig på FCK´s talentarbejde, så er der dog lys forude og tror vi kommer til at vende udviklingen, da der kommer nogle meget gode årgange nede i rækkerne, men der kommer desværre til at gå en del år før de kommer frem... Heldigvis er de dog allerede nu teknisk dygtigere end feks William Kvist ;)
Skrevet af hilarius
I udtager dem jo alligevel ikke, Bonde. Spillere som Vingaard og Hjalte fx., som har spillet masser af internationale kampe er der ikke plads til på jeres kæphestehold. Pinligt.
Skrevet af Tanghoj
INGEN tivl om Vingaard burde have været med til VM.. altså 100 burde have været det før MJ, men han stod også foran flere andre i min optik..

FCK.... Underafdeling i forretningen Parken Sport % Entertainment... 3 danskere i startopstillingen.. Må være en fryd at kunne mærke sit danske hjerte banke for sådan noget.. Men tillykke med det!
Skrevet af Tanghoj
I udtager dem jo alligevel ikke, Bonde. Spillere som Vingaard og Hjalte fx., som har spillet masser af internationale kampe er der ikke plads til på jeres kæphestehold. Pinligt.


Hjalte har aldrig været god nok til superliagen, alligevel har han været udtaget et par gange så der skal du satme ikke brokke dig.

Men sandt - Vingaard burde være fast mand i truppen.
Skrevet af NPK
Hjalte ikke god nok til superligaen? Kom lige ind i kampen.
Skrevet af Fodbold Haugaard
igen viser PS&E deres kæmpe potentiale når det kommer til talentudvikling. kun 1 dansk spiller som har spillet hans ungdomsår i klubben og selv dette er jeg ikke engang sikker på?

Viser bare hvad det er som har gjort at FCK er blevet det bedste danske hold.
Brøndby til jeg dør!! Forza Juve !! Spanien og Portugal de eneste 2 lande hvor fodbold ikke er en kontakt sport.
Skrevet af Negeren
Suk, det vrimler da med ignoranter :-) Der sad fem danskere på bænken, heraf en 16-årig og en 18-årig. Få nu hovedet ud af numsen gutter :)


Noget helt andet:

"... ,da der kommer nogle meget gode årgange nede i rækkerne, men der kommer desværre til at gå en del år før de kommer frem... Heldigvis er de dog allerede nu teknisk dygtigere end feks William Kvist ;)"Jeg tror, at du kan finde miniputspillere, der har mere teknik og bedre spilforståelse end Kvist :-)
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Skrevet af Tanghoj
igen viser PS&E deres kæmpe potentiale når det kommer til talentudvikling. kun 1 dansk spiller som har spillet hans ungdomsår i klubben og selv dette er jeg ikke engang sikker på?

Viser bare hvad det er som har gjort at FCK er blevet det bedste danske hold.


tosse.. Du kaldte det en klub
annonce
0