Snak

Mere indhold efter annoncen

Bordinggaard: Leverkusen har attraktiv stil

tor 4. mar 2021

Bayer Leverkusen spiller attraktiv og dynamisk fodbold, og det skal også implementeres på ungdomsholdene, siger Keld Bordinggaard.Læs hele nyheden her
Håber han må gøre det godt i det tyske. Leverkusen er en mega fed klub med fed fodbold. Vi må se, om det kan give nogle mulige handler og lejeaftaler mellem Vejle og Leverkusen.

Det et kæmpe tab for os i Vejle, at miste sådan en kapacitet i vores udviklingsafdeling, efter min mening. Jeg tænker, det er svært at finde en ligeså dygtig Head of Coaching med lignende erfaring og CV med masteruddannelsen i fodboldledelse og UEFA’s Pro-licens, Senior-cheftrænererfaring og U-21-landsholds erfaring, som Bordinggaard besidder.

Han har både sparret med de enkelte ungdomstrænere, coachet dem, udviklet transitionen for spillerne mellem ungdomshold og seniorhold. Jeg kan virkeligt mærke at der er sket en forskel i klubben de sidste par år, hvor han har været ansat, som har gjort, at vi i højere grad har kunnet udvikle spillere. Egne spillere som ikke kun er i periferien af seniorholdet - men er blevet bærende kræfter på holdet - fx Faghir og Mucolli. og . Det er et markant aftryk han efterlader sig.

Håber virkeligt, at vi finder en stærk person, der kan tage over, så vi kan udvikle vores ungdomsafdeling endnu mere i fremtiden - så vi ikke behøver at være afhængig af at købe lottokuponer fra Moldova, Armenien, Bahrain og Guyana.
Fodbold skal ses paa stadion eller i Ultra HD
Altid spændende med danskere i den store fodboldverden.

Alt godt til KB og så håber jeg at Leverkusen kan blive andet end Never-kusen.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
annonce